Гена, то това с оцветяването не е изморително. Тъкмо напротив

Сега се върнах назад, като прочетох коментарите и виждам, че и този на Естел съм пропуснала.
Нещо става с форума или с моя лаптоп...

.

От утре мятам шоколадовите наред.
Гледам за татуировки си хортувате
Направих си една преди 3 години, от вътрешната страна на ръката, между свивката на лакътя и китката. Татуто е името на детето и няма шанс да ми омръзне
Нямам мераци за други татуировки обаче
а всички ми казваха, че ще искам още
) Големият ми дерт е, че ваканцията свършва скоро и няма да е лесно връщането.... И не се оплаквам от жегите, напротив, мога да издържа и на 50 градуса
Скоро пътувам за "вкъщи", където, лятото беше през една сряда в края на юли
Дано другата година да се падне през уикенда
а всички ми казваха, че ще искам още
).

Иначе за Малта само хубави неща съм чувала (не съм била никога там обаче), даже май имам и картички оттам, от една съфорумка, но дано не бъркам държавата. Съчувствам ти за жегата, аз самата едва ли бих оцеляла на такава температура.
Да съм заспала към 8.30-9, но просто бях гроги. Обследването ще го правя на две места - единствените оторизирани за Сф да дават подобни диагнози - на Екзарх Йосиф и в Александровска, в същото време се боря да си запиша час за добър логопед - реших да е директорката на Пумпелина Нина Йорданова, по съвет на майки и от прочетеното до момента. Не знам, супер странен преглед беше вчера, отново се пуснаха намеци за страшни диагнози и.....ще се въоръжа с търпение, докато не видя епикризите и последната дума и на двете лечебни заведениея, и на логопеда.
Препоръчани теми