Близначетата сме супер сладки и чаровни, малко дяволити... нека да има повече !
) са страхотни!!! Заради шевовете ми дадоха обезболяващи свещички, аз не мога да си ги слагам, Петя видя че не ги ползвам и предложи веднага да ми сложи тя, наистина нямам думи за тази жена!!!
) са страхотни!!! Заради шевовете ми дадоха обезболяващи свещички, аз не мога да си ги слагам, Петя видя че не ги ползвам и предложи веднага да ми сложи тя, наистина нямам думи за тази жена!!!
Предполагам някоя позитивна ти го е предложила. Аз за всеки случай ще си пъхна един от тези опакованите триъгълни сандвичи и 1 шоколад.И още един , последен въпрос: може ли да си избереш акушерка? Предполагам за секцио , което е планова операция, е по-възможно. Има ли такава практика. Аз мислех като наближи, да говоря с Кълвачева дали мога да си избера акушерката от първото ми раждане..... Не знам какво ми става, но с първата бременност бях много по-спокойна.
това ми беше питането
Освен ако не държиш на готвено, нали
Не мисля, че от болницата са длъжни да ти осигуряват ядене след вечерята до закуската, но и според мен няма да е проблем да ти дадат 2 филийки с пастетче или кашкавал ако ги помолиш. 
Препоръчани теми