Звездни компромати - 255 част

• 89 694
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Rihaaaaana

Скрит текст:

Скрит текст:

# 496
# 497
Само на мен ли връзката на Енчев и Велинова ми изглежда като уговорена ш, от която и двамата имат изгода. Той-защото е гей и му трябва прикритие, тя-защото на тази възраст е по-трудно да си намериш кой "да те гледа". А сигурно и двамата са искали дете, така че какво по-удобно от това...
Дори да е така, това пречи ли да са симпатична двойка?

# 498
Дано не е поствано вече
Майката на Антония Петрова вчера е имала рожден ден
http://www.blitz.bg/news/article/352931

Confused Tired

# 499
  • DE
Леле, коментарите под снимката  Sick #Crazy

# 500
Само на мен ли връзката на Енчев и Велинова ми изглежда като уговорена ш, от която и двамата имат изгода. Той-защото е гей и му трябва прикритие, тя-защото на тази възраст е по-трудно да си намериш кой "да те гледа". А сигурно и двамата са искали дете, така че какво по-удобно от това...

Струва ти само..))
Нито е гей, нито е им е измислена "приказката"..

# 501

Струва ти само..))

+1 Много симпатично семейство са!

# 502
Mного харесвам Теди, стилът й е страхотен. Съпругът чисто визуално не ми харесва, но какво от това-важното е да са щастливи заедно Crazy

# 503
  • Ямбол

Струва ти само..))

И на мен са ми много нагласени.

# 504

Струва ти само..))

И на мен са ми много нагласени.

Това, че са позьори не прави връзката им по-малко истинска.  Peace

# 505
  • Англия
Всеки разбира по различен начин симпатичното семейство. На мен ми е странно също, че детето им не е с тях, когато пътуват. Не е като да го крият, просто не е там. Колкото и да са като извадени от лайфстайл списание, това ги прави страшно несимпатични в моите очи.

# 506
# 507
Относно пътуванията, това са хора с възможности, които пътуват често. Така че не се учудвам, че една от почивките си са решили да изкарат сами без детето.
Имам приятелка, която сега лятото ходят всеки уикенд на морето, еми една седмица взимат детето, на другата отиват сами с приятели. Не я упреквам, виж аз като отида един път в годината на море, разбира се, че ще взема детето, няма да го оставя при баба му или дядо му.  Peace

# 508
 Crazy Ух бе, амебата Николета интервю чак дала.. Странно ми е, че може да сглоби няколко последователни изречения, но коя съм аз да съдя "най-успялата жена"  Mr. Green
Само петни името на момчето, яхнала е вълната и не се спря! А "медията", пред която е разкрила душата си направо буди моето възхищение.

Nikoleta Lozanova
12 часа · Редактирано ·

Без задръжки, без цензура и без колебания - развенчах много митове и легенди, свързани с мен - утре четете цялото ми интервю във вестник "ШОУ" http://standartnews.com/…/nikoleta_grigor_dimitrov_temata_e…

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 509
И на мен Енчеви са ми симпатични, може би защото не се навират в медиите за щяло и нещяло.

Общи условия

Активация на акаунт