Педиатърката още от 7-мия месец си мисли, че кърмя само сутрин и вечер Аз давам жълтък отдавна, защото е полезен. Имаме от къде да вземаме домашни яйца. Дори в последния месец на бременността лекарката ми каза да ям по едно яйце на ден, защото Вили изоставаше на грамчета по ехографски показатели.
Подправки съм въвела лук, чесън, магданоз, копър, босилек, целина (листа и глава), черен пипер чрез варене на зеленчуков бульон. Скоро мисля и дафинов лист да вкарам в някоя супа.
Правих супа със сьомга и Вили много я хареса на фона на отказите му на храна на обяд. Иначе закуски и следобедната каша не отказва. Давах вече няколко пъти супа към 19 ч., но пак се буди нощем. Таткото от понеделник е в отпуска и ще правим опити да махам среднощното кърмене за успокоение и приспиване (стана ясно, че не се буди от глад). Стискайте палци да стане бързо и без много драми

Тъй и тъй си спи при нас, да се кърми колкото му душа иска. Той пак се кърми по-рядко от баткото нощем. Рядко повече от 1-2 пъти(като излиза някой зъб тогава може и по-често). Вообще е доста благ и непретенциозен, как да не му угоди човек!
Толкова рядко настоява за нещо. Баткото и той бе кротък като цяло, но доста по-настойчив сякаш в определени ситуации. Като се усетя, че съм уморена си лягам рано с децата и се отспивам. После съм нов човек.