Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 100
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Аз когато попитах една продавачка ще ми сложи ли капки в рефан,тя каза,че вече нямало такова нещо, те им ги доставяли направо с капките вътре  newsm78
Нещо се случва вътре в самия "Рефан" /компанията ли се раздели, различните франчайзи ли нещо се сдърпаха, не знам/...Знам само, че има два вида търговци:
- едните са в лъскави магазини с млади неадекватни и самонадеяни девойчета за продавачки,  продават само капсуловани парфюми и ЛЪЖАТ /явно така са инструктирани/, че нямало вече наливни и капане на капки...Разпространяват и по - грозни лъжи, а именно, че "другите" не били "Рефан"...
- Другите са по - скромни търговци, /магазина на Лъвов мост примерно/, където винаги има всичко, то е наливно, капят му се капки и не говорят глупости...
Дразнещо е това разделение, всички ползват името "Рефан", а аз няма как да знам кои са "истинските" и кои не. Затова единствен ориентир ми е качеството на услугата. А качеството определено е на страната на малките и по - НЕ лъскави търговци. Капсулован  Рефан никога повече няма да си купя, защото разочарованието е пълно...Качеството е много зле.

Съгласен съм с теб.

При мен как е Официалният магазин на Рефан, е зареден От А..до..Я винаги е имало всичко наливно и пълна гама козметики, сапуни каквото се сетиш.
Франчайзи, който се навъдиха НЕ продават НАЛИВНИ поне повечето... само готови запечатани парфюми.

Когато бях в Слънчев Бряг беше Пълно с РЕФАН, разбира се Франчайзи нито един от тях не предлагаше наливни парфюми.

# 406
  • София
IvCho9, не е необходимо да цитираш предходния пост, на който отговаряш. Peace
Щастлива, големи подстрекателки са всички пишещи в тази тема, и не само...  Wink
Имитациите на Jodex са много добри и изключително трайни. За съжаление, вече нямат магазин, в който да тестваш ароматите.  Cry

# 407
  • Бургас
KDS   bouquetЗначи въобще няма да си правя труда да го мириша,Лейди Милиън не е моя аромат,спести ми ходене до центъра Grinning
А, не исках да се стига до този извод. Олимпеята си заслужава пробата отвсякъде. Освен това за теб може да нямат нищо общо двата аромата. В действителност те в никакъв случай не са толкова близки. Исках да кажа, че се усеща почерка на парфюмериста, който е правил изброените три, а не че те са идентични.  Peace

# 408
  • София
Някой да знае някъде в Младост добре заредена наливна парфюмерия Рефан?

Че все попадам на някакви, които имат старите, но почти нищо от новите.

# 409

А и да споделя преди 2 седмици за 2-ри път и аз си взех рефанска имитация на Уоманити на Тери Мюглер, обаче сега въобще не го усещам ...  Rolling Eyes Дали е възможно партидата да е кофти, или пък съм свикнала с аромата му, в което се съмнявам. Иначе 1-вия път постоянно го усещах като се напръсках, сега въобще. Случвало ли ви се е и какво мислите вие?
Кои са подобни на него аромати? Споменахте, че и Алиен е хубав, или Енджъл беше ???  Rolling Eyes

Да си повторя питането  Blush Hug

# 410
  • София
Аз съм си взимала преди Уоманити на Рефан и беше много добър и траен.

# 411
И при мен първия път беше много траен, а сега въобще не го усещам.
А кои са подобни на него аромати?

# 412
Аз съм си взимала преди Уоманити на Рефан и беше много добър и траен.
И при мен е траен, макар че на мен на 20-ия мл. ми омръзна Grinning самия аромат.
 Аз купувам винаги 10 мл с 5 капки лятото независимо от кой аромат, понякога 10 мл с 10 капки никога повече , този ми е траен носих го точно сега  с няколко фъс.

Миналата седмица пробвах 040 Бронзовата богиня ЕЛ , не познавам оригинала защото не обичам кокос. Тук кокос не усетих , както някой писа по-рано а зелен, прашен аромат- не ми се видя много траен на кожа. Не си носих шише иначе сигурно щях да си купя 10 мл. Ако някой го е взел и разносил моля да сподели.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 13:15 от raznejena*

