Зоната!

• 30 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Янче, тази с плодовете е много красива.

# 526
Аз, освен тортите, харесах и масата. newsm10

# 527
Аз много си го тача чийзкейка ,защото  е лек и много вкусен ,а и съчетава моя любим вкус сладко-солено.
Скрит текст:

и лесно Тирамису

Имам и още чийкзейкове с кафе и желатин ,но не знам къде са в поредиците снимки през годините Sad

# 528
  • Оптимист по принуда

Обожавам всякакви вариации на десерти с бисквити, заквасени сметани...Абе да ям обожавам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 00:11 от demmy26

# 529
...Абе да ям обожавам  Mr. Green

Брой ме  Mr. Green

# 530
  • Euskal Herria
А аз - не. Много съм капризна на храна. Мъжът ми обича да експериментира в кухнята и доброволно му я отстъпвам. Не че не готвя, но когато той иска, изобщо не се дърпам  Mr. Green. Някак сме се разпределили - аз съм поела десерти, торти, тестено...
Признавам си, че бях много скептична относно чийзкейка (тук е тарта де кесо), но се оказа лек, вкусен и много простичък за приготвяне. Намерих испанска рецепта - става бързо, без да си голям кулинар можеш да я направиш.

Сега се разходихме с кучето - вече е монтиран увеселителния парк; в пощенските кутии са пуснали брошури с програмата за фиестата.

# 531
Само от четене на последните страници качих 5 кила минимум Laughing

# 532
Аз пък направих палачинки ...за късен обяд ..към 2 часа  Simple Smile
Ми то торти, ми то чудо и резултатът ще е свит черен дроб и болка вдясно от мазнината ..Ама пък беше вкусно.

# 533
  • Луната ни пази
Само от четене на последните страници качих 5 кила минимум Laughing
Това е една от причините, поради които сложих вето на готварските рецепти в началото. Понеже се мятаха торти, реших да не се обаждам, ама ...  Peace
Пих две чаши вино по време на брадъра и после още две с комшиите. Вечерта се разхлади и беше страхотно. Сега съм на хамака, завита с одеало. Wink

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 06:58 от Shagya

# 534
Ах, сега погледнах. Дали не може някои специални рецепти да са изключение и в скрит текст Blush

Шаги, след 4 чаши вино няма ли Love is in the air? Simple Smile  

п.п. Онзи ден ми стана любопитно, но забравих да питам - какво означава никът ти? Порода коне ли е?

# 535
  • Оптимист по принуда
Ще се редактирам.

# 536
  • София
Ти пък защо се редактираш. Не ти прочетох поста  Crossing Arms Без такива начи  Grinning

# 537
На мен ми стана любопитно, какво ще редактираш и ти разгледах последните постове.
Голям смях падна, супер забавни гифчета Joy

# 538
  • Оптимист по принуда
О, ти си попаднала на най-готината тема.

# 539
  • София
Добро утро Simple Smile
Страхотни торти, момичета, благодаря за рецептите и снимките. Яна, ако не е много нахално, мога ли да те помоля за рецептите за твоите две прелестни торти. Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт