София, жк Младост - тема 25

• 82 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • СОФИЯ
Дали ще правиш кола на вагината си преди раждане е изключително личен въпрос. Жената не питаше дали, а къде.
Навремето аз доста преносих и правих кола повече от 3 пъти преди раждането. Знаех защо и имах доверие на козметичката си.

За друго влизам да попитам де: какъв е този фермерски пазар в петък и струва ли си да се разходя?
Къде в Мл 1 продават добри сурови ядки?

# 436
  • София
На фермерския пазар има една две сергии със зеленчуци, два пъти по-скъпи от на пазара, има мед, сирене, и най-вече някакви вегетариански домашно приготвени храни. Не знам как въобще са им разрешили да продават. А за ядките около пазара има два магазина - срещу 64 блок и от другата страна на пешеходния светофар.

# 437
мама САННЯ, зависи какво очакваш. Като цяло не е голямо - 10-15 маси (плодове, зеленчуци, мед, сирене, месо, сладкиши, хляб, консерви, ръчно изработени неща).
Аз харесвам 2-3 маси, от които купувам понякога плодове/ зеленчуци/ песто/ хляб/ сухари.

# 438
  • Тра-ла-ла
За фермерския пазар - всяка седмица във ФБ страницата обявяват какво ще има изложено

# 439
По-скоро е проблем за бременните. Те си знаят в крайна сметка.
Аз също не бих рискувала.
Ако козметичката е позната и хигиената при нея е на нужното ниво - не мисля, че има проблем. До последно ходих и за щастие бръсненето ми беше спестено в болницата (поне това унижение).

Когато го прави козметичка и си плащаш не е унижение, но виж в болницата...

# 440
По-скоро е проблем за бременните. Те си знаят в крайна сметка.
Аз също не бих рискувала.
Ако козметичката е позната и хигиената при нея е на нужното ниво - не мисля, че има проблем. До последно ходих и за щастие бръсненето ми беше спестено в болницата (поне това унижение).

Когато го прави козметичка и си плащаш не е унижение, но виж в болницата...
Няма да коментирам всички унижения, на които бях подложена в болницата - без никои да се свени кой влиза и кой излиза от приемната стая, а и след това при прегледите за разкритие. Само това оставаше да ме бръснат там пред погледите на всички...  Stop Не, благодаря!

# 441
  • София
Само да кажа, че след посещението на Инспектор от ХЕИ и директорът, и мед. сестрата очевидно са разбрали що е то въшка и как следва да постъпваме при констатация на наличността й...  Mr. Green

# 442
Само да кажа, че след посещението на Инспектор от ХЕИ и директорът, и мед. сестрата очевидно са разбрали що е то въшка и как следва да постъпваме при констатация на наличността й...  Mr. Green

Разкажи повече.
В класа на голямата ми дъщеря има 3 случая, в градината на малката има също и съм на тръни.

# 443
  • София

8329162, 8329181 - дежурен епидемологичен инспектор.

Но това ми звучи като изолирани случаи (в смисъл, не е имало повтаряемост) и вероятно работят по въпроса. В Елхицата ситуацията беше друга =- епидемията продължаваше от Август до миналата седмица, а г-жа Директорът по телефона ми каза, че не е медицинско лице и не знае що е то въшка и не може да се занимава и защо я занимавам с лоши неща по телефона още от сутринта и ми затвори... т.е пълна липса на заинтересованост демонстрира.

# 444
Някой има ли отзиви от треньорите по тенис в Дема спорт? Или другаде, близо до Младост? Ако имат закрита база за през зимата, най-добре (че голямо мръзнене пада по тези балони...).
Има тенис и в 81-во. Незнам само за деца ли е или може и възрастни Peace

# 445
здравейте,

имам една много лична молба - искам да помоля, ако някой знае или понзава и може да ми препоръча добра жена, която да се интересува да ми помага вкъщи и с двете ми деца, да ми пише лично съобщение. Предпочитам да е проверен човек, за който да имам информация, и ак е възможно да е от квартала.

Благодаря предварително и ще се радвам ако някой може да ми помогне.

# 446
Ама съм отнесена - въпросът за треньорите по тенис е за дете - 7 годишен юнак:)

# 447
Моля за контакт на учител по пиано, музика, пеене за дете на 6г.в Младост/ите.Не става въпрос професионално да се занимава, а да се провери дали иска да се развива музикално.Благодаря!

# 448
Моля за контакт на учител по пиано, музика, пеене за дете на 6г.в Младост/ите.Не става въпрос професионално да се занимава, а да се провери дали иска да се развива музикално.Благодаря!
Преди години ходех в читалищетов Младост 1 и бях много доволна. Гръблева ми преподаваше пиано и солфеж, ако все още е там препоръчвам Simple Smile!

# 449
Здравейте, бихте ли ми препоръчали изпитан фризьор в Младост след който няма да ми се реве като си погледна косата а ще се усмихвам?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт