Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 6

• 110 556
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
shining_star да ти е живо и здраво бебчето, и много благодаря за актуалната информация  bouquet Радвам се, че всичко все още е така, както си го спомням от преди почти 4 години.

# 541
  • София
Кратерът се слага преди упойката.След операцията ако всичко е наред те свалят в стаята.Слагат ти обезболяващи и те оставят да си починеш.Раздвижване на другият ден.Нищо не носиш.

# 542
Допълнително ни донесоха по 4 свещички Профенид и казаха "ако имате нужда". Вършат работа, но четох в листовката, че не са препоръчителни при кърмене и леко се притесних.
Отделно аз и съквартирантката ми (също секцио) имахме една и съща много силна болка в рамото (болеше си повече от раната от операцията) - обаждаш се по телефона, който е до главата ти, и пристига анестезиолог. С по 1 банка Парацетамол ни минаваше. Донесоха ми и "обезболяващ" спирт, с който да мажа рамото - определено вършеше работа.

# 543
  • Berlin
Ако е възможно, катетърът да го сложат след упойката, че споменът ми от слагането му ми е адски гаден. То не боли, но усещането ....

# 544
Момичета, как процедират в болницата ако бебчето тръгне да излиза по-рано и не съм успяла да отида на кола маска?
Вече съм 36+5 и се чудя кога да отида да ме обезкосмят newsm78
Извинявам се за глупавия въпрос, но сега това ме тормози!

# 545
  • София
Аз бях така.Трябваше да родя на 28.09,а родих на 11.09.Там те обезкосмяват без проблем.

# 546
  • София
Здравейте, може и да е коментирано вече, но дали някой има скорошни отзиви за ФМ при д-р Славкова. Днес записах час за петък за втора ФМ при нея (20 г.с. +) и ми е любопитно какво да очаквам, колко време и как протича прегледа по ваше мнение. Ще съм благодарна някой да сподели, понеже попаднах на противоречиви мнения. Хубав ден от мен  bouquet

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 12:09 от dittany

# 547
Здравейте, може и да е коментирано вече, но дали някой има скорошни отзиви за ФМ при д-р Славкова. Днес записах час за петък за първа ФМ при нея (20 г.с. +) и ми е любопитно какво да очаквам, колко време и как протича прегледа по ваше мнение. Ще съм благодарна някой да сподели, понеже попаднах на противоречиви мнения. Хубав ден от мен  bouquet
Гледа подробно, не бърза, обяснява на глас. Отговаря спокойно на всичко, което ти хрумне да я питаш. И се старае накрая да направи хубави снимки на бебчето  Heart Eyes

# 548
Здравейте, може и да е коментирано вече, но дали някой има скорошни отзиви за ФМ при д-р Славкова. Днес записах час за петък за втора ФМ при нея (20 г.с. +) и ми е любопитно какво да очаквам, колко време и как протича прегледа по ваше мнение. Ще съм благодарна някой да сподели, понеже попаднах на противоречиви мнения. Хубав ден от мен  bouquet

Изключително внимателно и подробно обяснява и проверява всичко. Много съм доволна от нея като отношение, отговаря на всички въпроси. Мисля че я водят като голям специалист във ФМ. След първите два прегледа реших, че ще раждам при нея  Simple Smile

# 549
Здравейте, може и да е коментирано вече, но дали някой има скорошни отзиви за ФМ при д-р Славкова. Днес записах час за петък за първа ФМ при нея (20 г.с. +) и ми е любопитно какво да очаквам, колко време и как протича прегледа по ваше мнение. Ще съм благодарна някой да сподели, понеже попаднах на противоречиви мнения. Хубав ден от мен  bouquet

Аз мисля, че я правих 21 г.с. Чаках около 1 час, за да вляза. Почти винаги се чака при нея, въпреки записаните часове, така че си предвиди време. Конкретната ФМ продължи около 15 мин., но при нас всичко беше наред и може би затова толкова бързо, знам ли...  newsm78
Работи бързо, стегнато, но все пак оглежда внимателно органите. Не мисля, че претупва, но все пак ми се искаше една идея по-бавно да се случват нещата. Ако попиташ нещо ще ти отговори, но иначе не изпада в много подробности. Просто казва "това е така и е добре, това е в норма, това е наред" неща от този род. Аз честно казано останах доволна, но не съвсем удовлетворена. Защото за тези пари някак очакваш една идея по-продължителен преглед, както се казва за твой кеф да си гледаш бебче. Накрая на прегледа имаше коментари между нея и акушерката, че прегледът бил се проточил много време  Rolling Eyes  А аз от други мами бях чувала, че фм продължава около 30 мин, че и по 40 съм чувала... Но явно съм хванала натоварен ден и са бързали с часовете.

Следващата ФМ реших да направя в Надежда при д-р Михова и честно казано останах много по-впечатлена и удовлетворена. Peace

# 550
commala Благодаря много за пожеланията.
Наистина всичко там е на професионално ниво.
Двете ми братовчедки са раждали там по 2 деца и всъщност те ми препоръчаха болницата.
Надявам се да съм била полезна на мамите които се чудят още къде да раждат  Hug

# 551

Аз се следя при др Славкова от самото начало, решила съм иживот и здраве да раждам при нея, много добър професионалист е. Няма да сбъркаш, наистина е много внимателна и подробна, Отговаря на всякакви въпроси Smile

# 552
  • София
commala, Ani 4 ka, SilverR, DiBella, благодаря Ви за споделените мнения. Аз минах ФМ при доц.Томова, доволна съм. Прегледа продължи около 20 мин., с подробности обясняваше, просто малко по-бързичко, та не можах да осмисля всичко, което чух Simple Smile Важното е, че всичко с беба е наред. Имам си диск със снимки и кратки клипчета на госпожицата и сега си ги гледам и им се радвам. Д-р Славкова ми остава като вариант за трета ФМ, ако изобщо е необходима, не съм наясно.

# 553
Здравейте, малко ще се отклоня от темата, за което се извинявам, но исках да попитам,  на вас првили ли са ми цитонамазка по време на бременноста. На мен още не са, разбрахме се с лекарката на другия преглед който е другата седмица, тогава ще съм в 33г.с. Но ми казаха, че не било хубаво да се взима особено в напреднала бременост. Много ще ви бъда благодарна, ако споделите вашето мнение .

# 554
38г.с.+3дни съм. Цитонамазка не са ми правили, дори и не сме споменавали да ми се прави или да не ми се прави по време на бременността.
Не съм компетентна по въпроса, но ми се струва безсмислено. Така или иначе ако има нещо не могат да се предприемат мерки през бременността. Или поне така си мисля.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт