Звездни компромати - 255 част

• 89 564
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Никой още не е показал Отварачката с диамантЪТ?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4908152

# 677
  • Бургас
Мара ли е писала, че е диамант или медиите са си го изсмукали. Защото диамант с такива размери ще е една маса пари.

# 678
  • на кого му пука
Тя пръстена ли показва или рекламира кафе Illy.Тази празна чаша прекалено чиста ми се вижда.

# 679
Кога е била предхолагаемата дата на подписването?
В сряда.  Двамата се сгодиха през 2012 г.
"Едва след като са пристигнали в сряда вечерта на парти по случай 44-ия рожден ден на Теру, гостите са разбрали, че едновременно с това ще присъстват и на сватбата на звездната двойка"
Благодаря ти. Може ли толкова време да си сгоден и да се подпишеш в най-неподходящия период Crossing ArmsЗалагам на развод, но кога, не знам

# 680
  • Пловдив
Това май вече го спомена сутринта ...   newsm78

Аз като гледам как се развеждат всичките подходящо време за сватби няма. Всяка дата предвещава развод.

# 681
Това май вече го спомена сутринта ...   newsm78

Аз като гледам как се развеждат всичките подходящо време за сватби няма. Всяка дата предвещава развод.
Не знаем другите по кое време са сключили брак, може да е пак в неподходящо такова. Сутринта не се знаеше, точно кога са подписали, ако е тази сряда, са се прецакали.

# 682
Е,то това е годежният и пръстен от Хриси  Mr. Green

# 683
Ух, на пекинезче ми прилича. Само дето те са сладури, а тя е селска пръчка (хейл ол дей) Mr. Green

# 684
Широкият Хррриси няма чак толкова широки пръсти. Не е диамант.

# 685
От известно време ми се налага сутрин периодично да поглеждам музикални канали, ами то има само тъмнокожи.... като видях Бийбърчо, направо му се израдвах. И всички клипове едни и същи, големи задници , сякаш с възглавници, коли, легла и ритъма сякаш се повтаря, едно и също......едва издържам и да ги слушам и да ги гледам

# 686
  • Viena
Бижутерка,няма ли тук да се вклчи по темата...дали е диамант или? Joy Joy Joy

# 687
От известно време ми се налага сутрин периодично да поглеждам музикални канали, ами то има само тъмнокожи.... като видях Бийбърчо, направо му се израдвах. И всички клипове едни и същи, големи задници , сякаш с възглавници, коли, легла и ритъма сякаш се повтаря, едно и също......едва издържам и да ги слушам и да ги гледам
Големият задник е престижът на новото време.

# 688
Aniram, заради ретроградната Венера ли ще свърши този брак с развод?

# 689
Щерката на Стоичков с "позитивно" послание към българите:

Скрит текст:
"Съвременната чума, от която страда българинът е злобата, негативизмът и завистта... Радвам се обаче, че моят позитивизъм и щастието, което изпитвам от факта, че виждам любимите си хора тук... са заразителни!"

Много е позитивно да обявяваш цял народ за злобен, негативен и завистлив. Мислех, че е забегнала в САЩ, за да се отърве от нас, ама и там злобата ни я гони. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт