Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 389
  • 884
  •   1
Отговори
# 105
И аз май искам татус ама не съм съвсем сигурна. Спират ме две неща - страха от болката и това, че не знам каква картинка искам.

Хубава е картинката на темата - сладоледена.

(Всъщност, БърдИ е друга симпатична потребителка, аз съм Бърдс.  Wink )
Срам, не срам, и аз ви бъркам - заради близкото звучене на никовете.

Честита нова къща на Тарталета! Само хубави моменти да имате там!

Джули, стискаме палци малката героиня да се повлияе от барокамерата. Пиши винаги когато имаш нужда, ние сме тук до теб!

Отивам да правя слата от домати, лук и краставици, а така ме мързи ...

Имам нужда от стиснати палци до 11 август, да видим ще я бъде ли тая работа или не.

Не ми остава никакво време за форума но в тази тема (любимата ми) няма как да не се запиша!

Отлитам към кухнята!

Grinning

# 106
  • Пловдив
Янтра,мерси,че ме ориентираш  Hug
Скрит текст:
Тъй го виждам и аз, че няма друго  Crossing Arms,ама си викам,нали съм недоскив,може да пропускам нещо. Инклузив-а само го плащаме и си отива бадева  Thinking. Ама,това е положението- или Магнолиите,или возене с колата постоянно  newsm78 между хотела,ако е другаде в Приморско и лагера  Tired. Да разбирам,че тоя комплекс ММЦ е някъде встрани от Приморско,нали?
Магнолиите са единственото друго наблизо, но пак не е съвсем в комплекса. В ММЦ са Бисер, Форест бийч и бунгалата. Гледай да се намърдате във Форест бийч по мое мнение, не във Магнолиите. Във Магнолиите всичко е френско, там са основно френски групи, анимацията е на френски.

# 107
  • София
Валери, не знам за кекса, не виждам защо да не стане, но пиша специално да ти споделя как оползотворих няколко омекнали и тръгнали на разваляне праскови - обелени и на парчета ги пасирах хубаво, после разредих с газирана вода. Страхотна напитка стана - прасковена фанта Grinning

# 108
Добър вечер, върнахме се от София, много съм доволна от доктор Маркова, обърна ни внимание, обясни ми спокойно всичко, какво да очаквам, как да реагирам при пристъп. За съжаление потвърди категорично астмата, но се надява да я овладеем без "тежката артилерия". Трябва да пазя Жаки от всякакви болести, целта беда се намалят притъпите и да се даде време на дробчетата да се развиват, мисли, че ще я израсте, ако се лекува правилно. За градина забравяме, те не че е ходила, но мислех на есен да опитам, да има среда от деца, сега отпада категорично. Боцкаха я за изследване и орева орталъка, ПКК перфектни стойности, чакаме още едно изследване, дано и то е добро.
Докторката каза при спешен случай да я караме в Александровска болница, Детска пулмология, някой лежал ли е там, знаете ли какво е положението?
Сто пъти предпочитам да посещавам този ДКК с частен прием, отколкото да попадам пак в отделението, в което бяхме.
Вярвам, че ще се оправи Жаки и ще преборим болестта, друго даже не искам да мисля.

Елени, не спирай с фитнеса, нормално е да качиш, мускула тежи повече от мазнината, но когато натрупаш мускулна маса тя ще "избута" мазнините и ще видиш резултат. Забелязала ли си, че хора с едно тегло могат да изглеждат напълно различно, не е важно да си лека и мека, а точно обратното:)

Има намаление в Ринг мола, накупих хубави неща за децата. За мен пак боклуци, ама ефектни:)
За децата не ми се свиди, гледам да е качествено, хубаво, ама за себе си, като знам, че ще облека нещо броени пъти и пак ще го раздам, не ми се дават много пари.

Джули, браво на Ени!

# 109
  • Euskal Herria
Хайде да се отчета с малко снимки
Скрит текст:

Стискам палци на всички, които имат нужда!

# 110
В хубавата тема има ново тролче май Grinning

# 111
  • Sofia
Янтра, за там се сгласихме,да,за Форест Бийч  Hug. Благодарско,че ме ориентира,хал хабер си нямам от тоя край  Blush ИзненадАх се от цените, за Гърция резервацията ни за 5 звезден хотел е на подобни цени  newsm78.

Жаклин,много хубаво,че имаш яснота какво,как и в какъв случай да правиш  Peace

Джули ,:hug:  Tiredкак така ти нахвърлят такива диагнози като ДЦП и аутизъм  Twisted Evil още от вратата?!

Оправиха колата на мъжа ми и от утре съм подвижна  Party...имам да отмятам задачи преди да затръгнем за морето в четвъртък.

Толкоз много вечеряхме  Rolling Eyes Embarassed-пържих кИфтета (за сефте,до сега само на скарата), спаначено пюре и салата, и пилешка супа за синко  ooooh!.Голяма пукница сме.

# 112
Валери, не знам за кекса, не виждам защо да не стане, но пиша специално да ти споделя как оползотворих няколко омекнали и тръгнали на разваляне праскови - обелени и на парчета ги пасирах хубаво, после разредих с газирана вода. Страхотна напитка стана - прасковена фанта Grinning
Бърди, благодаря ти за идеята. Нямам в момента газирана вода, но утре ще купя. И без това останаха доста. Направих кекс, получи се добре, но не по-добре от прасковена пита. Изядоха го обаче.
Жаки, ще се пребори. Знам, че плуването е препоръчително за деца с астма.
Джули, аз също бих реагирала така като теб. Изнервящо си е. И какво е това обследване, което е само интервю с майката Thinking
Тая вечер се бяха събрали седем деца у нас и лудницата беше пълна. Имам подозрения, че едно младо дръвче ябълка не е оцеляло.... Не можах да ги дебна през цялото време.

# 113
  • Пловдив
Янтра, за там се сгласихме,да,за Форест Бийч  Hug. Благодарско,че ме ориентира,хал хабер си нямам от тоя край  Blush ИзненадАх се от цените, за Гърция резервацията ни за 5 звезден хотел е на подобни цени  newsm78.
Да се чудиш на какво, ама на, такива са им цените и е пълно Shocked За мое изумление.

# 114
Тарти, честита нова къща  Hug

Изпуснах ви. Идвам да се оплача. Днес се разделих с Булсатком. На луди ни направиха с това HBO.

Аз пък искам да кажа, че гледам НВО през интернет, както и много други канали, но май само от чужбина става. Майка ми донесе приемника си на Булсатком, но не искам да го пускаме и засега й казвам, че не сме намерили сателитна чиния и техник. Някакви сериали искала да гледа. Тя и през интернет може да си ги гледа, но не й казваме.

# 115
  • Телиш/Плевен
Джули, кураж и сила да минете през всички тези прегледи и изследвания и дано скоро има добри резултати и новини. Praynig Hug

Яна, страхотни снимки!!! Heart Eyes

Стейси, дано да живне лаптопа! Praynig И моят е сдавал багажа, ама и досега се държи, дано и занапред няма проблеми. Без телефон мога (даже бих живяла много добре Laughing), ама без компютър и Интернет едва ли ще изкарам много. Embarassed

Днес имах малко време за много задачи, но успях да свърша всичко. Party Едната ми задача беше свързана с ходене до НАП и там ми направи впечатление един надпис, който бяха разлепили навсякъде: "Моля, изтеглете номер от системата за управление на опашките". Joy Цитирам по памет. Замислих се колко сме се модернизирали вече, даже и опашките не са това, което бяха. Joy

# 116
  • ту тук, ту там
Лаленце, ама е много удобно с тези номерца, не можеш да отречеш!  Wink

Съни, ГеНа, Жаки, благодаря ви за напътствията! Няма да се отказвам, разбира се!  Peace

Жаки, Джули, децата ви ще са добре! Всички им стискаме палци, няма как да е иначе при толкова положителна енергия! Също и за vanini.

Татуировки нямам и никога не съм искала истински. По едно време само дразнех мъжа ми, че ще си изпиша нещо на иврит, за да не може да го прочете. Но всичко е само закачка, никога не съм възнамерявала наистина.  Grinning

# 117
  • Телиш/Плевен
Лаленце, ама е много удобно с тези номерца, не можеш да отречеш!  Wink
Оо, две мнения няма по въпроса! Peace
Но системата е такава от много години насам, едва сега се появява този надпис (вероятно има повод) и ми стана смешно, понеже дори не ми е хрумвало, че се нарича "система за управление на опашките". Laughing

# 118
  • ту тук, ту там
Аха, сега те разбрах, кое ти е странно!  Peace
Явно са имали повод да го изтипосат там, права си!  Joy

# 119
  • София
Жаки, ще го израсте, изобщо не се притеснявай. Дечицата на две приятелки преди години бяха с астма, едното с много тежки пристъпи, сега няма и помен от астмата. Ако ти се наложи ще ти дам координатите на лекарката им, алерголог и педиатър е, просто е перфектна, аз също водя малката вече само при нея.
Джулка, стискай зъби, всичко ще е наред с Ени, аман от доктори.
Елени, явно си започнала да трупаш мускулна маса и затова си качила.
Gena, пилешките ти хапки с корнфлейкс са на почит вкъщи, обаче от тях "мишнички" не порастват Crazy

Общи условия

Активация на акаунт