Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 316

• 59 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Не заливате ли темата на Енгин само с фотоси и суперлативи, които граничат със смехотворна привкусица на "Неземната"
Грешка, според мен...
Ако се погледне предната тема, например вчера, ще се видят постовете на mariana51, Марта _49.
Ще се видят по принцип преводите на barisea и превода на mariana51 на новини и др.
По-скоро "фотосите и суперлативи" се отнасят за мен, но и аз се старая да бъда в крак с темата-преговор на епизодите на МПЛ.
Да не забравя и колажите, гифовете на......можещите....
Да се включвам или не. newsm78 newsm78 newsm78

# 16
  • Пловдив
Цитат
Не заливате ли темата на Енгин само с фотоси и суперлативи, които граничат със смехотворна привкусица на "Неземната"
Грешка, според мен...
Ако се погледне предната тема, например вчера, ще се видят постовете на mariana51, Марта _49.
Ще се видят по принцип преводите на barisea и превода на mariana51 на новини и др.
По-скоро "фотосите и суперлативи" се отнасят за мен, но и аз се старая да бъда в крак с темата-преговор на епизодите на МПЛ.
Да не забравя и колажите, гифовете на......можещите....
Да се включвам или не. newsm78 newsm78 newsm78

Подмятането е към мен. А Елиф/Туба ще си е част от темата винаги. Не е нужно ничие одобрение за това. newsm10

Както всички партньорки с героините си.

# 17

Боже, каква усмивка...
Дали е към феновете или към партньорката  Thinking

Или пък е в роля все още...  За мен няма значение... важна е усмивката...  newsm10

PaulaSS  Two Hearts  не знаех, че си скрит фен на Т.Б. Вчера писа за нея, днес пак... Туитър е пълен с инфо и снимки...

oops   spam2
Скрит текст:

Хармония  Two Hearts  аз вчера отговорих на  PaulaSS, но ще го напиша и днес, че да се прочете отново...
Още повече, че ние говорим за Елиф Денизер...

Цитат
Когато беше времето на "Fatmagülün Suçu Ne"   в темата беше  Берен Саат и много  от пишещите  тогава бяха нейни фенки.
Когато беше времето на "Bi Kucuk Eylul Meselesi" в темата присъстваше и Фарах Зейнеп Абдуллах.
Сега е времето на „Kara Para Aşk” и е нормално като партньорка на Енгин да присъства и Т.Б. ако нея смяташ за единствена и божествена.

Като дойде времето на нов проект - ще говорим и за новата партньорка по същия начин.

# 18

Партньори в два сериала.Дали ще има трети. newsm78

# 19

Джейн Еър прави страхотни стоп кадри - просто ги събрах на едно място... Two Hearts

# 20
  • Пловдив

Да си дойдем на думата - все още в плен на преговор от епизод 5.

# 21
  • София
Привет момичета!
Какъв поглед на Йомер/Енгин !

# 22

Аз понеже вчера изкоментирах каквото имах по серията, днес ще чета вас...

Девремите - и за тях писах... В добро и в лошо - бяха заедно. Даваха си съвети и подкрепа.

Свети Two Hearts това  е "влюбения" поглед на Йомер Джанер... Трябваше да убеди семейството...

# 23

Голяма изненада беше колата, за Елиф....И за мен...

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 14:45 от harmonia_dd

# 24
  • Пловдив

https://docs.google.com/presentation/d/15ZNlrs2qWxzr8ILEHDKDWcR1 … resent?slide=id.p

Момичета, вече на 1 страница имаме торен за сваляне на "Мръсни пари и любов" от Zamunda. Който иска да си ги съхрани. От 1 до 54 епизод вкл.

# 25
Три следобедни поздрава...

Йомер Демир като Йомер Джанер...  Two Hearts

Керим ви изпраща въздушна целувка... /тази е любимата ми  newsm03/

Мустафа Булут се включва в поздрава, ама при него всичко завършва с екшън...

П.П. Аз пък си преглеждам записките от 6 серия... newsm53

Скрит текст:

# 26

А Аслъ се учуди, че Елиф си спомня за нея, че и споделя с приятеля си..
Хубава атмосфера създаде Йочер Джанер..
Цитат
Момичета, вече на 1 страница имаме торен за сваляне на "Мръсни пари и любов" от Zamunda. Който иска да си ги съхрани. От 1 до 54 епизод вкл.
smile3525
Много авторитетно звучи. Hug

# 27

Хармония Two Hearts направи ми впечатление поведението на Аслъ / вече като зная всичко за нея/ - държи се нарочно агресивно - точно защото очакват такова поведение от "лудата"... Всички опитват да я контролират и тя е подозрителна също към всички...
Още от самото начало тя е абсолютно адекватна и ума и "сече като бръснач" - веднага прецени Левент, на няколко пъти "засича" и Йомер Джанер...
Но единствено той успя да я извади от "черупката" в която умело се крие - първо с това, че се заинтересува от детето и, второ, че спомена онази снимка от почивката и с Елиф... и трето дори и провокиран с въпроси - той отговаряше доста овладяно... Аслъ определено хареса "Йомер Джанер" независимо, че по-късно изказа съмнение за връзката между Елиф и Йомер Демир.
.........................................
Нали казах, че си преглеждам записките от 6 серия...  Joy Joy Joy та горната снимка е от там - Елиф и Йомер се връщат отново в Клуба на гмуркачите...
Йомер прави всичко възможно да усмихне Елиф /независимо, че нито на нея и е до смях, нито на него де/... Доста се старае... И ще си заслужи едно признание... ама за това утре...

И поздрав от мен...  малко да се раздвижите newsm68

oops
Скрит текст:

# 28
  • Пловдив

Последните дни на снимачната площадка - забележете какво машина за чай са им приготвили.

# 29

Аз нали обичам сравненията... newsm53

Общи условия

Активация на акаунт