Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво научих от болестта?
Какви са посланията за подкрепа към Мама Цоцоланка?
Какви са мненията и препоръките за протектори против напикаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво научих от болестта?
-
Какви са посланията за подкрепа към Мама Цоцоланка?
-
Какви са мненията и препоръките за протектори против напикаване?
-
Какви са мненията и препоръките за естествено раждане след две цезарови сечения?
-
Какви са мненията на майките относно раждането след цезарово сечение?

Сигурна съм обаче, че като поотрасне и той ще изяви желание да получи персонално внимание
Добро утро, дами!
На днешния хубав ден най-малката ни радост Галя става на цели 7 години! 
Общо взето, малките си го получават по дефолт, с по-големите е по-трудно. Докато имаше бебета вкъщи, се стараех винаги да осигуря известно време, прекарано само с по-големия/голямата. Но за това си е нужна подкрепа и помощ и от таткото. Сега вече не ни е проблем, но пак трябва да си го напомням, защото баткото и каката са толкова самостоятелни, ходят постоянно с приятели насам-натам и е лесно да забравя, че все още имат нужда от мен. Най ми е приятно, когато хвана сина ми ( на 17г.) в настроение и се получават едни такива хубави спонтанни разговори.