ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 27 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:

Party Party Party Party  

дали изобщо ще се видят на Хамериканска земя  Mr. Green

Thinking Thinking Thinking може би след филма ще литне за ЛА.  Joy Joy Нали така беше писал онзи Видинли?  Thinking И ако остане там, значи няма да го гледаме брадат в Кьосем султан.  Joy

никой нЕма да умира  Naughty Naughty Naughty Naughty

абе тази година имаше ли алтън келебек?  Joy Joy миналата година не бяха ли по-рано?  newsm78 newsm78 newsm78 в смисъл досега не трябваше ли да са минали?  newsm78

По-рано беше  Rolling Eyes Rolling Eyes

Естествено, че Чачи го заслужава тая година, и миналата година и догодина  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

тази година имаше ли?  Thinking Или ще са сега?  newsm78
дур бе, за догодина не се знае, може да не снима нищо  Joy Joy Joy Joy

Тоз Видинли е лъжец  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Не е имало, нали щяха да ни проглушат ушите.   ooooh! ooooh!
И няма дур - само дето им ходи по улиците трябва да му дадат и Келебек и Алтън Перфект  Crossing Arms Crossing Arms

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Дани,  Hug Hug Hugа така скатавай се, че то иначе нЕма кой да ти даде почивка  Hug Hug Hug Hug

# 691
Имам малко работа после и сядам да гледам и плача  Heart Eyes

# 692
Имам малко работа после и сядам да гледам и плача  Heart Eyes

Дани, чак довечера е серията яяяяя  Joy Joy Joy кой ще плаче, кой ще стреля, кой и двете  Joy Joy Joy Joy

# 693
Ани  Hug то много хубаво така Mr. Green

# 694
  • Яко в Матрицата...
Дани Hug Hug и аз се скатавам по малко, не може все да се работи Party

Скрит текст:

Имаше май Алтън Келебек, нали Джесика Алба дойде чак от зад океана Joy Joy Joy Joy  То било миналата година hahaha hahaha hahaha

# 695
Когато Яман излиза от диското ми е много тъжно

# 696

и на мен ми е тъжно и Яман ме разплаква винаги, но преди това стрелям по Мира.  hahaha hahaha И след това пак, защото няколко дни и трябваха да осъзнае колко много го е наранила. И се фръцкаше като някое 10 годишно момиченце  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 697
  • Яко в Матрицата...

и на мен ми е тъжно и Яман ме разплаква винаги, но преди това стрелям по Мира.  hahaha hahaha И след това пак, защото няколко дни и трябваха да осъзнае колко много го е наранила. И се фръцкаше като някое 10 годишно момиченце  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Много силна сцена, каквото и да си говорим и двамата си свършиха отлично работата. Но иначе, Мира е за бой, стрелба и каквото се сетите, все ще й е малко Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 698
Рени  Hug подготвям се психически за довечера

# 699

Скрит текст:

Имаше май Алтън Келебек, нали Джесика Алба дойде чак от зад океана Joy Joy Joy Joy  То било миналата година hahaha hahaha hahaha

Thinking Thinking https://www.youtube.com/watch?v=N6jCd6T0fWg да, но излиза, че тя е била през 2014  Thinking тази година май е нямало.  Thinking

# 700

Скрит текст:

Thinking Thinking https://www.youtube.com/watch?v=N6jCd6T0fWg да, но излиза, че тя е била през 2014  Thinking тази година май е нямало.  Thinking

Да, миналата година идва Джесика  Peace
Абе, не помните ли  Shocked hahaha hahaha hahaha

# 701
  • Яко в Матрицата...

Скрит текст:

Да, поправих се, миналата година е било Peace Не знам, нямаше много информация за тези награди тази година...

# 702
  • Яко в Матрицата...

Скрит текст:

Аз нея не я помня, ти искаш да помня кога е ходила в Турция hahaha hahaha hahaha

# 703

Скрит текст:

Аз нея не я помня, ти искаш да помня кога е ходила в Турция hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 704

Да, поправих се, миналата година е било Peace Не знам, нямаше много информация за тези награди тази година...

Закрили са ги  Shocked Shocked

чичото на Серенай платил тя да остане в историята като последната носителка  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт