Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 392
  • 884
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Вани, стискам и аз палци, дано всичко да протече по възможно най-добрият начин и съвсем скоро да гушнеш дечицата си.  Hug

# 526
Аз се чудих какъв е този шум вчера, а то имало метал фест Joy Joy
Бургас е пълен с всякакви хора. Много е колоритно в момента

# 527
Добро утро.
За мен дните се сляха. Разболях се. Цяла нощ не съм спала, да му се не види. Направо ми се реве. Запушен нос и страааашно главоболие.

# 528
Каси, главоболието да не е от синузит, щом и носът ти е запушен?

# 529
Знам ли, личният е отпуск, пред кабинета на заместващата го било ужас, разбрах случайно вчера, та ще ходя до Софиямед.

# 530
Прави чести промивки с физиологичен разтвор.

# 531
Мерси за съвета, Съни. Отивам да ми турят диагнозата и вероятно антибиотика.

# 532
Касита, отивай.  Всички минахме по ред, леко, но сестра ми е мног зле. На АБ, детенцето й също. И уши ги боляха.
Днес ми е въглехидратен  Flutter една тава със сладкиш ми се усмихва от хладилника.

# 533
Вани, имам чувство за днес:) Всичко ще бъде наред, бъди много спокойна! С нетърпение ще чакаме голямата новина, ще влизам да наглеждам, че да мога веднага да орисам бебетата за много здраве и късмет!

Пожелавам си по- спокоен ден от вчера, но е петък и май нЕма ми се получи...

Каси, оздравявай, ако е толкова зле положението наистина по- добре антибиотик, вместо да се мъчиш.
Имаш ли Алум Цепа 9сх ? Много облекчава, първия ден по три през час се смуче. Но това в случай, че веднага се започне, а при теб май е напреднало.

# 534
Ванини, всеки ден ще проверявам. Нямам търпение! Hug

# 535
  • В Космоса
Ванини, леко раждане и от мен! Hug Няма да мога да следя, че заминаваме на вилата пак. Бягаме от Спирита, но по ирония на съдбата, сцената е насочена точно срещу нея през залива и всичко се чувало там, разправяха родителите на мъжа ми, ние като ходихме минали години. Mr. Green Ще надничам, де, когато има възможност. Ще сме с моите племенници за 3 вечери. После с приятели малко в Кости ще половим риба, аху-иху. Party

# 536
При нас сутрините са прохладни....но от обяд нататък става ад.
При Борис температурата явно е била инцидентна, вчера по обяд вече нищо му нямаше.

Струва ми се, че съм лепнала цистит, много гадно парене имам, и постоянно усещане, че ми се ходи до тоалетна. Лошото е, че вчера нямаше как да отида на лекар, а моята лекарка е чак в понеделник отново на работа.

# 537
Искам да кажа, че не мога да го разбера това нещо с болестите по цяла зима, но и през половината лято.

# 538
Кой каза Депеш? Луда фенка съм и аз.

Сесил, баш като цистит звучи. Сигурно знаеш, но да кажа - мечо грозде. Да се оправяш бързо.

Стиснати палци и от мен на Ванини!

# 539
  • Телиш/Плевен
За Ванини си казах, че имам чувството, че днес ще е Денят, но и да не е , аз стискам палци още от оня ден. Hug

Касита, бързо оздравяване! Praynig

Сесил, за цистит мога да препоръчам Цистирен. Много бързо облекчава и е на билкова основа. Peace Бързо да се оправяш! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт