Отговори
# 60
  • София
Ми нека, ще е весела гледка и пак ще е по-безопасно от определен контингент хора, които ходят на плаж  Laughing Laughing

Шегата настрана, не е разрешено да имаш домашен тигър. Така че няма да стане това Simple Smile

По същия начин е забранено да се води и куче на охраняем плаж - поне за Бургас и Варна.

А по повод децата да добавя, много ми се иска (не за плаж, понеже той е за всички), но поне да има хотели, забранени за деца, ама... няма, поне на местата, на които аз съм искала да отида.
Има хотели, забранени за деца до 14 г мисля. Толкова ти се иска, след като не го знаеш. Само си пишеш, очевидно.

# 61
  • Tам през Атлантическия океан
Сравняването на деца с кучета е абсолютно неадекватно. Много табели - забранено за кучета - съм виждала, но табела - забранено за ревящи деца - никога.

И кучета и деца препикават (и не само това) тук  наравно градинките  Crazy

# 62
shinebox , по твоята логика хората могат да си водят кучетата и в кината, и в ресторантите, и в мола, и ....където се сетиш.Или?

Ами, да, не виждам защо не  newsm78

# 63
Ясно,разговорът се обезсмисли.

Отдавна.

# 64
  • София
А, такава тема има - Хотел, забранен за деца
Тази я оставете на домашните любимци, респ. кучета.

# 65
Моето куче съм го водила на язовир, и пак има разни лели, които ги било страх и ме карат да го вържа - говоря за язовир, на който хората са на километър един от друг и кучето ми не би отишло при тях.

# 66
Моето куче съм го водила на язовир, и пак има разни лели, които ги било страх и ме карат да го вържа - говоря за язовир, на който хората са на километър един от друг и кучето ми не би отишло при тях.

как са на километър  Mr. Green па и комуникирате  бреЙЙй:whistle:

Водете кучетата вързани и им събирайте акитата , тогава няма да има проблем и за двете страни.
Пуснато куче само в частен имот/двор.

# 67

А по повод децата да добавя, много ми се иска (не за плаж, понеже той е за всички), но поне да има хотели, забранени за деца, ама... няма, поне на местата, на които аз съм искала да отида.
Не знам къде си искала да идеш, но хотели забранени за деца има. Не ми се рови да търся, но скоро като избирах ваканцията си останах впечатлена колко хотели на Майорка не приемат деца до 18 год.

Сравняването на деца с кучета е абсолютно неадекватно. Много табели - забранено за кучета - съм виждала, но табела - забранено за ревящи деца - никога.

И кучета и деца препикават (и не само това) тук  наравно градинките  Crazy
Всички кучета пикаят в градинките, но не всички деца го правят. Разликата е огромна.

# 68

Водете кучетата вързани и им събирайте акитата , тогава няма да има проблем и за двете страни.

Ами нито ние, нито останалите  сме застопорени на едно място, хората идват при нас и си комуникираме.

# 69
Скрит текст:

Не знам къде си искала да идеш, но хотели забранени за деца има. Не ми се рови да търся, но скоро като избирах ваканцията си останах впечатлена колко хотели на Майорка не приемат деца до 18 год.

И кучета и деца препикават (и не само това) тук  наравно градинките  Crazy
Всички кучета пикаят в градинките, но не всички деца го правят. Разликата е огромна.

Права си  Wink
пикаят и възрастни  Crazy
Често определени места на градинките ухаят на урина  Sunglasses

# 70
Скрит текст:

Ами нито ние, нито останалите  сме застопорени на едно място, хората идват при нас и си комуникираме.
Ами като идват хора връзвайте го  Wink  логично е  Peace

Лично аз така съм правила като съм имала куче тук  Simple Smile

# 71

Шегата настрана, не е разрешено да имаш домашен тигър. Така че няма да стане това Simple Smile

Нали ти каза , че всички същества имали права, не само човеците. Да те цитирам ли за повече яснота?
Тигърът защо да няма право на шезлонг на плажа-не е ли същество?

Ама мислете преди да пишете ...

# 72

Ами сигурно имат добър слух и говорят много високо... Mr. Green

Или лелите са прибягали набързо около километър, за да я изкомандват да си върже кучето...

# 73
Специално са дошли "лелите", това е категория, която минава километри, само с цел да каже на някого да си върже на никого не пречещото куче. Бас държа, че са имали и гадни пищящи дечица. Явно има и много хора, готови и на самоубийствени мисии, като специално завеждане на ужасяващи се от кучета дечица на места, обозначени като кучешки поляни...

Смятам да предложа психотест за разпознаване на определени личностни характеристики, в който ключовия момент да е приравняването  на деца с кучета. Ясно ми е, че някои хора гледат на домашния си любимец като на собствено дете и му викат "маменце", но все пак трябва да се запазва някаква връзка с реалността newsm78

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 11:27 от Iris04

# 74
  • Beyond the stars
Специално са дошли "лелите", това е категория, която минава километри, само с цел да каже на някого да си върже на никого не пречещото куче. Бас държа, че са имали и гадни пищящи дечица.

Смятам да предложа психотест за разпознаване на определени личностни характеристики, в който ключовия момент да е приравняването  на деца с кучета. Ясно ми е, че някои хора гледат на домашния си любимец като на собствено дете и му викат "маменце", но все пак трябва да се запазва някаква връзка с реалността newsm78

Моя паралел дете-куче е единствено по отношение на дискомфорта, който двете категории могат да създат на съседно-плажуващите. (не изключвам тук и категориите "Я си слушам музика и не му пука дали те кефи", "Имам право да говоря по телефона цял ден така, че целият плаж да ме слуша" и т.н. и т.н.)
Далеч съм от мисълта да приравня деца и домашни любимци - освен в случаите, когато ми е все едно дали по хавлията ми ще мине куче или тичащо дете .. резултатът е един и същ.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт