Зоната!

• 30 333
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Хахаха  Laughing, не знам кои са, но се радвам  Hug

# 571
Сиси, наистина вече си на финала. Пожелавам ти всичко да е леко!

Мерси мила.  Hug

bubanka  Hug
Рано е още, но казват, че когато се влезе в 9 месец, може вече всеки един ден да настъпи раждане и е хубаво багажа да е готов. Другото вече е Божа работа, някои мами раждат 20 дена преди термин, други на термин, трети преносват по 10 дни..

Много ми тежи корема и нямам търпение вече. Все си мисля, че малко по - рано ще се роди, но да сме здрави най - важното.

ПП Янче, зима идва, защо ще го стрижете животното?
 Joy

# 572
  • Euskal Herria
Сиси, много се скубе - сменя козина, ако я събера, сигурно пуловер ще стане. Моят мъж чел, че на всеки 2 месеца трябвало подстрижка, та сега тази муха му е влязла в главата. Иначе кучето е герой - 3 хиляди километра в посока ги издържа без проблем. Ама пък е страхливо - не дава да го реша, не дава да го суша  Laughing. И е като гербова марка - залепено за мен, дори и в банята и тоалетната се влачи.

# 573
И моя сменя козина, те сега всичките се скубят, няма оправия.

Ама пък е страхливо - не дава да го реша, не дава да го суша  Laughing. И е като гербова марка - залепено за мен, дори и в банята и тоалетната се влачи.

Позната история.  hahaha
Ама и аз не мога без него. Като бяхме на почивка за 1 седмица преди няколко месеца и майка ми го гледа, щях да пукна от тъга. Звънях по телефона да му говоря. rotfImbo

# 574
  • Euskal Herria
Ха, верно, отстрани може и да изглежда смешно, ама наистина бяхме цирк миналия път, като се прибирахме. Спираме на бензиностанция, понечвам да отида до тоалетна  - еее, такова квичене беше, че съм се отделила... целият паркинг разбра  Joy
В интерес на истината, тук няма на кого да го оставим, затова навсякъде трябва да е с нас.

# 575
Няма как, част от семейството е. Аз също не обичам да го оставям и в почти всички случаи като ходим някъде, гледам да разрешават домашни любимци.

Колко време пътувате с колата? Сигурно е много уморително. Аз не обичам да пътувам, обичам да посещавам нови места, но не и самото пътуване. Май само със самолет ми е приятно, че е по - бързо.
Най - много мразя с автобус.

# 576
  • Euskal Herria
Да, със самолет е наистина по-бързо, но няма директен полет. Трябва или с прехвърляне, или до Мадрид и от там пак с автобус или кола.
Иначе самото пътуване с кола зависи - дали ще улучим натоварен трафик, дали ще има много ремонти или нещо друго. Спираме за почивки. Дотук най- ми харесват пътищата на Франция. Вярно, почти всички са платени, но пък са хубави, с достатъчно платна и много места за почивки, които са добре поддържани  - имат си баня, тоалетна, беседки с пейки и маси, детски площадки, достатъчно големи паркинги в тях, обособени за коли и за камиони. Зависи и откъде ще минем - ако се минават няколко гранични пункта, там също може да се забавим. Уморително си е, спор няма, това са 3 хиляди километра в посока.

# 577
  • Луната ни пази
Аз пък харесвам самото пътуване. Много обичам да гледам около мен. Много рядко спя по време на път, дори и да е дълго пътуването, "поемам"  всичко наоколо. Вече обичам и пътуването с автобусл но е от огромно значение какъв е автобусът.  Peace

# 578
  • София
Сиси, пожелавам ти всичко да е наред с бебо и скоро да му се радваш  Hug
Аз също много обичам да пътувам, преди три години с предишния ми приятел и още един наш приятел си направихме пътешествие до Френската Ривиера, бяхме 6 дни в Кан, разходихме се до Ница, до Монако, до Сен Тропе с корабче. На връщане минахме през Швейцария, Женевското езеро, преди това спахме в едно градче малко преди границата ( това във Франция). Беше страхотно пътешествие, не помня името на това градче, но се влюбих в него, имаше страшно много цветя.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 09:40 от grach

# 579
  • Оптимист по принуда
Добро утро!

Когато тръгнахме преди 5 години, едвам се разделих с кученцето си. Трябваше да остане, защото нямаше как да я нося по самолети, а и нямаше със сигурност да понесе промяната тук, защото беше доста възрастна. Не беше породиста, но беше дългокосместа, дребничка и много миловидна. Верен приятел. В началото толкова ми липсваше и обмислях да я взема, но единственият начин беше с кола, а пътуването е ужасно дълго - 3 дни. И така си минаха годинките, а миличката ми рошава приятелка си отиде...
 Всъщност никога не сме се прибирали с кола, просто невъзможно ми се струва, да не говорим пък сега и с малката. Иначе обожавам да пътувам, да се зареждам с гледки, впечатления и много се радвам на снимките, които споделяте. Simple Smile

Сиси, ти си на финалната права  Hug Нека всичко мине леко и гладко и скоро да нагушкаш малкото вързопче  Heart Eyes Мен накрая ме беше обзела една мания да преподреждам и подготвям наново всичко. Чантите за болницата ги преглеждах всеки ден, по 100 пъти, гладих, оправях  Crazy Радвам се, че си бяхме приготвили всичко предварително и не съжалявам, че си бях набавила всичко, въпреки суеверията.

МериАн и аз се размечтах за такава почивка, радвай ѝ се и се наслаждавай  Simple Smile

Днес е дъждовно-слънчево, едно такова никакво. След малко ще слагам гумените борушки на малката и ще ходим на разходка с любимо занимание - скачане в локви  Crazy.

# 580
  • Euskal Herria
grach,  всеки път като се прибираме с колата и минаваме през Виши/Франция, очите и сърцето ми се пълнят - толкова е китно и цветно, невероятно градче е! И в Германия сме попадали на такива местенца - все едно илюстровани рекламни картички виждаш.
За Швейцария има ли някакви изисквания при влизане и излизане? И ще ти бъда благодарна, ако дадеш някакво инфо за пътните такси там.
Като писах цветно - ето това беше емблемата на едно рекламно изложение тук:

demmy26, наистина е много пътя. Наскоро наши приятели се прибираха, бяха с  бебе и малко дете. Има си плюсове и минуси пътуването с кола.

# 581
  • София
Яна, нямам спомени да е било нещо по-различно от това с другите държави, аз бях с паспорт, но единият приятел беше с лична карта, не са ни проверявали колата, въобще не сме имали никакви проблеми. Виж за пътните такси нямам никакъв спомен.  Blush
Рекламата е страхотна!!!

# 582
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък харесвам самото пътуване. Много обичам да гледам около мен. Много рядко спя по време на път, дори и да е дълго пътуването, "поемам"  всичко наоколо. Вече обичам и пътуването с автобусл но е от огромно значение какъв е автобусът.  Peace
И аз съм така.

# 583
Сиси, пожелавам ти всичко да е наред с бебо и скоро да му се радваш  Hug

Благодаря ти.  Hug

Много красиви цветни снимки сте показали! Wink

Което ме навежда на мисълта, че от вчера съм подготвила нови саксии и пръст, ще пресаждам някои китки. Wink

# 584
оф, бе Джой, като си смениш екранното име, редовно се чудя коя е тази с толкова много мнения, която не съм я виждала никога преди това  Joy

обичам да пътувам - широко отворени прозорци, волумето на мах и на мястото до шофьора
обожавам минаването по малки шосета, по които няма други коли и които са в тунел от зелени дървета
гледането на разни малки селца през прозореца и съчиняването на истории кой е живял в еди-коя-си къща

аз сигурно съм единствената, която си полива цветята на балкона, когато завали дъжд  Grinning

със светкавица дъждът от тази сутрин - капките са  Heart Eyes

Скрит текст:

снимките без светкавица не са интересни, няма да пускам

Общи условия

Активация на акаунт