Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета!!! С радост заявявам, че аз също ще съм от булките през 2016-та   Wink
Чета ви с огромен интерес и най-накрая се престраших да се включа в темата  Laughing
С годеника ми вече сме си набелязали дата - 28. 08. Но за момента май само това сме направили  Laughing
Гостите ни ще са около 60 човека, и се чудим кой ресторант да запазим...Искаме сватбата ни да е в Пловдив, с изнесен ритуал и затова сме набелязали няколко ресторантчета, с градинки - р-т Пълдин в Стария град; Ресторант Филипополис (градината), който е точно до обредния дом; Хотел р-т Seven Hills и Хотел Империал (малката зала)... Мислим да ползваме и услугите на някоя сватбена агенция евентуално, за да ни помогне с органзацията и украсата.
За сега това от мен, ще се радвам, ако някой има впечатления от тези ресторанти, да сподели мнение..или да предложи някой друг р-т, който съм пропуснала...
Благодаря предварително...
Ще ви информирам, ако има напредък  Heart Eyes

Насочила ли си се към агенция, Дж, фото и видео?
Аз съм от Пловдив и нашата е на 16.07  Hug

Мислим да се обърнем към сватбена агенция Ваня стилл...разгледах и още две - три други, но се спряхме на тази...Украсата и декорацията най-много ни хареса... За фото и видео имаме едни познати в предвид, но още не сме ги питали...надявам се да се съгласят Simple Smile за дж Алекси чета доста позитивни нвща...да видим... И понеже годеникът ми не е в БГ и аз съм тук сама, и съм на работа по цял ден, и затова решихме да ползваме агенция...да ни помогне със запазването на дата и час за гражданско, ресторант, да ни помогне с подбор на екип за дж, водещ, разни фризьори, гримьори т.н.
Ако имаш въпроси, не се колебай да пишеш Simple Smile Simple Smile

Вие избрали ли сте ресторант? На мен това ми е най-трудното Sad

Аз почти всичко най-важно го свърших още Март месец  Simple Smile Дадохме капаро за ресторанта в Ленинград, фото Яков и видео Студио 1, Дж Алекси уж ми беше запазил датата, но не бях дала капаро, а той не ми се обади да ми каже кога да го дам, и си запазил датата за друга сватба без да знам. Но сега се спрях на друг Дж, на който му бяхме на една сватба и много ни хареса. А дж-я ти се води като водещ и не ти трябва отделен такъв. Единствено не знаем каква програма да имаме, танцови състави и прочие.

# 406
  • София
Много благодаря - koikoi.

# 407
  • Sofia, Bulgaria
Нашият дж е Емил Андреев,точно това,което търсихме.Относно фотограф ,разбрах,че Балевски често праща друг да снима.Аз след мнооооого търсене  се спрях на две момчета,които правят у-ни-кал-ни снимки,поне за мен.Не искат пари за транспорт и нощувки извън София и са двама!Цената им е като на повечето фотографи,само че са двама!Относно плащането на хотел ,аз също се отказах.Ще поемем само на най-близките!

Би ли споделила имената на фотографите, или линк, ако може Simple Smile

# 408
  • София
Doreto_bg - аз се колебая между Експо и Тера, защото в неделя видях подредени 8 маси в Експо, а на нас ще ни трябват поне още 2 и се притесних какво място ще остане за дансинг, за хорАта.

# 409

siiv  И аз искам голям дансинг и в Експото ми се стори най-добре, на мен ми дадоха един план с това как изглеждат уж наредени масите за 120 чпвека (10маси по 12 човека) и ми изглеждаше че ще има място, но не съм го виждала наживо. Аз се надявам като подредя масите по- покрая на залата (те ги редя малко странно за да изглеждала пълна залата) да освободя още място, все пак ние ще сме най- много 100.

С теб май- търсим подобни неща, защото и аз много харесах Тера (на снимки), просто държахме да е в хотел, а и Тера ми се вижда че ще е по - скъпо от Експото

# 410
  • София
Благодаря ти за бързият отговор, че ми е много притеснено. А в Тера да по-скъпо е .

# 411
Здравейте.
Харесала съм си модел за украла, за да не излиза като спам , ще ви кажа къде е и който иска да си го види. Интересно ми е колко ли ще струва, защото е орхидеи и бамбук. Сватбена агенция МЕРИАН от Търново. Албума със снимки се казва о.Бали. Тематиката е такава и е мноооого интересно. Харесва ли ви ?

# 412
Здравейте на всички бъдещи булки и честито за предстоящата сватба!Нашата дата е 06.08.16. В Пловдив!След като запазих ресторанта обаче разбрах,че точно тогава има пости и няма да можем да сключим църковен брак!Успех на всички с подготовката!

# 413
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро, момичета Simple Smile

siiv, не сме избрали още, някак ми се струва, че има много време, 8 месеца има  Confused не знам.
Бях харесала Вълшебниците, със сигурност ще се срещна с тях, за да поговорим малко дали могат да ми предоставят само нещата, които искам и на каква цена.

Със сигурност не искам да плащам за пакети, от които няма да ползвам 70 % от нещата  Embarassed

Хриси_88, какво стана с Вълшебниците, успя ли да говориш с тях? Понеже имам същия проблем и не знам дали има смисъл изобщо да се свързвам с тях.

# 414
  • София
katrinkoleva - Мн нежно и красиво. Simple Smile

# 415
siiv - да, но сигурно ще е  2 бона Sad а аз искам да влезя до 1000 в цялата украса!

# 416
Здравейте, момичета!!! С радост заявявам, че аз също ще съм от булките през 2016-та   Wink
Чета ви с огромен интерес и най-накрая се престраших да се включа в темата  Laughing
С годеника ми вече сме си набелязали дата - 28. 08. Но за момента май само това сме направили  Laughing
Гостите ни ще са около 60 човека, и се чудим кой ресторант да запазим...Искаме сватбата ни да е в Пловдив, с изнесен ритуал и затова сме набелязали няколко ресторантчета, с градинки - р-т Пълдин в Стария град; Ресторант Филипополис (градината), който е точно до обредния дом; Хотел р-т Seven Hills и Хотел Империал (малката зала)... Мислим да ползваме и услугите на някоя сватбена агенция евентуално, за да ни помогне с органзацията и украсата.

За сега това от мен, ще се радвам, ако някой има впечатления от тези ресторанти, да сподели мнение..или да предложи някой друг р-т, който съм пропуснала...
Благодаря предварително...
Ще ви информирам, ако има напредък  Heart Eyes

Насочила ли си се към агенция, Дж, фото и видео?
Аз съм от Пловдив и нашата е на 16.07  Hug

Мислим да се обърнем към сватбена агенция Ваня стилл...разгледах и още две - три други, но се спряхме на тази...Украсата и декорацията най-много ни хареса... За фото и видео имаме едни познати в предвид, но още не сме ги питали...надявам се да се съгласят Simple Smile за дж Алекси чета доста позитивни нвща...да видим... И понеже годеникът ми не е в БГ и аз съм тук сама, и съм на работа по цял ден, и затова решихме да ползваме агенция...да ни помогне със запазването на дата и час за гражданско, ресторант, да ни помогне с подбор на екип за дж, водещ, разни фризьори, гримьори т.н.
Ако имаш въпроси, не се колебай да пишеш Simple Smile Simple Smile

Вие избрали ли сте ресторант? На мен това ми е най-трудното Sad

Аз почти всичко най-важно го свърших още Март месец  Simple Smile Дадохме капаро за ресторанта в Ленинград, фото Яков и видео Студио 1, Дж Алекси уж ми беше запазил датата, но не бях дала капаро, а той не ми се обади да ми каже кога да го дам, и си запазил датата за друга сватба без да знам. Но сега се спрях на друг Дж, на който му бяхме на една сватба и много ни хареса. А дж-я ти се води като водещ и не ти трябва отделен такъв. Единствено не знаем каква програма да имаме, танцови състави и прочие.

Здравей,
И аз мислех за Dj Aleksi, но още не съм му звъняла. На кой джиджей се спряхте?

# 417
 wavey въпреки, че не съм булка на 2016г. мога да се включа с малко инфо относно организацията около цветя, фото и видео, пиле торта и други неща около събитието.  Simple Smile

# 418
Момичета, интересуваме при посрещането в ресторанта, когато бащата на момичето/момчето налива шампанско или вино..тези чаши ги купуваме ние отделно от другите за гражданския брак и после се чупят, нали така? И само за нас ли са или трябва да има и за кума и кумата?  Thinking

# 419
Момичета, интересуваме при посрещането в ресторанта, когато бащата на момичето/момчето налива шампанско или вино..тези чаши ги купуваме ние отделно от другите за гражданския брак и после се чупят, нали така? И само за нас ли са или трябва да има и за кума и кумата?  Thinking

НА нашата сватба чашите с които ни посрещнаха в ресторанта бяха от там, имаха шампанско и след като ги изпихме ги счупихме, за това първо можете да проверите в ресторанта дали няма да ви дадат от там.

Общи условия

Активация на акаунт