Отговори
# 660
Така е Бисквитка..кофти си е ..операция си е все пак, обаче миналия път си изживях и двете....абе лудница.......
Дано всичко е наред до финала  Hug

# 661
  • В къщурката на хълма на феите
Малачика и у наше село преди 3 години реда беше абсолютно същия само за рициновото масло не мога да долара, щото не съм стигала дотам..

# 662
Еос значи нищо не се е променило от преди почти 6 години  Mr. Green
Не го мисли отсега каквото е това...  Hug Аз не съм мислила, че ще се наложи секцио, но така се стекоха обстоятелствата....та затова сега си обмислям ....но няма как да знам кое е правилно и кое не  Peace

# 663
Стигнем ли до там лесно няма. Както казваше моя лекар на едно 17-годишно раждащо - Майка лесно не се става. Пък на 17 сигурно си е направо страшно.

# 664
Еос аз раждах 20 часа преди да ме срежат, ама и за секунда не съм имала болки в друга част от тялото освен при разреза..

# 665
  • София
Тая акушерка днеска вика: не е като понфилмите раз-дес и сте родили. Едно 8-10 часа средно е раждането. Та аз се замислих как 10 часа ще имам сили за тая работ, все се надявам че някак природата го е измислила и в тоя момент целият организъм се мобилизира за да издържи..ама ще видим де:)
Меци, как 20 часа бре жена, не мога да ди го представя.. Айде 10 часа (един цял работен ден) да кажем.. Ама 20..:/

# 666
Ми тъй Mr. Green ама аз спах малко през тия 20 часа, така че не беше чак толкова зле, колкото можеше да бъде  Peace

# 667
хахаха Еос ....добре го сравнис работния ден  Mr. Green Mr. Green
Някак не усещаш как върви времето, мобилизираш се със сигурност  Laughing

# 668
Ох, момичета, вярно е, че лесно майка не се става. Аз като се сетя как грам не съм мислила предния път, хилех се като луда, едно забавно ми беше, а сега се пръскам от мисли. Ама съм сигурна, че ще сме добре всички Simple Smile
Чоко, на мен ми предлагаха стерилизация, но аз ползвах кана за вряла вода.
Извинявай за въпроса, но преди колко време е било раждането ти, просто не съм запомнила. Питам защото нали и аз се боря за нормално след секцио и си мисля, че в Щерев ще ми откажат, а в ТК имам обещание от предишния ми доктор за опит.

# 669
Само да се включа и аз, непопитана  Embarassed Ще има 1г и 11м от предишното секцио и никой въобще не ми и коментира нормално. Още от първия ми преглед 7г.с. ми говореха как новата операция ще е по-красива.

# 670
Чоко, ми незнам, мен това ми е големоя ужас, да не се мъча 6-7 часа и накрая да ме срежат, имам колежка която така се мъчи за нормално, после я срязаха и после отдолу боли, отгоре на срязаното боли..

И аз за това се моля!!! Дано при всички ни мине леко раждането и бебета живи и здрави!

За стерилизацията на помпата - за какво ви е да я стерилизирате в болницата? От шишето ли ще храните бебето? Помпата в болницата не е ли с цел да отпуши каналите и да облекчи гърдите?

А залъгалка да взимам ли в болницата, дали ще влезе изобщо в употреба първите дни  newsm78

# 671
Абе по-добре вземи залъгалка. И аз се чудех,ама ще взема, защото си правя планове бебето да е при мен след раждането и залъгалката може да го успокоява нещо, то де да знам и аз  newsm78

# 672
  • София
Шикер, права си! Не се бях замисляла, че ше ползвам помпата само за разработване на каналите, а бебо ще си го храня от гърда:)
За залъгслката, мисля, че най добре да има една:))
Мами какви са тия кутийки за залъгслки? В хиполенд нема такова нещо. Купих една бибка на авент за 0м, тя си е в една кутия ама прозрачна, аз мисля че кутийките за съхранение са друго нещо..

# 673
Залъгалките на Авент си имат капачка. Реално кутийка не им трябва. Иначе аз имам кутийки на Нук от баткото. Пласмасови и могат да се стерилизират. Иначе имам и на Чико една ама тя е плат отвън и е за по-големи бебета. А има и на бг марките някакви евтини кутийки пак пласмасови. На Лорели ли, на Кампол ли  newsm78 Въпросът е само биберона да може да влезев кутийката. Аз взех биберон на ТомиТипи и влиза в кутийката на Нук.

# 674
Аз купих една такава http://www.hippoland.net/lorelli-kutijka-za-biberon-1022047
И аз имам на Авент и не знам това пластмасовото капаче същата функция ли има http://kasida.bg/avent-bebeshki-zalygalki-sensitive-freeflow-06- … eca-97-23558.html

и щипка за дрешката купих ако я изплюе да не пада по земята Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 23:40 от ShikeR

Общи условия

Активация на акаунт