София, жк Младост - тема 25

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, отдавана не съм писала и чела "младежката" тема Wink, но много промени се случиха покрай нас и не остава време. Чакаме трето бебе и луднах от изследвания. Опирам до вашата помощ: Къде в Младост (2-3) правят гореща кола маска на бременни, на интимна зона? Оказа се, че дори да раждаш секцио пак те бръснат, а аз това искам да го избегна. Благодаря ви за споделената информация! bouquet
Честито, Elida! Това е много хубава новина Simple Smile Леко раждане ти пожелавам!
Относно кола-маската - aз до последно ходих на кола-маска на триъгълник. Не виждам кое те притеснява - не мисля, че ще ти откажат където и да попиташ. Аз ходя във Венерата в Младост I, срещу Мр. Пица на Йерусалим (близо е до спирката на метрото) Wink при Валя.

# 421
  • София
Elida, много се радвам! Аз също съм майка на три деца. Simple Smile Заповядай в темичката ни във форума "Многодетни родители"! Hug

# 422
  • Русе/ София
Благодаря ви за подкрепата момичета.  Hug
sweetkids_mama  ще се присъединя с удоволствие към темата ви когато малкият мъж се роди Wink
vickito , благодаря за информацията. Реално съм правила студена кола, но не в София, преди двете предходни раждания на девойките. Май болеше колкото раждането;)) Мислех че за секциото няма да ми се наложи, но съм с грешка. Понеже не посещавам козметик в София (не ми се налага), реших да ви питам вместо да ходя от салон на салон с подобен въпрос.  Rolling Eyes А към горещата  кола се ориентирах като по-безболезнена. Мисля, че вече не нося на болка  Wink

# 423
  • София
Момичета, отдавана не съм писала и чела "младежката" тема Wink, но много промени се случиха покрай нас и не остава време. Чакаме трето бебе и луднах от изследвания. Опирам до вашата помощ: Къде в Младост (2-3) правят гореща кола маска на бременни, на интимна зона? Оказа се, че дори да раждаш секцио пак те бръснат, а аз това искам да го избегна. Благодаря ви за споделената информация! bouquet

Много е добра Ванчето в Младост 3, блока на спирката на общината, точно срещу Кондора. И приема бременни, което, доколкото разбрах, е проблем за повечето козметички.

# 424
По-скоро е проблем за бременните. Те си знаят в крайна сметка.
Аз също не бих рискувала.

# 425
Ако козметичката е позната и хигиената при нея е на нужното ниво - не мисля, че има проблем. До последно ходих и за щастие бръсненето ми беше спестено в болницата (поне това унижение).

# 426
За кола маска аз препоръчвам Деси от РУМ-а  newsm10. Толкова е бърза, че докато се усетиш и вече си готова. Перфектна е. И през двете ми бремености ми прави кола маска там до последно.

# 427
Щот не можеш да е избръснеш сама у дома.  Stop
Не хигиената е проблемът.

# 428
  • София
Щот не можеш да е избръснеш сама у дома.  Stop
Не хигиената е проблемът.

Абсолютно! Аз получавах контракции при кола маска! От пети месец си карах само на бръснене, въпреки че и аз не съм му почитател. Да си износя бебето обаче ми беше по-важно!
Преди да родя се избръснах сама в къщи, тъй като имах подозрения, че може да ми направят секцио (тъй като я преносих), при прегледа акушерките ме погледнаха и казаха, че съм ОК и не са ме бръснали те!
Иначе и аз препоръчвам Деси от РУМ-а, на първия етаж Танчето също е много внимателна!

# 429
Къде се намира Деси от Рум-а?

# 430
Къде се намира Деси от Рум-а?

На втория етаж във фризьорския салон. Ако искаш телефон пиши ми на лични.

# 431
  • София
Взех Гранофурин от Нота бене аптека в Младост 4, даже имаше и на спрей.
Благодаря на всички за помощта.
Да знаете, че там правят и лекарства по рецепта всеки делничен ден от 10 до 13ч.

# 432
  • София
Ако козметичката е позната и хигиената при нея е на нужното ниво - не мисля, че има проблем. До последно ходих и за щастие бръсненето ми беше спестено в болницата (поне това унижение).

Не само хигиената е проблем - болката може да предизвика контракции...

# 433
Странно е това с контракциите - следящата ме докторка знаеше, че ходя на кола маска и никога не го спомена това  Sad

# 434
И мен ме учудва, следящият ме лекар също никога не го изкоментира като проблем, а и докато бях бременна, ме болеше много по-малко, отделен въпрос е, ако продължително време областта е бръсната или депилирана. Давали са ми добри отзиви, за козметичката отстрани на Мармо.

Общи условия

Активация на акаунт