Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 49 737
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
Мина ми, ама изкапах капките. И на село продължих да ги слагам.
Но оттогава има няма и ме наболи    Confused Не като там, ама се обажда за кратко.

# 721
Вафлата май не трябваше да пие водка рано, счепкала се е с началството. Дали има бан?

Ако има, да ѝ го махат! На пияна мамма не трябва да ѝ се връзва кусур.  Crossing Arms

Много пишете, бре! Аз съм се зарибила по един сериал и не мога да се отлепя от него. Breaking Bad.

п.п. Нищо не разбрах за мекиците и бананите, защото не мога да чета дълги постове в свободното си време, приличат ми на съдебни решения. Ако може някой с две думи да каже. За цигарата в ухото знам. Mr. Green

п.п.п. Сега прочетох Фафла. Денят явно е бил крайно неподходящ за водка.

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 00:57 от Анонимен

# 722
 Трябва да се збрани банване по в петък вечер, празници и по време на ретроградни планети. Не е справедливо някак.
Нино си представих с димящата в ухото цигара Joy Изпушила работа си е това.

# 723
Ванини? Тук ли си?  Hug

# 724
Добро утро!
Чух снощи Роби Heart Eyes

# 725
Добро утро!
Днес май ще станем чичовци, дава ми се така:) Пращам цялата положителна енергия да пътува към Бургас и раждането да мине, като по ноти, да се родят здрави и хубави бебета и майка им още днес да каже, че е добре, че ако объркам на някой сметката, от разсеяност, тя ще е виновна:))

При нас лятото, вече не е, като миналата седмица, сега сутринта си е направо студено, а през ноща ставах за завивика. Дано на морето е по- дълго, че се глася септември за море, само да мине лудницата при нас и на мига сака, децата и дим да ме няма Sunglasses

# 726
  • София
Ванини? Hug Hug Hug babydust7 babydust7 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 727
Ванини  Praynig
Айде дано днес да станем чичовци  Heart Eyes

# 728
  • ту тук, ту там
Харесвам днешната дата! Чакаме лъвчетата! Ванини,  Hug

Нино, снощи не успяха да ми се заредят снимките на картичките ти, но тази сутрин ги видях! Много хубави, семпли (обичам семпли неща, за мен семпъл е хубава дума) и с много настроение!   Heart Eyes
И на Яна също са много семпли и изчистени и ми харесват много (аз това май го писах снощи  Blush), а иначе масово гледам едни натруфени картички с колажи, панделки, шнурове, цветове... от всичко по много, ум да ти зайде!  Crazy

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 10:18 от elleni

# 729
И аз надничам да видя имаме ли бебенца.

Всичко ще бъде наред, Ванини.  fingerscrossed fingerscrossed

# 730
Благодаря, елени  Simple Smile

Снощи като прочетох, че Чек гледа сериал и се сетих, че вчера през деня ми попадна снимка на актьорите от "Синьо лято". От преди няколко години, когато са празнували 30 години от заснемането на сериала. И си припомних това филмче. С какво нетърпение го чаках, кака бях влюбена в Панчо  Blush и как подражавах на момичетата.

И се чудя дали на Крстина на 8г. ще й е интересно?

Ето ги пораснали http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/jose-luis-fernandez … usno%26catSlug%3D Simple Smile

Касита как ли е издеянила?  Rolling Eyes

# 731
  • София
Добро утро!
Днес май ще станем чичовци, дава ми се така:) Пращам цялата положителна енергия!
И на мен така ми се дава! Ванини  Hug
Нино, уснах на моята Синьо лято и ми вика "Оф бе мамо, какво е това филмче на 100 години" предпочитам да гледам Джеси."

# 732
Честито чичовци! Laughing
Родих Виктор и Алина съответно по 2330гр и 48см. и 2360гр. и 45см.
Всичко мина леко. Аз съм добре. Упойката не ме е пуснала и нищо не ме боли все още.

# 733

Аз преди няколко дни слушах Анастейша. Имаше концерт близо до нас.  Grinning

vanini, честито!!   bouquet Hug stork-boy stork-girl

Много харесвам името Виктор.

Аз не бях запленена от Синьо лято, но много обичах Неочаквана ваканция. Никое от децата ми обаче не оцени прелестите на филмите от нашето детство.  Crossing Arms

# 734
  • Euskal Herria
Честито, Ванини! Живи и здрави да са рожбите ви!
Ееех, щастлив чичо съм!

Общи условия

Активация на акаунт