София, жк Младост - тема 25

• 82 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, кажете някое заведение в Младост с добър детски кът или място за търчане и игра, моля Simple Smile)
Мр. Пица на бул. Йерусалим до Пикадили (бивш Абажур) Wink

# 106
  • София
Момичета, кажете някое заведение в Младост с добър детски кът или място за търчане и игра, моля Simple Smile)

Супер, благодаря.
С детски кът ли е?

# 107
Новото Happy при Била, детския кът е много голям.

# 108
Ще ми препоръчате ли частна занималня? Няма да ограничавам района, тъй като за мен е по-важно качеството на услугата, а не близостта до вкъщи. Благодаря Simple Smile

# 109
  • София
Ще ми препоръчате ли частна занималня? Няма да ограничавам района, тъй като за мен е по-важно качеството на услугата, а не близостта до вкъщи. Благодаря Simple Smile

http://www.happykids-bg.org/uploads/images/banners_adv/education … C%D1%8F%D1%88.jpg

# 110
От лични наблюдения ли я препоръчваш? Интересно ми е до колко се усеща влиянието на собствениците и техните религиозни убеждения?

# 111
  • София
От лични наблюдения ли я препоръчваш? Интересно ми е до колко се усеща влиянието на собствениците и техните религиозни убеждения?

Да, дъщеря ми беше при тях 2013 лятото.
Знам за слуховете за религиозните убеждения, обаче това няма нищо общо с хората, които работят с децата.

# 112
Здравейте, да попитам дали случайно някой не знае координатите на една фризьорка Люси. Работеше във фризьорски салон Кало в Мл.1, но вече не е там и не искат да ни кажат къде е сега. 

# 113

Супер, благодаря.
С детски кът ли е?
Да, с външен детски кът. Широк вътрешен детски кът има в Мармо в Младост 2 Wink

# 114
  • София
Дали някой може да ми препоръча фризьорка в района! Знам че често се искат такива препоръки, но в случая ме интересува да подстригва добре къса коса!
След раждането косата ми пада зверски! След много самонавиване стигнах до решението да се подстрижа късо. Косата ми е къдрава, една педя под раменете и до сега не съм била много претенциозна, защото ходя само за връхчета и да не е подстригана абсолютно добре, не си личи на къдрава коса!
Та ако някоя от пишещите дами тук е с къса прическа, ще съм много благодарна на препоръка за фризьорка, която да не ме окепази!

# 115
placebo7, би препоръчала моята фризьорка, но тя работи в лозенец, иначе точно късите коси са й голяма страст.

Аз пак ще попитам за препоръка за частна занималня.  L'Agent, благодаря за отзива, но съм силно предубедена - проучвах ги като вариант за градина за дъщеря ми и занималня за сина и щеше да ми е много удобно, че са ми и близо, но въпреки това не мога да се доверя...

# 116
Посещаващите 9-то ОДЗ- къде ще ви местят?

# 117
  • Sofia

Да, дъщеря ми беше при тях 2013 лятото.
Знам за слуховете за религиозните убеждения, обаче това няма нищо общо с хората, които работят с децата.
[/quote]

Без да искам да разбунвам духовете, слуховете за религиозните убеждение, изобщо не са слухове...ако човек се разтърси в интернет, има достатъчно доказателства, НО при работата с децата са много внимателни и не сме наблюдавали да има някакви намеци в тази посока. Казвам го от личен опит, тъй като детето е при тях още от времето когато занималнята беше на ул. Киприян. Уви тази година ще трябва да се разделим, единствено и само по финансови причини. Така че, мога да препоръчам занималнята с две ръце за хората, които таксата е посилна.

# 118
  • София
Изтървала съм о/о 10 000 теми, ама... по-добре късно, отколкото никога.

# 119
  • София
А какви са религиозните убеждения?

Общи условия

Активация на акаунт