Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 546
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Ама това ли му е басейна на човека - че той по-малък от моя! Нищо, сега ще го разшири, като влезе в Кара екмек. Не че си падам да си го меря с други /басейна имам предвид/, ама ми направи впечатление. Даже на жената и децата го показах, за да ме оценят - че съм им осигурил по-голям басейн благодарение на поредната промоция в Илиенци и то без да съм печелил Сървайвър.

# 121
  • Malaga
Ами Нихат влиза, понеже до батко не стигнала поканата от Йози за нова работа.

Покана

Отмаряш из Швейцарските балкани,
а аз на снимки пържа се във пек
До теб не стигат моите покани
за нова роля трябва ни човек

Артист със опит, с бяло във косите
Със мускули челични на атлет
Добър да бъде трябва във игрите
На тенис да не пуска нито сет

Колежката да хвърля на кревата,
стиснал здраво нежния й врат
Със гребен да й реши той косата
- Работа стабилна и на щат

Aз,специално мноО държа на Батко Heart Eyes обаче...нЕма да ритам срещу ръженЯ Wink Щом са рекли Нихат smile3505 Ама така е...Серхо обиколи Европа/няколко пъти/... newsm61.Да можеш да чакаш...да знаеш да чакаш... Или беше обратното... newsm62 Обаче направо ни се изчака чакането! Mr. Green
А за "Незабравима"  Hug нЕмам думи.... Heart Eyes Да гледам втори сезон, цял ,с превод е голямо удоволствие! Heart Eyes За мен имаше значение ,как се развиват всички персонажи   smile3521 Та така...Сега ми се изясниха много въпросителни!Със сигурност при вас е различно,защото сте го гледали онлайн и сте коментирали.Обаче,ако трябва да гледате резюме на почти10 серии с превод,за много неща ще се чудите ,какво става!  #Crazy
Далеч съм от мисълта да засегна някой! Hug Хиляди благодарности на момичетата за труда,относно превода!
Заклета фенка съм, txtloves но съгласете се,че когато действията следват някаква последователност,нещата са ти по-ясни newsm47 !Гледам го за N-ти път и откривам неща,които не съм забелязала newsm09!
И нещо за Йозка Heart Eyes
Загладила е косъма!Прекрасна е!!!

.....

# 122
В новия сезон, героят на Нихат Алтънкая се казва Аслан Сайянлъ,от беден район, който се бори да оцелее откакто се е родил.

А дали ще има вземане-даване с Йозка hahaha hahaha hahaha

# 123

Ама това ли му е басейна на човека - че той по-малък от моя! Нищо, сега ще го разшири, като влезе в Кара екмек. Не че си падам да си го меря с други /басейна имам предвид/, ама ми направи впечатление. Даже на жената и децата го показах, за да ме оценят - че съм им осигурил по-голям басейн благодарение на поредната промоция в Илиенци и то без да съм печелил Сървайвър.

Е, добре че публикувах това фото, та да те оценят жената и децата, Бганио! Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 124
  • Русе

wavey wavey wavey

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 08:35 от winona

# 125
# 126
Режисьора от Незабравима  Джем Табак е на снимката с Йозито.Да не е станал режисьор на Кара екмек?  newsm78 #Crazy

# 127
  • Русе
Режисьора от Незабравима  Джем Табак е на снимката с Йозито.Да не е станал режисьор на Кара екмек?  newsm78 #Crazy

newsm78 newsm78 newsm78
Ако е да, ама че късмет?! И в Незабравима, и тук - все 2-ри сезон. А може да е дошъл на снимачната площадка като гост...

Нещо старо и позабравено...

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 22:23 от winona

# 128
# 129
# 130
# 131
# 132
# 133
# 134
  • София
3 анонс към  2 сезон

И с превод на руски  https://vk.com/video28209997_171606931?list=456e52b54e8b3d20d0

Общи условия

Активация на акаунт