# 413
А и да споделя преди 2 седмици за 2-ри път и аз си взех рефанска имитация на Уоманити на Тери Мюглер, обаче сега въобще не го усещам ...  Rolling Eyes Дали е възможно партидата да е кофти, или пък съм свикнала с аромата му, в което се съмнявам. Иначе 1-вия път постоянно го усещах като се напръсках, сега въобще. Случвало ли ви се е и какво мислите вие?
Кои са подобни на него аромати? Споменахте, че и Алиен е хубав, или Енджъл беше ???  Rolling Eyes
Да си повторя питането  Blush Hug
Уоманити при мен е траен около 6 часа /на дрехите и много повече/, но има нещо друго: аз ОБОЖАВАМ първите  /ВРЪХНИТЕ му/ нотки!!!  Wink И след като те попреминат, базата не ме "засища"  Laughing ...и пак пръсвам за да усетя именно връхните нотки. Може това да ти се случва и на теб. А може и просто да си спряла /временно/ да усещаш парфюма. Случвало ми се е с друг парфюм - мислех, че се побърквам.... Laughing Решението в такъв случай е да си дадеш почивка от него, да го оставиш за известно време в дъното на шкафа с парфюмите...След време обонянието ти към него се завръща. Ако бързаш, има и друг начин - да помиришеш смляно кафе, или друг парфюм с различно звучене и после отново да пробваш с Уоманити - то... /Аз използвах Escale A Portofino за целта..../ Твоят проблем аз го имах с Nina на NR... Laughing Peace

П.П. Казваш "първия път" и "сега"....Да не би да не са ти сложили капки втория път? Нищо ли не усещаш или усещаш за кратко и после не усещаш като минат 2-3 минутки?

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 14:21 от solar_fields

# 414
  • Бургас
И при мен първия път беше много траен, а сега въобще не го усещам.
А кои са подобни на него аромати?
Womanity ми е любим, но е един от най-нахалните парфюми, които познавам. Имитацията на Рефан за мен е добра и мирише съвсем достатъчно. Даже и да няма  никакви капки, пак няма как да не се усети.  Laughing И аз предполагам, че проблемът е в носа ти, сигурно е свикнал с аромата. Затова най-добре пробвай това, което те е посъветвала solar_fields и предполагам, че нещата ще се оправят.  Peace

Миналата седмица пробвах 040 Бронзовата богиня ЕЛ , не познавам оригинала защото не обичам кокос. Тук кокос не усетих , както някой писа по-рано а зелен, прашен аромат- не ми се видя много траен на кожа. Не си носих шише иначе сигурно щях да си купя 10 мл. Ако някой го е взел и разносил моля да сподели.
Аз писах, че е по-скоро зелен аромат и го поносих малко. Честно казано, не е лош, но средна работа. Имитацията доста се различава от първообраза. Но пък в нея наистина не се усеща кокос, както в оригинала, а ти каза, че не го харесваш. Трайността не е много добра, но оригиналната Бронзова богиня при мен също не се задържа изобщо. Общо взето не е кой знае какво, но 10 мл. си заслужават да се поносят.  Grinning

# 415
Сигурно е така, най-вероятно съм свикнала вече с него, затова ще ви помоля да ми предложите подобни на него, за да го "позабравя" малко  Grinning
Иначе много го харесвам.
А от кои на Рефан и Тери Мюглер също бяхте доволни като трайност и подобие на оригинала?

# 416
  • Варна
 Ивчо тия металните 125мл. шишета не са капсоловани.  Пробвай и ще видиш,че отгоре се развиват  Grinning. Имам три такива купувани уж за капсоловани лимитирани парфюми и .....О изненада  #Crazy.

Е поне като реша да си напълня от нещо количество има в какво  Grinning

# 417
prinzesata - Не съм пробвал да го развивам, вероятно се развива.
Имах в предвид че са готови а не наливно ти да му слагаш капките, разбира се няма нищо лошо според понеже аромата си ми харесва и наистина е по ТРАЕН от преди като съм си пълнил със същият аромат.

Може би само шишенцето е Limited Edition за зарибяване, а може би наистина са сложили повече парфюм.

# 418

А и да споделя преди 2 седмици за 2-ри път и аз си взех рефанска имитация на Уоманити на Тери Мюглер, обаче сега въобще не го усещам ...  Rolling Eyes Дали е възможно партидата да е кофти, или пък съм свикнала с аромата му, в което се съмнявам. Иначе 1-вия път постоянно го усещах като се напръсках, сега въобще. Случвало ли ви се е и какво мислите вие?
Кои са подобни на него аромати? Споменахте, че и Алиен е хубав, или Енджъл беше ???  Rolling Eyes

Да си повторя питането  Blush Hug

Angel-a са го изимитирали добре...Е, има какво да се желае, но доста се доближава, развира се, има наситеност и е много траен.

ALien- има разлика с оригинала, но все пак има и доближаване, трайността и наситеността също са добри.

# 419
Днес си взех Infinite Love K25 ,oт сутринта вече 8 часа се усеща,ще се окаже траен май newsm78.А да ви питам за Rаphella трайни ли са и къде може да се види кои номера какво имитират?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт