ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 28 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Тия от летящите с клюки са много отворени, бееее... Докато няма втори източник потвърждаващ думите им, аз не им вярвам. Светили са им на сета и на чувствата ooooh! hahaha hahaha hahaha

ама ти нали знаеш как из турските медии се появяват вторите източници?  hahaha hahaha копи-пейст  hahaha hahaha hahaha

и аз не знам кое е вярно, но онвоа с чинията с плодовете трябва да се види  hahaha hahaha hahaha

# 526
  • Яко в Матрицата...
Тия от летящите с клюки са много отворени, бееее... Докато няма втори източник потвърждаващ думите им, аз не им вярвам. Светили са им на сета и на чувствата ooooh! hahaha hahaha hahaha

ама ти нали знаеш как из турските медии се появяват вторите източници?  hahaha hahaha копи-пейст  hahaha hahaha hahaha

и аз не знам кое е вярно, но онвоа с чинията с плодовете трябва да се види  hahaha hahaha hahaha

Това сигурно е свежо Joy И какво като не са го харесали Ча така, много им разбира ъкъла на някои фенове Crossing Arms То ако може, дай само като Ча да си играе hahaha Ама и на Керем какво му е? Много си е добре момчето, круша бил Crossing Arms

# 527
Оффффф................. Sick летящи............клюкари и тем подобни ич не ги знам де са и нищо с чинии и круши .......................и всекакви вкусотии .................... Crazy Crazy Crazy не съм видЕла ............. Outta Joint  Outta Jointд :outtajointДано ни намерите видео яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя............................. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 528

Това сигурно е свежо Joy И какво като не са го харесали Ча така, много им разбира ъкъла на някои фенове Crossing Arms То ако може, дай само като Ча да си играе hahaha Ама и на Керем какво му е? Много си е добре момчето, круша бил Crossing Arms

това за Чачовите фенове се оказа, че не е така.  hahaha Водещата каза, че нямало такова нещо в коментарите в Инстаграм  hahaha hahaha
да не говорим, че 100 пъти повториха анонса: Кое раздели феновете на Чаатай на две? след малкооооо  hahaha hahaha hahaha след 5 минути пак същото  hahaha hahaha hahaha оправиха Холивуд и половината турски звезди докато стигнат до Чачо, а преди това до новата ашк  hahaha hahaha hahaha Но Чачо беше оставен (както обикновено) за най-накрая  hahaha hahaha хем за десерт, хем за да им изгледат предаването.  Joy hahaha hahaha hahaha

# 529

Меемедката .. Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes абер си нЕмат що за сорт круша е................. Crossing Arms Joy Joy Joy Joy  Като си спомня като се озовах тук за пръв път....................... Hug и ми бе дотегнало да четем за на Яман бритонЯ........................ Whistling Whistling Whistling  Викам си много им разбира акЪла.......... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 530
  • Яко в Матрицата...
Ани, Hug Hug Бойче, Hug Hug така де - много си е хубав и на Яманчи бритонЯ и на Баръшко фасонЯ Naughty Crazy Crazy Crazy

Ади и от мен лека и мека Hug Hug Hug

# 531
идеален си е Чачо във всяка роля  Crazy Crazy Crazy Crazy
лека нощ и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

# 532
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 533

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Легнала си бях.................. Mr. Green ама понеже Трайков речи :Я...я........ Shocked Shocked Heart Eyes и се разсъниФ..................... Sick smile3502

# 534
  • Яко в Матрицата...
Гюнайдън Party Party Party

и чао до утре Joy Joy Joy

# 535
Ани, Hug Hug Бойче, Hug Hug така де - много си е хубав и на Яманчи бритонЯ и на Баръшко фасонЯ Naughty Crazy Crazy Crazy

Peace Peace Peace  hahaha hahaha hahaha hahaha

Гюнайдъъъъъъън Party Party Party Party

Ренко, чао Hug Hug Heart Eyes

# 536
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Cry Cry Cry Cry
Ot улиците на Истиклял идва, за да бъде любим (любовник) с изгубена душа. И разбира се ще изтръгне сърцето ви ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 537
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасен уикенд ви пожелавам!

Новата партньорка на Ча във филма не играеше ли в "Kara Para Aşk"  или се бъркам ?!Много ми е позната от някъде, а аз не съм гледала много сериали!
Ужасно ми хареса и много се смях на чинията с плодовете, дано намерите видео. На мен ми е все едно с кой е Серенай, щом не е с Ча !!!  Rolling Eyes
От анонса излиза,че снимките са в центъра на Истанбул, защото Истиклял е търговската им пешеходна улица, или хвърлят прах в очите?!  Mr. Green

# 538
# 539
Добро утро  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт