Зоната!

• 30 338
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Euskal Herria
Да, в България такава съм ползвала на Хопла за тортите - течна, растителна; тук е друга марка. Записах си пропорциите на продуктите, които най-  ми паснаха и става сполучливо.

# 556
  • София
Пак благодаря   bouquet

# 557
  • Другата България
Здравейте момичета и момче! Hug
Набързо се отбивам и се радвам да видя Бубанка /въпреки, че ме ядосва понякога/ тук! Peace
И да нагледам Сиси как е, вече е по - хладно и датата наближава....

Аз съм ОК, времето не е лошо, променливо, голямо размазване става в този басейн, аз към минералната вода съм пристрастена и по цял ден е едно киснене и топки, игри, смях....нямам време за нет, възползвам се максимално от слънчевите лъчи, чистия въздух, тишината и спокойствието..
Страхотни вкусотии сте показали, направо завидях на майсторките! И за чийз кейка, един от любимите ми десерти /за ядене/ с моите две леви ръце. Mr. Green
Не гледам Биг Брадър по дефолт, не е моя тип предаване това, тук нищо не гледам де, ТВ не е пускан изобщо, новини също....но чакам "Фермата", засега.

# 558
  • Луната ни пази
Мери, тъкмо за тебе си мислих, как върви почивката.
Другата събота сме на сватба и през седмицата ще се отдам на фризьор, козметик, маникюрист. Кеф са ми подобни процедури, но не винаги имам време за прилагането им.

# 559
  • Другата България
Добре съм, Шаги, благодаря ти. Hug
Мен също ме кефят тези процедури, и аз имам другата седмица час при фризьора, защото от слънцето и постоянното мокрене косата ми е изсветляла страшно много и корените вече се виждат...

# 560
Мери Ан и аз се присетих днес за теб, как ли е почивката.  Wink
Радвам се, че си изкарваш добре и се киснеш здраво в минералните басейни. Кеф!
 Hug

Утре съм на преглед да видим колко е пораснал бебчо. Тук днес валя за кратко и леко поразхлади, чак успях да изляза от вкъщи и да се поразходя.
 Wink
Утре влизам в 9 и ще стягам багажа за родилното. Нямам търпение.  Blush

Shagya Ох, как ми се ходи на сватба и на мееен.
Последно ходих на моята.  hahaha

# 561
Е, Мери Ан, и аз питах за релакса, пък ти ме отряза като кисела краставица.

# 562
При нас май се очертава утре да повали - въздухът е един тежък и грам звезда няма на небето. Няма ги онези ужасни горещини, но не ми и липсват де.
Видях се тази вечер с любими преятелки  Heart Eyes
Много народ в Сл. бряг, не е за мен вече. Преди исках тълпи, навалици, шумен купон, сега предпочитам по-спокойно...ужас, май остарявам .Simple Smile
Сиси, то наистина не останало.

# 563
  • Луната ни пази
Мери Ан и аз се присетих днес за теб, как ли е почивката.  Wink
Радвам се, че си изкарваш добре и се киснеш здраво в минералните басейни. Кеф!
 Hug

Утре съм на преглед да видим колко е пораснал бебчо. Тук днес валя за кратко и леко поразхлади, чак успях да изляза от вкъщи и да се поразходя.
 Wink
Утре влизам в 9 и ще стягам багажа за родилното. Нямам търпение.  Blush

Shagya Ох, как ми се ходи на сватба и на мееен.
Последно ходих на моята.  hahaha
Това лято при нас е сватбен сезон, много сватби, много нещо. Брат ми и снаха ми бяха кумове на едната, че повторихме шетането от миналата година покрай тяхната сватба  Flutter Сега ще бъдем гости, но близки. Да ви пусна снимка от украсата и масата от кумуването. Сътворено е всичко от мен, майка ми и снаха ми:
Скрит текст:

Ако съм ви пускала, извинете!

# 564
Бубанка /въпреки, че ме ядосва понякога/

Абсолютно неизбежно е, често дразня всички едновременно.

В този късен час се чувствам ей-така:

Цитат
Психиатър към сестрата:
- Просто казвай "много сме заети", стига си повтаряла "тук е нек'ва лудница просто..."

# 565
Shagya Много красиво е станало със слънчогледите.
Ама вие сте се постарали, не всички кумове се занимават да украсяват масата у тях. Wink

валия И на мен вече не ми се живее така както преди. Наживях се. Ходи ми се в Сл.бряг, но за 1 вечер най - много, повече не.
А преди като работех там, божее, от диско на работа и обратно.. Embarassed

bubanka Ако искаш да споделиш, насреща сме.

# 566
  • София
Бубанка, аз вечер обикновено се чувствам така!
Ама скачай на кокилите! И си представи колко красиво е всичко от високо!
Мери, весело изкарване!
Мацки, пенсионеркк сме станали. Аз пробвад цяла нощ да не спя и после на работа, емииии хич не става вече. Чак се чудя как съм го правила преди.

# 567
  • Euskal Herria
Сиси, наистина вече си на финала. Пожелавам ти всичко да е леко!

Мери Ан, ей това се казва почивка!

Признавам си, че предпочитам почивка извън сезона, наистина да релаксираме. Откакто сме тук, не можем да се оплачем - и океан, и планина си имаме. Когато се прибираме в България, то е за да се видим с близки и приятели, не да ходим по курорти. И когато се приберем, съм планирала пълна програма и аз - посещение при фризьорката  Grinning.  
Май ще се наложи и кучето да водим на фризьор, само да видим как ще осъществим идеята.

# 568
Сиси, Цвети, яхвам ги, за да докретам с тях до леглото  Joy Hug

Сиси, не е ли рано за раждане? Не помня вече /признавам, не помня подробно това, което е извън сферата на преките ми интереси и е лесно намираемо с гугъл, просто е хабене на памет за мен Embarassed /, но 35 г. с. не е ли една идея по-рано? Все пак - успешно и безпроблемно, със здраво бебе в ръце!  Hug

# 569
  • София
Ти остави, че те разсмяхме. Ама из целия Фейсбук те разнесохме! Много ми хареса моментното ти състояние! Гледам, че други съфорумки също са го харесали!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт