Отговори
# 630
  • София
Papie, днес на лекцията в Лабиринт изрично казаха да не се маже бебето с олио. Зимата с крем, пролетта мляко, а лятото лосион. Олиото само за масаж и по гънките, ако има дълбоки, за да не се търкат. Бебешката кожа е суха и има нужда от хидратация, особено в началото, без значение, че е зима  Peace

# 631
Не съжалявай. Нормално е да сбъркаме,още не сме много наясно. И аз вчера дадох 10лв. И нещо за термометър за ваничката. Не съм стисната,ама не искам да им лапам въдичката,че много разчитат на родители шаранчета Joy къде ще имаме попадения,къде ше бъркаме  Party
Ау,Голди! Благодаря за информацията. Ами ще взема и лосион.....

# 632
Тук пък ги мажат много с олио, затова и аз взех био олио за бебе. Зима и лято, но за лятото дулата ми ми каза по-добре нещо, което попива малко по-бързо. Но първоначално ще мажа с олио  Peace

# 633
Eos благодаря ти! Ще погледна в Хиполенд. Аз стягам една поръчка от Амазон и много се чудя дали да не пусна и от тези пелени, но първо ще ги видя Wink

# 634
Момичета преди ползвах Мустела и шампоан и мляко,но сега се замислям дали да не взема био продукти но не знам никакви марки бихте ли препоръчали  Heart Eyes

# 635
Прекрасни био продукти има в Зоя.бг, там бих погледнала първо.

# 636
Браво на всички с хубави новини от прегледи Simple Smile

Честито на всички за покупките  Hug

Столчета и нашето е от количка 3 в 1, пак ще си го ползваме, за след това имаме на Инглесина, а Алекс вече седи само на такова тип седалка....
Пелени за доста неща се изполват, за след банята, за в количката като чаршафче, за столчето, за какво ли не......аз купих от Вис Виталис и от ИКЕА

Олио; мляко Ако октомври е топло още няма да го мажа с олио аз с млякото, че с това олио ще го загрея ....според мен олоито трябва да си е студено навън........всеки ще си реши разбира се.

Еос аз искам инфо за багажа, но също и за секцио ако си запомнила Simple Smile Благодаря  Hug

Сталинка щях да купувам Бюбхен, но в крайна сметка купих на ХИП  Laughing

# 637

Еос аз искам инфо за багажа, но също и за секцио ако си запомнила Simple Smile Благодаря  Hug

Да се включа вместо Еос...Шоко, за багажа се приготви с две чанти - едно пликче за приемане и другия багаж за след като родиш. В пликчето трябва да има превръзки, чифт гащи, нощница, хавлия, чехли удобни за миене и самобръсначка. Всичко останало е за след това. За секциото, старшата каза, че ако нямаме уговорка с конкретен лекар, който да насрочи операцията и да се отиде за нея, се отива в приемния кабинет номер 103, 10 дни преди термина. Приемат те в Патологията и там след прегледи и ако е необходимо изследвания, някой от дежурните или в общия случай завеждащата, определя дата за секциото. Ако нещо съм пропуснала ме допълвайте  Wink

# 638

Да се включа вместо Еос...Шоко, за багажа се приготви с две чанти - едно пликче за приемане и другия багаж за след като родиш. В пликчето трябва да има превръзки, чифт гащи, нощница, хавлия, чехли удобни за миене и самобръсначка. Всичко останало е за след това. За секциото, старшата каза, че ако нямаме уговорка с конкретен лекар, който да насрочи операцията и да се отиде за нея, се отива в приемния кабинет номер 103, 10 дни преди термина. Приемат те в Патологията и там след прегледи и ако е необходимо изследвания, някой от дежурните или в общия случай завеждащата, определя дата за секциото. Ако нещо съм пропуснала ме допълвайте  Wink

Мерси за инфото Simple Smile Предния път ММ ми донесе багажа за изписването, мисля сега пак така...

# 639
Май така е най-добре, няма смисъл да се мъкнат всички багажи наведнъж Simple Smile

# 640
  • София
Момичета, ето какво съм си зсписала: момичетата вече са отговорили достса изчерпателно де:
При постъпване носим следните документи: направление от АГ, обменна карта, оригинален документ за кръвна група и лична карта.
За раждането носим: хавлиена кърпа, сапун, тоалетна хартия, джапанки и ношница.
Останалия багаж който си ни е за стаята мъжете го носят след раждането(стои в колата примерно).
След раждането ни оставят два часа на количка (преди да ни качат в стаята). След като ни качат в стаята трябва да хапнем шоколад и вода (таткото трябва за се е заредил в чакалнята с тия работи)
В багажа за стаята задължително трябва да имаме грижа за кърменето: помпа, козметика за гърдите, сутиен за кърмачки, тампони за кърмачки. Също така задължително големи превръзки за родилки, за лигнин не казаха нищо.
За бебето- трябва да носим памперси( на Памперс), мокри кърпички, ръкавички и залъгалка (последните две не са задължителни).
Това е:)

# 641
Полезен списък. Благодаря Simple Smile

# 642
Момичета, ето какво съм си зсписала: момичетата вече са отговорили достса изчерпателно де:
При постъпване носим следните документи: направление от АГ, обменна карта, оригинален документ за кръвна група и лична карта.
За раждането носим: хавлиена кърпа, сапун, тоалетна хартия, джапанки и ношница.
Останалия багаж който си ни е за стаята мъжете го носят след раждането(стои в колата примерно).
След раждането ни оставят два часа на количка (преди да ни качат в стаята). След като ни качат в стаята трябва да хапнем шоколад и вода (таткото трябва за се е заредил в чакалнята с тия работи)
В багажа за стаята задължително трябва да имаме грижа за кърменето: помпа, козметика за гърдите, сутиен за кърмачки, тампони за кърмачки. Също така задължително големи превръзки за родилки, за лигнин не казаха нищо.
За бебето- трябва да носим памперси( на Памперс), мокри кърпички, ръкавички и залъгалка (последните две не са задължителни).
Това е:)

Peace Мисля, че за секциото обаче шоколада отпадаше  Mr. Green

# 643
  • София
Чоко, секциото не ядат 24 часа май. Днес нямаше нито една мама за секцио та тя не каза нищо за багажите на секциото. Но каза че секциото са 24 часа реанимация и затова едва ли ще могат да ясат, те май само вода пият:) ама ти няма ли да ди нормално?
Аз питах специално и за окситоцина, дали винаги слагат.. Е тя така завъртя отговора, че един вид правят най доброто за майката и бебето, но от отговора и разбрах, че слагат окситоцин винаги, освен ако не дойдеш в болницата едва ли не с показала се глава на бебето:(

# 644
Забравих да попитам дали от болницата не предлагат помпа за кърма или задължително ние си носим?

Общи условия

Активация на акаунт