Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря магазина на Мария Луиза, който продава парфюми на Рефан?
Къде мога да намеря парфюмите на Refan в квартала?
Какви са впечатленията за имитациите на парфюми на Refan?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря магазина на Мария Луиза, който продава парфюми на Рефан?
-
Къде мога да намеря парфюмите на Refan в квартала?
-
Какви са впечатленията за имитациите на парфюми на Refan?
Форумът съдържа множество мнения за имитациите на парфюми на Refan. Някои потребители споделят положителни впечатления от ароматите, като подчертават тяхната дълготрайност и прилика с оригиналите. Други изразяват интерес и съмнения относно приликата с оригиналите, като споменават конкретни аромати и техните характеристики.
-
Какви са цените на наливните парфюми на Refan?
-
Какви са впечатленията за конкретни аромати на Refan, като Paradiso, Zodiac и други?
За шишета незнам, че понякога аз нося, друг път вземам от тях както дойде. Като цяло отношението ми към Рефан е евтино и хубаво когато се улучи имитацията.

. Тези които са 10 мл. в повечето случаи капачките им се чупят. Последно ми наляха в някакво тъмносиньо стъклено с пластмасов пулверизатор и капачка Уоманити и ми се вижда доста здравичко 10 мл.-ово. Аз за цената се пошегувах , при всички положения за човек дето купува оригинали макар и не често, Рефан си е супер евтинийка па ако ще и по 10 стотинки да ги хващат капките
От тогава не съм стъпвала повече на другото място...
Коригирала съм немалко, но има още доста. Трън в очите ми са, но нямам толкова свободно време, за да оправя всички. 
Ако нещо ме заинтригува, ще отида да го тествам. Всички знаем, че при различните хора парфюмите се развиват по различен начин. И едно е да го харесаш по описание и съвсем друго да го харесаш върху себе си.