В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 754
  • 536
  •   1
Отговори
# 285
Поспаланчо, честита първа месечинка  bouquet Ще й изям калинките на Борянка Heart Eyes

# 286
Честита първа месечинка на Боряна! Прекрасна е  Heart Eyes

Ани, страхотни са ти и двамата сина! Бързо да оздравява Тедко!

# 287
  • В сърцето на любимия човек
Привет, идвам да си помрънкам  Tired
Скрит текст:
Ден-два закъснение, въображаема втора черта, ЧХГ = 25 и кървене като при цикъл  Tired
Тоя филм вече го гледах и не свърши добре  Tired
От спешния ми казаха да пускам утре отново ЧХГ, да не чакам 48 часа. Ако има някакво покачване ще ми изпишат терапия, ако не - биохимична.
Е@@@си... писна ми вече...

# 288
  • NE
Пънче Успокой се и недей мисли най-лошото. Имаш палци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 289
  • При моето слънце
Пънче, силно гуш и стиснати палци от мен  Hug

# 290
  • В сърцето на любимия човек
Мерси, момичета, но просто отдавна се возим на този асансьор от емоции - между надежда и разочарование и вече гледаме да си пазим нервите от излишен оптимизъм.
Да не говорим, че в момента а абсолютно невъзможно да ползвам болничен за да лежа - това означава да си загубя работата  ooooh!
Просто искам да сме здрави и ако може да имаме глътка въздух и за двама ни с ММ. Направо се чудя защо направих тестовете.  ooooh!

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 22:42 от пънче-мънче

# 291
  • София
Пънче,  Hug   Praynig

# 292
  • NE
Разбирам те, Пънче. Съвета ми е да се носиш по течението. Сама знаеш, че ако ще стане ще стане. Hug

# 293
  • Варна
Офффф, бе Пънчеее...  Tired
Аз все пак ще стискам палци...  Praynig

# 294
Пънче - не знам какво да кажа ..... Дано пък да се увеличава Praynig що не вземеш но-шпа и утрогестам за всеки случай? Не искам да давам надежда, ама все пак трябва да я има..... Hug

Момичета- как да се справя със запека? От няколко дни положението е трагично Sick  болки, кръв, нередовни изхождания на 1-2 дни....абе мъка..... Пробвах със сини сливи.... Нищо...

# 295
  • Варна
Момичета- как да се справя със запека? От няколко дни положението е трагично Sick  болки, кръв, нередовни изхождания на 1-2 дни....абе мъка..... Пробвах със сини сливи.... Нищо...

Аз си реших проблема с ето тези бисквити:
Скрит текст:
Преди това бях на Дуфалак, но дори и той не действаше понякога. В болницата ходех на 5 дни веднъж. Сега с тези бисквити ходя всеки ден.... Всъщност фатката е, че съдържат фибри. Можеш директно да си купиш  фибри, но аз предпочетох този вкусен начин и ми действа. Преди това пробвах сушени сини сливи с топла вода, круши, прясно мляко... нищо не помагаше.

# 296
Фокси Сутринта като станеш на гладно чаша топла вода (толкова топла, че да е приятна за пиене, но не хладка) и след това една кафена чашка кисело мляко с мляно ленено семе- това поне е моето спасение, което не е и гадно на вкус, че хич не понасям билки и илачи с гаден вкус.

# 297
Пънче, стискам палци, дано се удвоява Hug Praynig

# 298
  • NE
Фокси Аз след раждането бях така. Изяждах 1 купа овесени ядки с плодове, по възможност незапичащи - сливи, киви, кайсии и с едно кафе 3в1 се оправиха нещата.

# 299
Фейче-киселото мляко с овес и плодове не съм го спирала- слагам кайсии, боровинки, малини, къпини и др. сезонни. Ще започна лененото семе, топлата вода и бисквитките, които Кали препоръча. Praynig Дано да има резултат

Тихичко ще споделя, че днес чух тупа-лупа.  Heart Eyes PraynigОфициалният ми преглед е за сряда, но не ми издържаха нервите днес и ходих Crazy

Общи условия

Активация на акаунт