Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 403
  • 884
  •   1
Отговори
# 495
  • Телиш/Плевен
Джули, присъединявам се към другите - споделяй, ако ти се споделя. Hug Някой го каза и сутринта - един ще ме подмине, но двама ще са съпричастни и това е напълно достатъчно. Сигурна съм, а и го виждам, че много момичета са съпричастни с теб и чакат новини от вас с Ени. Hug

Жаки, радвам се, че си се отървала от госпожите. За мен те са натрапниците и никой не е длъжен да се съобразява с капризите им. Close Кураж и спокойствие ти желая, мога само да си представя каква лудница е покрай теб. Confused Hug

И мен нещо ме понаболява главата в последно време... Confused По принцип е нормално за мен, всяко лято съм така, ама като че ли тая година продължава по-дълго мъката. Трябва и на лекар да ходя, че не съм си правила профилактични прегледи от миналата година, ама ще видим кога ще е. Първо детето да оправим, че и с него ще има разни ходения насам-натам. Тя да е здрава, пък аз нали съм още жива, значи всичко е наред. Wink

# 496
  • Euskal Herria
Жаки, много напрегната и неприятна ситуация. Никак не ти е било лесно да я разрешиш. Сега дано да можеш по-бързо да се успокоиш. Ако има на кого да прехвърлиш поне някоя и друга задача, ще е добре.

# 497
Няма да се плашите, със сигурност има някакъв сериозен бъг във времето, щом и мене ме боли глава, а това не ми се случва принципно. Тегава работа е някаква, нещо между мързел и меланхолия ми е. Два часа се каня да направя нещо, времето си минава, а аз още се каня. Simple Smile Пих голяма чаша вода с лимонов сок уж малко да ме освежи, но .. Rolling Eyes

# 498
 newsm78
Кое наложи създаването на 'другата' тема?

# 499
Жармен, съболезнования.
Ужасно се възмутих от отношението към ромите. Но не ме учудва в държава, в която са способни в мол да убият човек заради дрехите.
Аз хич не пия вода, насилвам се, за да докарам до литър-литър и половина на ден.

# 500
  • Луната ни пази
Жаки, не знам как са си тръгнали дамите, но моля те, не ми казвай, че си им върнала парите! Всеки има право на почивка и щом не нарушава обществения ред и правилата в хотела, никой няма причина да протестира.
Жермен, съболезнования, бъди силна и подкрепи съпруга си в този труден момент.  Praynig

# 501
  • Варна

Макар и малко да пиша и на мен ми направи впечатление, че тук се поставят правила и в някои моменти темата добиваше вид на затворена група. За диети -не можело да се пише, за готвене...
Аа, за готвене може.  Simple Smile Даже в момента ме е яд, че всичко по темата се изнесе в друга тема и замря. А аз бях получила импулс за готвене от тук.
Да обобщя-може за рецепти, за котки и кучета, деца и др., само не на място ми се струват разни снимки на мъже.  Mr. Green

Жаки, аз бих излязла от ситуация така:
Скрит текст:
На "дамите" обяснявам спокойно, че не искам да рискувам лоша репутация за бизнеса си , свързан с оплаквания в расизъм. Ако нещо ги притесняват циганите със звук и картина, да ти кажат, а ти ще ги укротиш с думи. За всеки клиент се бориш до последно, пък каквото сабя покаже.

Жармен, съболезнования! Вземаш се в ръце и изпращате дамата във вечния ѝ път!

Да допълня-много неприятно би ми станало, ако в някакъв момент разбера, че някой някъде ме коментира с лошо, а иначе не дава индикация за такива помисли.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 19:35 от Стейси Грей

# 502
Жаки, дано си поставила на място лелите.
Джули, пиши, не се притеснявай. Поне малко да ти олеква.

# 503
Джули, пиши и не се притеснявай. Ако ти помага поне малко, няма защо да спираш.
Не се изказах вчера за проблема на детенце, защото ми се струваше, че каквото и да напиша нямаше да е на място. Желая ви сили и кураж!

Жаки, тези кокошки мен успяха да ме ядосат докато четях. Успокои ли се малко вече?

# 504
 Джулка, плаща ли се за логопед или има някаква програма/пътека която помага? Ако трябва да плащаш моля те пиши ми на лични, ще се опитам да намеря нещо безплатно.

Жаки, твоята не е лесна. Много е трудно с клиенти, аз работих в много фенси и скъпарско място с клиенти които искат много внимание и знам какво е. Но пък съм много добра да тренирам стаф за кастъмер сервиз и да се справям в ескалирали вече ситуации.

не съм разбрала, че има още една тема.

# 505
  • Пазете Гор
Ако някой е нервен, или просто го боли глава - да плеви магданоз. Методично, до най-дребния плевел. Много помага. Струва си да се поддържа една лехичка само с терапевтична цел, хич и да не говорим за другите ползи.

Аз съм при щурците, пия бира. Чешка бира. Ако пита някой - там съм, да дойде.

Е**ти кухите лейки тия при Жаки. Да вземат да си съберат някъде, че да си оглеждат безценния фенотип и да си самовъзхищават.

# 506
Много е трудно с клиенти, аз работих в много фенси и скъпарско място с клиенти които искат много внимание и знам какво е. Но пък съм много добра да тренирам стаф за кастъмер сервиз и да се справям в ескалирали вече ситуации.

Тия були не са били баш фенси. Mr. Green

# 507
Перата не са ли на мода вече?

# 508
Тази вечер без да искам поставих голямото ми дете в гадна ситуация. Породена от женски глупости и от сигнали, които не съм доразчела добре. Много ми се иска да разкажа, ама ще се въздържа да разнасям подобни взаимоотношения по форумите.
Тъпо ми е.
Куркума, това с плевенето на магданоз ми прилича на реденето на шкафчета - от него повече ще ме заболи главата. Предпочитам да извадя картофите, да прекопая някоя нива, но не и това....

# 509
  • Euskal Herria
Валери, същата съм - предпочитам за боядисвам, по-мащабни ремонти да правя, ама след това като трябва да се подреждат, особено по-дребните неща, направо нервите ме хващат. Дано ситуацията ви се разреши благополучно.

Общи условия

Активация на акаунт