Звездни компромати - 255 част

• 89 583
  • 746
  •   1
Отговори
# 600

Само нашичкият по без гащи... брей, то бива прелести, ама чак пък толко...  hahaha

# 601
Защо само той е по бельо, да не е вкарал случайно гол...и другите се радват, ама по гащетки  Rolling Eyes

Боже, сега прочетох новината, пак е изпуснал дузпа  Sick, представям си ако вкара гол, сигурно и бельото ще съблече  Laughing

Валери Божинов хвърли в екстаз фенките на Партизан (Белград), след като остана по долни гащи след снощната победа на "гробарите" над Стяуа с 4:2, класирала шампиона на Сърбия за плейофите на квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига. Домакините стигнаха трудно до успеха и това направи победата им още по-сладка. Българският национал не бе сред героите на вечерта, след като пропусна дузпа при 1:2, но затова пък бе главно действащо лице в празненствата след последния съдийски сигнал.

# 602
Попфолкът не прощава никому.

# 603
Пиленце Златно по гащи той, да си покаже пищова, фенки да лови и Найлона да дразни! Whistling

# 604
Според мен показва, че не е с наднормено тегло. Peace Mr. Green Laughing

# 605
  • Бургас

Тия наистина са спрели развитието си в 8 клас.
Единият се разпищолил,другият дращи по архитектурните паметници сърчица! Sick

# 606
Божинов след мача: "И Меси пропуска дузпи - нормално е, случва се на всеки." Тръгнал с Меси да се сравнява  Rolling Eyes....Е да, ама Меси вкарва и голове, а той? Whistling

# 607
  • Пловдив
 ooooh! Божинката верно се е забраИл май  Mr. Green Stop

Абе сега пишат,че и Рийз уж била пред развод...http://life.dir.bg/news/%D0%A0iyz-%D0%A3idarspuun-%D0%94zhim-%D0 … 2ot-19712594?nt=5

# 608
  • Gotham City
Божинов след мача: "И Меси пропуска дузпи - нормално е, случва се на всеки." Тръгнал с Меси да се сравнява  Rolling Eyes....Е да, ама Меси вкарва и голове, а той? Whistling

hahaha
Той вкарваШЕ, преди да навлезе дълбоко в поп фолк, а след това и плеймейт средите

# 609
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Joy Joy Дори са ми симпатични в цялото им това малоумие.

Виждала съм Риана на живо и има страхотно тяло - дълги,слаби,прави крака.Стегната,гъвкава,лъха на сексапил,дори скрита в смехотворни haute couture дрипи.

# 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Виждала съм Риана на живо и има страхотно тяло - дълги,слаби,прави крака.Стегната,гъвкава,лъха на сексапил,дори скрита в смехотворни haute couture дрипи.
Добре де, а защо по снимки друго се вижда?

# 611
  • In The Middle Of Nowhere
Аз до сега прави крака при Риана не съм видяла  Crazy/на снимка имам предвид/

# 612
Не знаех, че Маклъмор е станал баща на момиченце, още на 29 Май.  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 613
  • Once there was a Hushpuppy...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Много вярно, ама дали не е било даже преди 8ми клас Rolling Eyes

Аз много харесвам Риана, с изключение на последните снимки, които се пуснаха в темата. На тях дупето е голямо, краката ми се виждат огромни, като на Бионсе/която не харесвам вече/. В Риана има миловидно лице, но тялото последно време - тц...! Не ми допада Rolling Eyes
Също, като това на Гага. Тя е напълняла, нещо се е разляла една такава. А, когато беше в София на концерта си изглеждаше прекрасна и мила!

# 614
И Рири и Бионсе съм гледала на живо - и двете са страхотни  Heart Eyes Бионсе изобщо не е трътлеста, много е стегната и апетитна, за таланта и харизмата й изобщо няма да говоря.

Риана на мен ми е неземно хубава  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт