Зоната!

• 30 332
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • вятър в маслините, вятър над хребета
оф, бе Джой, като си смениш екранното име, редовно се чудя коя е тази с толкова много мнения, която не съм я виждала никога преди това  Joy
Остави, аз поне държа аватарна линия, та се познавам, а онзи ден след дълго време четене на една уж нова потребителка със смътното усещане, че са ми много познати глупостите, които реди, се наложи да ми подадат стария и ник, че да се сетя Joy.

# 586
  • София
Ето ви един изгрев от пътешествието, за което споменах по-горе, това е в покрайнините на Загреб.

Малко съм прекалила с обработката, ама нейсе  Wink

# 587
  • Euskal Herria
Разкошен изгрев! Аз мога да покажа един залез от Билбао:

една дъга, случайно хваната:

Тук често се появяват дъги, понякога има няколко в небето.
А това е от Виена - Шьонбрун:

Опитахме се да снимаме падащата вода.

П.П. Ако досаждам с толкова снимки, просто кажете.

# 588
Аз обожавам да гледам снимки, независимо дали са пейзажни или с хора...а за снмки на животни да не говоря  Heart Eyes
Яна, последният кадър е страхотен.
Също много обичам да пътувам с кола, влак, автобус, няма значение. Любимо ми е да слушам музика със слушалки и да гледам през прозореца, без мисли-само релакс. Всъщност, това май не ме прави много добра компания за пътуване  Simple Smile

П.п. Като говорим за снимки да спомена колко ужасно и кошмарно нефотогенична съм. Гледам едни снимки от снощи и отказвам да приема, че съм изглеждала така  Crossing Arms Laughing

# 589
Снимките са чудеснии!

Май само аз не обичам да пътувам, ако можех да се телепортирам щеше да е супер. По завои ми става кофти, във влакове пак по - бива, но в автобуси и маршрутки ми е задушно и гадно, в кола само ако аз карам ми е окей, иначе натискам спирачка с крак инстинктивно. hahaha
И мразя да стоя на едно място с часове, направо ме хващат нервите.
 Mr. Green

# 590
  • Euskal Herria
Имам шофьорска книжка, но изобщо не шофирам. Целият път до и от България го отнася мъжа ми. Знам, натоварващо е, но...
За сметка на това го играя навигатор  Grinning.  Обичам да снимам и се възползвам от всеки удобен момент. Не знам дали аз съм фотогенична, приятелите казват "да". Но обикновено човек не се харесва как излиза на снимки. Всичко, което съм показала досега, го снимам с телефона, без след това да го обработвам. С намерение сме да се сдобием с качествена фототехника, дано по-скоро да стане.
Няма да ви стряскам с мое изображение, ще ви показвам различни градове и фиести - нали сме страната на фиестите и сиестите  Joy.

# 591
  • София
И аз много обичам да снимам, утре може да покажа още, ако искате. Яна, много хубави снимки   bouquet
Иначе и аз не се харесвам много на снимки...
Сиси, аз също редовно натискам спирачката като ме возят  Grinning

# 592
  • Другата България
Привет, девойки.
Аз съм на финала, но днес просто.... Mr. Green #Cussing out ooooh! от два нощес гърми, трещи, вали, порой се изсипа сутринта, после с прекъсвания като започна, та и в момента вали - тихо, кротко, потропва на прозореца.
Чета , че в Пловдив е било страшно, Бела гледам не се мярка, всичко наред ли е?

# 593
  • Euskal Herria
Мери Ан, гледах новините и четох в нета - май най-много е валяло в Пловдив. По обяд се чух с нашите - уж положението не било чак толкова лошо, поне у нас. Не знам при Белла как е положението, дано да няма много поразии.
Пожелавам ти докрай да ти е хубава почивката!

Момичета, благодаря! Щом нямате против, ще пускам снимки.

# 594
Поразии има и то доста. Остъкление от тераса едвам не премаза колата на родителите ми. Подземния гараж ще оставя на въображението ви. У нас...за първи път ми се случва да отворя вратата на апартамента и да гледам как вади вода се стичат по стълбите.

# 595
Ужас, Белла..
Важното е, че сте добре.  Hug

# 596
По едно си викам аз да не участвам в "След утрешния ден 2" ?  Crazy
Сиси,  Hug

# 597
  • Другата България
И загинали хора има, направо ужас....
Бела, вие сте добре, нали?

# 598
  • София
Леле, Бела, ужасявам се от природни стихии, важното е, че сте добре.
Янче, изобщо не предполагах, че снимаш с телефон, толкова са ти хубави снимките.

# 599
Добре сме. Слава Богу, че не ме свари с детето навън. Тамън влизах при наще.

Общи условия

Активация на акаунт