Звездни компромати - 255 част

• 89 692
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Звездни рожденици днес....

# 511
Много са ми интересни тези предразсъдъци, че щом жена се развежда - мъжът й я е изоставил, визирам Кобилкина. И че щом един мъж е елегантно облечен, то е гей, визирам Енчев.

За Николета все си мислим, че няма къде по- долу да падне и тя ни опровергава Mr. Green

# 512
  • София

Все хубави хора сме родени август. Пу пу да не ни е уроки  Joy

# 513
Тя нали пред лайфстайл списание щеше да се обяснява, сега в-к"Шок"...

# 514
Енчеви и на мен са ми неприятни, но им благодаря, че не се бутат в медиите постоянно.

# 515
  • Англия
И че щом един мъж е елегантно облечен, то е гей, визирам Енчев.
Елегантно облечен? Че на снимките от фб стилът му не е много по-различен от този на Е.Минчев, направо са си като 2 капки вода. Ще поживеем, ще видим дали е било театър или любов.

# 516
Тя нали пред лайфстайл списание щеше да се обяснява, сега в-к"Шок"...
То мина и замина. Май повече снимки е имало, от колкото текст. Никой не я отрази.. т.е. нищо интересно, ново и скандално не е споделила.
Най-успялата жена, водеща и модел вече и интервюта за Шоу дава, очаквам следващото да е за Лична драма. Whistling

# 517
И че щом един мъж е елегантно облечен, то е гей, визирам Енчев.
Елегантно облечен? Че на снимките от фб стилът му не е много по-различен от този на Е.Минчев, направо са си като 2 капки вода. Ще поживеем, ще видим дали е било театър или любов.

Моля, няма място за сравнение.. Laughing

# 518
  • София
Много съм изненадана от развода на Гуен и Гевин, нея не харесвам никак, а той ми беше любимец, но въпреки това, изглеждаха хармонично заедно. Thinking

За Джулия Робъртс, обаче, не съм изненадана, бях чела някакво интервю по повод на рождения ден, някак, звучеше като житейско преосмисляне. Peace

# 519
"Що се отнася до възходящата й кариера, Николета слага на първо място в личната си класация видеоклипа с Фики Стораро, в който тя се целува с фолкфурията Андреа. Както е известно, Съветът за електронни медии го цензурира и забрани някои от кадрите. "

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 520
Много съм изненадана от развода на Гуен и Гевин, нея не харесвам никак, а той ми беше любимец, но въпреки това, изглеждаха хармонично заедно. Thinking

Аз никак не съм изненадана. По-скоро съм изненадана, че изкараха толкова дълго, според мен винаги са си го привличали мъжете...

Всеки ден нов развод, не помня такава епидемия, да свършва по-бързо тази година, че няма да останат никакви двойки Crazy

# 521
Оф на Николетка новините за нея, дето си ги плаща постоянно са толкова жалки.

И аз ще си платя някоя новина за мен. Ще пише:

Мравчето даде сензационно интервю и разкри кое е общото между нея и Николета Лозанова

После в интервюто ще кажа, че и двете не сме имали отношения с Григор Димитров и хоп - ставам известна за 2 мин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 522
После в интервюто ще кажа, че и двете не сме имали отношения с Григор Димитров и хоп - ставам известна за 2 мин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
После ще си поделите и разноските по делото... Mr. Green Laughing

# 523
Скрит текст:
"Николета: Григор Димитров? Темата е приключена

Алисия няма да бъде фактор в моя живот, казва водещата на "Папараци"

"Темата "Григор Димитров" е приключена и медиите този път ме разбраха", каза Николета Лозанова в ексклузивно интервю пред вестник "Шоу". Тя пожела на хасковлията постижения, които да надхвърлят мечтите му. Така една от най-обсъжданите знаменитости разби легендата, че е причина за раздялата на Гришо с тенис примата Мария Шарапова. Водещата на тв таблоида "Папараци" потвърди, че е в перфектни отношения с Валери Божинов, бащата на дъщеря й Никол. Тя уточни, че бившата му жена Алисия никога няма да има честта да бъде фактор в нейния живот.
Що се отнася до възходящата й кариера, Николета слага на първо място в личната си класация видеоклипа с Фики Стораро, в който тя се целува с фолкфурията Андреа. Както е известно, Съветът за електронни медии го цензурира и забрани някои от кадрите.
Копирано от standartnews.com"

Интересно защо като не е фактор в живота и все и е в устата. А мъжа и, с който са в прекрасни отношения, последва Моника Валериева в Инстаграм веднага след като онзи чат, в който я плюят излезе наяве.

# 524
http://viaranews.com/2015/08/04/майката-на-миската-антония-петрова-от/

Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт