Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Ивчо, ама ти наистина искрено ме забавляваш  Laughing Защо реши, че само ти си чувал за нишови парфюми, наистина не знам !!! Естествено, че някои хора не се интересуват толкова и са запознати само с мейнстрийм предложенята, но за голяма част от участващите в този и други форуми, ароматите са страст, която споделят от години и са доста запознати. Парфюмите наистина могат да се разделят на нишови и масови/комерсиални, но останалите ти твърдения от сорта на: кои са истинските парфюми, кой ги прави, с какви суровини и т.н. са меко казано не добре представени и полуверни.  Laughing

# 346
Момичета, току-що избягах от една друга "мъжка" тема , където бях грубо наказана,че давам мнение за техника и какво виждам-и тук тестостерон в повече.Моля ви, не се ядосвайте! Stop
И за да съм в темата едно мнение:Приключих един парфюм на Рефан с номер 334-доволна съм, но цветните нотки са в повече и като че ли е подходящ за по-хладно време.И тъй като лятото продължава дайте идея за по-свеж аромат-цитруси, аква, нещо ми е морско още Stop

Независимо че не съм БГ МАМА Simple Smile мисля че темата си е УНИСЕКС от всякъде.

Един мъж имате в темата.. вместо да го гледате като писано яйце веднага с ноктите напред Simple Smile

Шегувам се в крайна сметка едва ли някой може да се засегне или обиди от един форум и сме тук за едно и също.

Така че ако някоя се е почуствала запалена по някакъв начин не е било умишлено

# 347
  • Бургас
Аз бих ти препоръчала- Bvlgari AQVA DIVINA във версията на Заг-Зодиак.Това е най-новият аромат на бранда и мисля,че доста се доближава до оригинала Heart Eyes.Много плътен и присъствен аромат за мен

# 348
Ивчо, ама ти наистина искрено ме забавляваш  Laughing Защо реши, че само ти си чувал за нишови парфюми, наистина не знам !!! Естествено, че някои хора не се интересуват толкова и са запознати само с мейнстрийм предложенята, но за голяма част от участващите в този и други форуми, ароматите са страст, която споделят от години и са доста запознати. Парфюмите наистина могат да се разделят на нишови и масови/комерсиални, но останалите ти твърдения от сорта на: кои са истинските парфюми, кой ги прави, с какви суровини и т.н. са меко казано не добре представени и полуверни.  Laughing

Това вече е друга приказка, разбира се че не може да се сравняват.

Да има и евтини Нишета има и СКЪПИ СИНТЕТИКИ, впрочем има аромати, който реално не съществуват като Органични.

Пример : АМБЪР няма такъв аромат той си е СИНТЕТИЧНО Създаден в лаборатория.
Може да не съм представил по най-добрият начин разликите с две думи исках да кажа че има Дизайнерски къщи, който изцяло се занимават само и единствено с парфюми и такива, който правят всичко останало но не и парфюми и когато искат парфюм го поръчват да им бъде направен.

# 349
Bright Crystal, Благодаря  bouquet

# 350
  • Бургас
Аз бих ти препоръчала- Bvlgari AQVA DIVINA във версията на Заг-Зодиак.Това е най-новият аромат на бранда и мисля,че доста се доближава до оригинала Heart Eyes.Много плътен и присъствен аромат за мен
На мен не ми хареса особено имитацията на Заг Зодиак на Аква Дивина, а оригиналът ми е сред любимите.   Но пък само те предлагат имитация.  Simple Smile По принцип за мен истинският парфюм е много интересен, но нито е много силен, нито чак толкова присъствен. Хубав, летен, леко солен аромат. Версията на Заг ми се вижда много груба и доста поорязана. Мое мнение  Peace

# 351
и аз съм на това мнение, изобщо не е добра + сериозна нетрайност

# 352
KDS, Благодаря ти!  bouquet
 А имат ли Рефан някой със сходен аромат за сравнение.?

# 353
  • Бургас
KDS, Благодаря ти!  bouquet
 А имат ли Рефан някой със сходен аромат за сравнение.?
Честно казано не се сещам за нищо подобно.  Rolling Eyes По-добре напиши какви аромати горе-долу харесваш или кои ползваш, за да ти препоръча всеки по нещо.  Simple Smile 334 на Рефан, за който каза, че си привършила е MY BURBERRY, наистина е доста цветен и не е много подходящ за жегите. Иначе версията е добра и смятам, че през есента ще се държи много по-добре.  Peace

# 354
  • Бургас
И на мен ми харесва оригинала на Аквата,но според моето носле имитацията му не е никак лоша,напротив на мен ми харесва ,запозната съм с оригинала.Не ми се дават  пари на тоя етап точно за този парфюм.Въпрос на възприятие е мисля.

# 355
Здравейте Дами, искам да ви попитам дали някой е ползвам тези парфюми испанските вносител "Камако"...Дали са качествени.
Просто искам мнение на хора ползвали тази марка в сравнение с оригиналната версия и от тук ли да го закупя : http://beautyarena.bg/perfumery/men-perfumery/620565d
В смисъл това ли е правилната Испанска марка за която става въпрос?
Добре дошъл , Ивчо и от мене! Simple Smile
.... Добре, де, виждам някакви нови непознати имитации с номера, а никъде няма инфо на кой оригинален парфюм са имитации...?!  newsm78
http://beautyarena.bg/perfumery/620482d   ето примерно този - F&F Ankara №56 парфюм за жени.... Е това нищо не ми говори...Някой ще каже ли кое кого имитира от тази поредица?
Предварително благодаря!
 Peace

# 356
  • София
solar_fields, виж на първа страница испанските аромати Peace

# 357
  • Deutschland
Момичета, днес се пръснах с Rose the one и се влюбих. Има ли го изимитиран? Розата ми е фаворит след ванилията и мускуса:)))

# 358
solar_fields, виж на първа страница испанските аромати Peace
Много ти благодаря, asa, тези съм ги пропуснала, благодаря ти!  Hug

# 359
  • Бургас
Имат го Рефан,номерчето е 130 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт