Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 392
  • 884
  •   1
Отговори
# 540
Sesylle, вземи си междувременно Уринал. На прахчета, много облекчава. Добри са доста.

Искам да кажа, че не мога да го разбера това нещо с болестите по цяла зима, но и през половината лято.

И аз  Crossing Arms Минахме между капките и то най-вече аз. Че на децата бързо им минава винаги, ама аз и лете, и зиме, се съм си лайно.

Ванини  Heart Eyes Praynig

# 541
Кой е щъркелът на Ванини? Леко да минава щастливото събитие!
Искам да кажа, че много ми харесва новата група на Калин Вельов. Tumbaito, много симпатични са.

# 542
  • ту тук, ту там
За цистита аз пък да похваля Уринал Акут - облекчение се усеща още на второто хапче.  Peace
Прави се 5 дневен курс, 2х1 на ден.

А, и Нино за Уринал е писала. Аз прахчета не съм пила, но сигурно е същото!

Я, скоро ще съм leet май!  Simple Smile

# 543
Кой каза Депеш? Луда фенка съм и аз.

И аз, и аз. На един концерт им ходих, и за проваления имахме билети. В интерес на истината, не бях особено доволна от концерта, но пък да ги видя насреща си ...  Heart Eyes

И аз не разбирам какви са тези болести, че и АБ посред лято.
За цистит в България ядях сухи червени боровинки. Като бонбони ги мелех. Там май от настинки си докарвах цистит, дъщеря ми също. Тук от претопляне ще си докараме размекнати мозъци и забавено развитие.  Tired

# 544
Жармен, съболезнования.
Нино, и аз съм въглехидратна. Няколко дни съм много заета по цял ден, и реално не ям почти нищо. Не съм и гладна. Уф, можеше ли да се пише тук за диети.
Лаленце, все забравям да кажа колко сте готини. С теб се виждахме май когато беше в начална бременност.
Джули, с една майка се запознахме при логопедката, при който ходехме. Детенцето и беше с диагноза като вашата. Не съм я срещала може би от година, но при последната не среща детенцето говореше доста добре , това след 2 години и половина работа с логопед. А дъщеря ми между 4 и 5  години си имаше измислена приятелка - Череша се казваше. Говореха си, че и редовно се караха. Даже ми се сърдеше, че не я виждам, а на мен ми беше малко зловещо. Сега май не се е сещала за нея отдавна.
Искам да кажа, че от 3 дена съм обсебена от тази песен. Обикновено гледам само първата минута и половина.
Скрит текст:

Тук в темата някой пусна този Гару, не бях го чувала, тогава не ме впечатли, обаче сега полудях.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 11:23 от Cилвия

# 545
Ооооо, Силве  Flutter Heart Eyes

Всички деца си имат измислени приятели. На една моя приятелка дъщеря й /която също си имаше/ и нещо не слушаше, майка й вика:
-Няма да те заведа на море, да знаеш!
А малката:
- Много важно, Харалампи ще ме заведе!

Всичко ясно, но как Харалампи  Crazy от де го беше измислила баш това име!

# 546
Благодаря много, аз четох за Нолицин че много се препоръчва. Ще видя какво ще взема.

# 547
Нино, и аз съм въглехидратна. Няколко дни съм много заета по цял ден, и реално не ям почти нищо. Не съм и гладна. Уф, можеше ли да се пише тук за диети.

Да, за всичко може!  Twisted Evil

# 548
Ванини, аз  също стискам много палци. Всичко да минава бързо, безболезнено и скоро да гушнеш здрави бебенца.
Касита, Sesylle, да ви минава бързо Hug
Не смея да се похваля, но децата, да чукам на дърво, не са боледували от октомври-ноември миналата година.
Силвия, много ги харесвам и тримата, песента също.
На мен ми се струва, че лекарите прибързано са поставили диагнозата на Ени, казах го и на Джули.
На колко фестивали съм ходила като студентка.....А от един рок -фестивал в Плевен имам леко ужасяващи спомени, но сега нямам време да разкажа. Завиждам на тези, които успяват и с деца да ходят по такива събития, на нас не ни се получава.

# 549
Най-стряскащото беше, че виждаше въпросната Череша винаги в нейната стая, до пердето. А то едно тънко, и при най-малкото движение се мърдаше, та настръхвах.
Май Янтра беше пускала Гару. Дано да го сънува нощес, да не се мъча само аз . Simple Smile

# 550
Моите деца пък са си нямали въображаеми приятели.

# 551
Калина също не е имала въображаеми приятели...за Борис още е рано да се каже.

# 552
  • В Космоса
Завиждам на тези, които успяват и с деца да ходят по такива събития, на нас не ни се получава.

O, и аз не бих си го причинила на този етап. Но още малко като порасне... И най-важното - да има приятелчета на нейната възраст! Naughty

Не знам за случаи с въображаеми приятели, но племенницата ми има интересно поведение. Намира си нещо дълго пръчковидно, жезълоподобно и с часове го размахва, върти и си шепти нещо, ама наистина може да откара 2 часа така. Не знам какво си мърмори, питам я, не казва. На фея ли се прави, на магьосница ли... Но поне сестра ми рахатясва като 'фане жезъла. Grinning

# 553
Моят син същи няма въображаем приятел. Всъщност не познавам деца, които имат, не съм чувала за такива около мен. На мен ми е малко стряскащо, да си призная.

# 554
  • дядовата ръкавичка
Ооо, Гару, обожавам го! Онзи ден си пуснах целия мюзикъл Notre Dame De Paris. Страхотен е!

И моите не са имали въображаеми приятели, но виждаха "истински феи" в гората  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт