Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 392
  • 884
  •   1
Отговори
# 120
Талиятелите ми станаха страшно.... говно.   Mr. Green Пардон.
Гена, то това с оцветяването не е изморително.  Тъкмо напротив Simple Smile

# 121
  • Телиш/Плевен
Аха, сега те разбрах, кое ти е странно!  Peace
Явно са имали повод да го изтипосат там, права си!  Joy
Ами миналия месец като ходих, нямаше такъв надпис. Съвсем отскоро ще да е и няма начин да е без повод. Laughing А вероятно "по повод" е въведена и въпросната система. Аз даже не мога да си представя какво чудо е било преди нея. Определено с "модерните" опашки е по-удобно. Но да, смешно ми е наименованието "система за управление на опашките". Като посвикна, няма да ми е смешно изобщо. Crazy

Хм, как не съм видяла поста на Жаклин?! #Crazy Сега се върнах назад, като прочетох коментарите и виждам, че и този на Естел съм пропуснала. newsm78 Нещо става с форума или с моя лаптоп...

Жаки, не съм запозната с астмата и начините за справяне с нея, но щом има светлина в тунела, това е много хубаво. Вярвам, че ще се оправи дъщеря ти! Hug

Естел, стискам палци! Praynig

Ако съм пропуснала още някого, съжалявам, не е нарочно, наистина не съм видяла постовете, а чета винаги всичко наред. Стискам палци на всеки, който има нужда и се надявам, че всичко ще бъде наред! Praynig

# 122
  • Euskal Herria
Лале, благодаря! Обичам да снимам и често досаждам в темата със снимки  Grinning.

Искам да кажа, че днес до обяд изобщо не можех да отворя сайта. Следобед страниците изглеждаха странно - групите излизаха в средата на страницата, надписите не се четяха - просто буквите бяха една върху друга. Нито нови мнения можех да виждам, нито да отворя нормално. Вечерта се нормализираха нещата, обаче и аз забелязах, че някак има пропуснати постове - като съм отваряла тема и съм чела, не съм ги видяла. А след това - при нови отговори, изведнъж изскачаха между останалите. Писах в модераторската, дано скоро да се оправят нещата.

# 123
  • Sofia
Gena, пилешките ти хапки с корнфлейкс са на почит вкъщи, обаче от тях "мишнички" не порастват Crazy
Joy  Hug
Разсмя ме посред нощ. То при майките е свирено вече,ама да не почнат при синовете да порастват,че ей тогава няма да е добре работата  Thinking

Оказва се,че и при мен постовете са разбъркани...Сигурна съм,че чета подред и хоп виждам цитат,който не съм чела  Crossing Arms

# 124
  • Телиш/Плевен
Тъкмо писах в темата за проблемите с форума за това, явно все пак има нещо, щом не е само при мен. Дано го отстранят бързо, защото е голяма бъркотия така. Praynig

# 125
Талиятелите ми станаха страшно.... говно.   Mr. Green Пардон.

Защо, какво им обърка? Това ми е любимата паста, но иначе не съм пастофен. Но не ги правя с домати, а с разни други сосове.

Вече съм с Уиндоус 10 и тъкмо с дъщеря ми му разглеждахме приложенията. Има едно Кулинария, в което какви сладкиши има, ум да ти зайде.  ooooh! От утре мятам шоколадовите наред.  Mr. Green Заиграх се и с един 3D Builder, та не знам кога ще си легна.

# 126
Не знам кво им обърках.  То май са тортелини.  От тия с пълнеж?
И един сос  ooooh!  потрес.

# 127
Тортелини са с пълнежа. Аз не ги обичам, иначе ги правят главно с разни сметаново-чеснови сосове.

# 128
Здравейте Simple Smile Гледам за татуировки си хортувате Wink Направих си една преди 3 години, от вътрешната страна на ръката, между свивката на лакътя и китката. Татуто е името на детето и няма шанс да ми омръзне Heart Eyes Нямам мераци за други татуировки обаче newsm78 а всички ми казваха, че ще искам още Rolling Eyes
Искам да кажа, че ваканцувам на макс (това е нова дума в българският език, измислена от.... не помня кой политик  Crazy ) Големият ми дерт е, че ваканцията свършва скоро и няма да е лесно връщането.... И не се оплаквам от жегите, напротив, мога да издържа и на 50 градуса Crazy Скоро  пътувам за "вкъщи", където, лятото беше през една сряда в края на юли Crazy Дано другата година да се падне през уикенда  Joy

# 129
И не се оплаквам от жегите, напротив, мога да издържа и на 50 градуса Crazy

Пробвала ли си? Хич не е приятно.
Снимката е истинска и много скорошна.  Twisted Evil
Скрит текст:

# 130
И не се оплаквам от жегите, напротив, мога да издържа и на 50 градуса Crazy

Пробвала ли си? Хич не е приятно.
Снимката е истинска и много скорошна.  Twisted Evil
Скрит текст:

Чек, искам в Малта Heart Eyes

# 131
Внимавай какво си пожелаваш.  Mr. Green Аз съм много топлолюбиво същество, но това вече е отвратително и не се издържа.

# 132
  • Телиш/Плевен
Нямам мераци за други татуировки обаче newsm78 а всички ми казваха, че ще искам още Rolling Eyes
И на мен така ми казват, но и аз нямам никакви мераци в момента.
Скрит текст:
А ако се появят такива, пак ще поизчакам известно време, преди да действам. Но като се познавам, едва ли ще си направя друга. Ако родя още едно дете, ще си изпиша и неговото име, разбира се, но аз нещо и за деца мераци нямам (винаги съм искала само едно, а вариантът за две бяха само близнаци Blush).
Картинки и разни големи цветни изображения категорично не са за мен. Stop
Радвам се, че срещам човек, който е останал с една татуировка. Защото един от "железните аргументи" на тия, дето ме убеждават, че ще се зарибя, е точно този, че, видиш ли, не познавали нито един човек, който да не се е нашарил от глава до пети. Crazy Rolling Eyes Close

Check Please, понеже аз съм точно обратното на топлолюбиво същество, направо си ми стана лошо като видях снимката. Grinning Иначе за Малта само хубави неща съм чувала (не съм била никога там обаче), даже май имам и картички оттам, от една съфорумка, но дано не бъркам държавата. Съчувствам ти за жегата, аз самата едва ли бих оцеляла на такава температура. Confused

# 133
Ей, не помня откога не си бях лягала по светло Crazy Да съм заспала към 8.30-9, но просто бях гроги. Обследването ще го правя на две места - единствените оторизирани за Сф да дават подобни диагнози - на Екзарх Йосиф и в Александровска, в същото време се боря да си запиша час за добър логопед - реших да е директорката на Пумпелина Нина Йорданова, по съвет на майки и от прочетеното до момента. Не знам, супер странен преглед беше вчера, отново се пуснаха намеци за страшни диагнози и.....ще се въоръжа с търпение, докато не видя епикризите и последната дума и на двете лечебни заведениея, и на логопеда.
Жаки, от сърце желая прекрасната Жаклин да израсте астмата, хубавото е че живеете на сравнително чисто място, с хубав въздух, това неминуемо помага - аз съм оптимист, кураж Hug
И една молба:
Скрит текст:
Позната е получила предизвестие от хазаина си за напускане на квартирата - търси дву-или тристаен необзаведен в района на Люлин до метрото - 7-ма или 10-та час, може и Люлин Център, необзаведен, наем до 400 лв. Ако се сещате за някой, пишете, че брокерите само я разкарват направо, нищо, че изрично е казала параметрите на търсеното жилище.

# 134
Добро утро!
Жаки ще го израсте, сигурна съм.
Джули, няма да се отказваш! Ени е герой, тя ще мине през всичко и ще ти покаже, че си е струвало.
От днес реших да съм на диета. Не става вече така, ще ми станат малки всички дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт