Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 392
  • 884
  •   1
Отговори
# 510
Яна, явно ни липсват чисто женски качества.... Ама ти правиш такива красоти, че не мога да повярвам, че нямаш търпение.

# 511
  • В Космоса
Добър вечер!

Аз се озовах на метал феста в Летния театър. Насълзиха ми се очите, че не мога да вляза в погото, както едно време. Grinning Сега някви нови чалъми вкарват, нареждат се от двете страни и на сюблимните моменти - сблъсък. Нещо като брейк батъли си правят. hahaha Сдобих се и с фланелка на Vendetta, че бях с една бяла с котенце. Embarassed Мъжът ми и той си закупи на Piranha. Адските метъли сме    superuu , 'ноо ни ходи. Crazy

# 512
Малеее, на таквоз нещо не мож ме закара. Аз не си ли седна да си гледам  Blush

# 513
  • В Космоса
Че то си имаше седалки, бря. Летен театър, все пак. Ей ся ще пусна една снимка да видиш. Grinning

# 514
  • В Космоса
Ето, който иска си седи кротко, който иска ходи да се кечи на сцената. Mr. Green
Скрит текст:

# 515
Я виж ти, наистина приятна сцена и обстановка. Simple Smile
А не е ли малко шумно  hahaha  Hug  Blush

# 516
  • Euskal Herria
Може ли да питам нещо - гледах в новините репортаж, в който казаха, че Роби Уилямс ще си избере момиче от публиката, което ще качи при него на сцената. Това с каква цел се прави?

# 517
  • В Космоса
Малко ли!? Особено "дет" гърлищата като се отприщиха... Mr. Green Още ми дрънчи главата. Хайде, аз съм стар кадър, ми милото дето никога не е бил в метъла, горкото, не знам как се чувства. hahaha

# 518
Може ли да питам нещо - гледах в новините репортаж, в който казаха, че Роби Уилямс ще си избере момиче от публиката, което ще качи при него на сцената. Това с каква цел се прави?
С цел поне една да припадне или да си скъса сутиена поне  Mr. Green

# 519
С цел поне една да припадне или да си скъса сутиена поне  Mr. Green

Той не е ли твърде, ммммм, дърт за такива сцени?  Mr. Green Аз го харесвам, но аз съм лелка и Take That са ми в категорията.

# 520
За който не се вълнувя толкова от Роби, искрено препоръчвам Kasabian. Разбрах, че и те ще с в Бургас.
След Депеш рядко ме е впечатлявала така друга група. Страхотни са.

# 521
  • В Космоса
Ше ме извиняват и Роби, и Касейбиан, ама тази година банвам Спирита. Срамота! Tired

# 522
Добро утро!
Аз днес превантивно ще стискам палци за Ванини, не знам защо така ми се чини  Heart Eyes

Акаша, много готино. Моя ако го заведа на такова събитие няма да ме харесва много  Laughing

Днес след работа трябва да ходим да си търсим камина за апартамента  ooooh! Не ми се занимава хич, обаче трябва да решим проблема с отоплението. Моята мързелива серия продължава...

Хубав ден ви пожелавам!

# 523
# 524
Добро утро!
И аз стискам палци на Ванини! И днес и утре и вдругиден! Да мине леко, да се възстанови бързо и да има най-пухкавите и сладки бебчета на света!
Куркума, мен с магданоз не можеш ме излъга, още по-малко с плевене. Ей много се изнервях като трябваше да се плеви някакъв разсад.
Другата седмица имам 3 дни отпуск, заминаваме за Априлци, много ми се иска да си почина, макар и за кратко.

Общи условия

Активация на акаунт