Сложен казус с чужденка - моля помогнете

 • 27 659
 • 401
 •   1
Отговори
# 390
 • Мнения: 19 538
П.С. Тази тема нямаше да съществува, ако жената не беше уведомила мъжът, че е бременна от него, нали?

Мисля, че само ти остана да вярваш, че това е случайна бременост  Crazy
Тук става дума за уговорена покупка на бебе.

Е, аз съм от хората, които вярват в невинността, до доказване на противното. Hug

Е, именно, де. Ако вярваш в невинността, не мислиш ли, че е доста злонамерено даден човек да се възползва от друг човек и да мисли, че е в правото си да наруши закона само защото има повече финансови възможности от него? Аз все още мисля, че "сложният казус с чужденка" е въображаем за момента, но може би има подобни желания авторът, въпреки че не вярвам действително да има финансовата възможност да го осъществи - ако я имаше, нямаше да търси безплатни съвети в бг-мама, а щеше да се свърже с хора, които се занимават с това.

Но истината е, че дори и при покупко-продажба на дете, майката е тази, която законът защитава и тя има поне 10 начина да прибере парите на някой наивник, защото е в правото си, докато бащите в такива случаи могат да разчитат единствено на добрата воля на майката да се откаже от детето.

# 391
 • Мнения: 236
Според   мен  става  дума за  сурогатна майка ползвана  от бездетна   двойка с  уговорка   между   тях  и  някой  тук  пита  ,   за да се   подсигури   срещу евентуален  ,,  номер  ,,   от   страна   на   сурогатката .

# 392
 • София
 • Мнения: 5 499
Според   мен  става  дума за  сурогатна майка ползвана  от бездетна   двойка с  уговорка   между   тях  и  някой  тук  пита  ,   за да се   подсигури   срещу евентуален  ,,  номер  ,,   от   страна   на   сурогатката .

Това ме съмнява. Сурогатството е забранено в България, доколкото знам. Така че, подсъдни ще са както поръчващите, така и майката.

# 393
 • Мнения: 236
Ами  именно ....затова  е  измислена тази  история ,  за да прикрие  същинската  цел ,

# 394
 • София
 • Мнения: 4 445
Ами  именно ....затова  е  измислена тази  история ,  за да прикрие  същинската  цел ,


При това авторът изчезна...  Laughing

# 395
 • Мнения: 71
А вие нейната гледна точка имате ли, че така доверчиво се хващате на разказа на автора на темата? Съветвам ви да не му подсказвате възможности, защото не знаете какво преживява момичето. Не знаете изобщо цялата история - имате само един отвратителен негов разказ, много аморален при това.
Ще видим след седем месеца и половина, колко ще е аморален, или напълно реален, моя "РАЗКАЗ"
Дотогава спирам коментарите по темата, защото се превърна в спам-говорилня.
а и вие вече достатъчно добре продължавате  да я развивате и допълвате с всякакви ваши болни фантазии, като изкривявате първото, което съм писал - всичко става с съгласието на момичето

# 396
 • Мнения: 403
Не само някой ще я види бременна, но и ще я снима бременна. За това казах, че вече не сме 19ти век и нищо скрито не остава, дори и в Дива Индия или Индонезия. Всичко живо се разхожда с телефон с камера. Колегите в Джакарта надали няма да се запитат тая мома защо е бременна и неомъжена.

Ами в тези държави, където е разпространен "секс туризмът", едва ли ще направи толкова голямо впечатление. Всъщност, тези жени там гледат да родят от мъже от Европа и най-вече САЩ, за да си оправят живота и да се махнат от там, отивайки да живеят при мъжа или поне получавайки пари за издръжка. Но тази мома конкретно, явно е ударила на камък, защото нашия левент не я е харесал...Ако той ни казва истината, трябва да знае, че е станал жертва на най-елементарната уловка, която жените от тези части на света са поставяли на мъжете само и само да се измъкнат от там...
Като рускините едно време  Laughing

# 397
 • Мнения: 11 688
Като рускините едно време  Laughing

Според мен точно за рускиня става дума

# 398
 • Мнения: 19 538
Като рускините едно време  Laughing

Според мен точно за рускиня става дума

Да, само рускиня ще да е тайната християнка от мюсюлманско семейство, която ще убият или ще оженят насила за някого, защото е забременяла. Аз рускините иначе съм ги признала - умеят да въртят мъжете, което още повече не ми се връзва с някоя, занимаваща се с някакъв сульо, която е толкова безпомощна, че чак и няма начин да си задържи детето.

# 399
 • Мнения: X
Боже, още ли се дискутира тая измишльотина?!?
Понякога ми се ще да съм модератор и да залича някои теми.
Тази е една от тях . Stop Stop
Нищо морално, етично, християнско и човешко няма в такъв казус.
 Бог знае на кого и как да даде. Praynig


П.П. Информирам модератор !

# 400
 • Мнения: 11 688
П.П. Информирам модератор !

5 дена след посления публикуван пост вдигна на първа страница залязваща тема, за да информираш модератор, че темата трябва да умре?  Crazy

Феноменално решение!  Flutter

# 401
 • Мнения: 19 538
Бе щом 80 дена ги е изброил толкова точно, ми е ясно що за психар е.
е, казах, приблизително, каква полза ако ви кажа примерно 79 или 82
прави сте за визата че е максимум 90 дни, а искаха в посолството да има двупосочен билет, за да й издадат виза

Не си дочел, като си лъгал. Визата е максимум 90 дни, през този 90-дневен период имаш право да влизаш в държавата, за която е визата, но общият престой в държавата не може да надвишава 30 дни.

Общи условия

Активация на акаунт