Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 392
  • 884
  •   1
Отговори
# 135
  • някъде ... тук ...
Джули, пожелавам ти нужното търпение
...ще се въоръжа с търпение, докато не видя епикризите и последната дума и на двете лечебни заведениея, и на логопеда...

Като стане ясно какво е, ще стане ясен и правилният начин на действие Hug

И на Жаки пожелавам търпение Hug
На приятели щерката тръгна навремето на кънки, заради астмата - да диша лед според докторите. Като спря моят малкия и тя спря покрай него (наборчета са и започнаха заедно, бяха по на 5 и половина). Обаче след известно време се върна на пързалката, защото пак започнаха пристъпите. Според майка и има добър ефект.

Татуировки харесвам, но не имена и не на мен.

# 136
Добро утро, завръщам се за няколко дни, че ми е по-свободно и ми залипсва темата и нета  Blush Пък и още не съм в официална лятна отпуска, така че може да си престъпя забраната  Crossing Arms

Джулка, прочетох колко напредък имате с Ени и ви пожелавам само хубави неща и много здраве  Hug

Видях, че и Ванини ще ни държи в очакване тази седмица  Heart Eyes Безпроблемно и леко раждане, идва най-хубавият момент, в който ще се гушнете!

Ние вчера спонтанно решихме да отидем до Синеморец за 3 дни, ще тръгнем в четвъртък след работа. Там са едни приятели и единият от тях има РД, та хем ще видим морето, че вече не се търпи, хем ще празнуваме. Аз не знаех, че да чакам до края на август е такъв зор, то вече всички отидоха и се върнаха... по няколко пъти  Crossing Arms

Ако съм изпуснала нещо друго важно, не е нарочно, просто се биех през пръстите като тръгнех да сядам. Макар че все още по навик отварям форума сутрин със сядането, не чета, но ми седи отворен  Thinking

# 137
Нямам време да чета, но се записвам, да не изпусна бебенцата на Ванини Heart Eyes

# 138
Съни, с моно диета свалих 3 кг за 12 дни, днес се претеглих, това е точно половината на желаното за сваляне. Не мога да кажа, че съм доволна щеше ми се по- лесно да стават нещата, но пак е добре, че кантарът върви в правилната посока. От днес започвам още една 12-ка. Не се гладува, но е еднообразна храната.
Чек, в Малта има ли влага или е сухо и топло? Търся сухи и топли места да водя Жаки, за нея е добре.
Джули, уж в Балкана сме, ама зимата всичко живо е на твърдо гориво и въздухът не е баш свеж и чист, ще видим как ще й се отрази. И в Тайланд не знам дали ще й понася, където ние ходим сравнително е по- ниска влажността, надявам се до януари да я позакрепя.

# 139
Жаки, Трявна е с подходящ климат, имаше и тема някъде във форума.
В Сандански също, през пролетта е много хубаво там.

# 140
Жаки, с монодиетата свалих 2 кг за 12 дни, ами малко е при това еднообразно ядене. По-добре ми е с 90-дневната. Не бързам да свалям, поне да не качвам.
И аз се присъединявам към мнението на Алекс за Трявна и Сандански.

# 141
Аз нямах успех с 90ДД и я спрях в края на 2 месец . Не качвам кг . Но вторият месец си бях върнала 3 кг ,които бях свалила 1-ия / като кг / те ми варираха първият - 1-2-3кг /
  На тази се чудя ,защото е прекалено еднообразна и спартанска .
  Успех желая на всички диетуващи тук и да постигнат желаното тегло .

# 142
Алекс, Съни, за Сандански и Трявана четох, ще идем след септемврийското море.
Съни, аз много трудно свалям, с 90- дневната изчистих почти пораженията от бремеността, но при втори опит с нея не мръднах и грам за два месеца. За повече от година върнах едва два килограма от свалени почти десет. Сега, тези последните 5-6 нямат сваляне, какво ли не опитвам, не мога да падна под 55, сякаш имам някякво запаметено тегло и все се връщам на него... А съм ниска и тези килограми не са ми ОК.

# 143
Жаки, има тегло, на което организма се чувства ок и му е трудно да свали под него. И моят има такова, падам под него, но после и от въздуха почвам да качвам, за да се върна на него. Ще видим как ще ми подейства този път 90-дневната, и половината от каченото да сваля, ще съм доволна, защото сега съм на кг. след бременността, никак не е ми е добре.

# 144
  • Euskal Herria
Дъждовно и облачно е днес, ама тъкмо няма да ми е жега, като почна после чистенето. Вчера разглобяваха аспиратора у нас - почти на съставните му части, за да се почисти от мазнините. И днес трябва да заличавам последиците  Grinning.
Личи си, че е отпускарски сезон - по-бавно върви темата, липсват доста от пишещите тук. Да видим наесен как ще бъде.

# 145
Искам да кажа, че ми се случи нещо странно и не много приятно - тръгнах да влизам в пощата си в абв (имам няколко и са със запаметени пароли), но по невнимание натискам мейл в менюто под този, в който искам да вляза - също със запаметена парола. Оказва се, че това е мейл на човек, който никога не е сядал на служебния ми компютър, това е 100% сигурно. На този компютър се оказа, че имам запаметена и една поща, която ползвахме за кратко към счетоводната къща на свекърва ми - тази парола категорично не я помня, защото беше някаква комбинация от имената ни, не съм влизала в нея от поне 2 години, свекърва ми не е сядала на служебния ми компютър определено, а и тя не помни паролата. Сигурно е някаква синхронизация!?, но е странно и неприятно. Оказа се, че мога да вляза в пощите на няколко човека, незнайно как. Звъннах да си сменят паролите, обаче ситуацията никак не ми е ок, кой знае моите пароли къде и на кой компютър са се синхронизирали  ooooh!

# 146
Аз миналото лято свалих 13 кг., но си върнах 5. И сега с 90 дд ще сваля много бързо 5, аз си знам, за дни, 5 кг. никога не са ми били проблем, но се надявам да сваля още малко. Не искам да съм слабичка, даже и с 5-6 килограма от тези, които съм била винаги искам да съм. Но за целта ми трябва диета.
За пръв път се подлагам на тази, а и като цяло на диета. Пробвах една преди, но не е за мен и не я довърших. ПО-скоро аз прилагам ограничения. Но сега наистина ми трябва диета.

Искам да кажа, че ме хванаха лудите пак  Crazy

# 147
Жаки, препоръчвам ти Трявна...прекрасен климат, добри хотели и храна.
Ако имаш нужда от някаква насока, пиши като решите да ходите нататък.

За килограми, свалям единствено при почти пълен глад. Или плодове, или приема на около 500-600кк. При всеки друг случай, единствено задържам тегло.
Диетите, с които хората отслабват, при мен водят единствено до покачване на теглото.
Тотално смахната съм в това отношение...и не само. Simple Smile

# 148
Аз пък не знам как ще отслабвам. Никога не съм можела да спазвам диети - такива, които трябва да ядеш  определено нещо в определен час. При мен става само с никакво ядене. Качила съм 23 кг. и ще имам да свалям поне 12-13 кг. Дано стане от самосебе си, но едва ли.

Сега прочетах Сесил - значи не съм сама в диетите.

# 149
А бе и на мен някой като ми каже - с тая диета се яде като прасе и се сваля, гледам подозрително.
Два пъти съм напълнявала - в пубертета и след като качих 30 кила през първата бременност.
Първият път си свалих и си поддържах моето си състояние именно до бременността. Свалих точно с доста ограничения.
Но сега съм решила да я пробвам тая диета, но не слушам съвети от сорта - яж. Ям точно три пъти, по указания и не огромни количества. Напротив, малки.

Общи условия

Активация на акаунт