София, жк Младост - тема 25

• 82 446
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Тази бакалия не я ли затвориха? И аз купувам от "Партньори" и съм доволна.

# 466
Моля за контакт на учител по пиано, музика, пеене за дете на 6г.в Младост/ите.Не става въпрос професионално да се занимава, а да се провери дали иска да се развива музикално.Благодаря!
Преди години ходех в читалищетов Младост 1 и бях много доволна. Гръблева ми преподаваше пиано и солфеж, ако все още е там препоръчвам Simple Smile!

там е още.
Ако може да те попитам... да нямаш Школите по Солжеж? И да искаш да ги продадеш? Или временно да ни услужиш?

Ядки, при Сами. В РЕЯ-та. Точно зад фермерския пазар.
https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0 … -382069615252759/

Нямам ги за съжаление, малко неща ми останаха от тогава - беше твъъърде отдавна, има-няма 10 години...Wink

Благодаря на всички за Био магазините Simple Smile))

# 467
  • France
Момичета, знаете ли къде в Младост поправят ципове на куфари?

# 468
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, знаете ли къде в Младост поправят ципове на куфари?

пробвай в подлеза на метростанция Г.М. Димитров.

# 469
Здравейте,

да знаете къде поправят чадъри?

# 470
Хубаво месо има в трафопоста, който се намира зад блока на бившата пицария Верона в Мл. 3. Близо е и до магазин Фантастико /за ориентир/. Работят до 13 часа. Месото, каймата и другите им продукти са много хубави и пресни, но само от свинско  Peace
Днес всички се изложиха - Нет 1 спира сутринта, цял ден няма топла вода и парно и вече почна да става студено в къщи. Дано бързо отстранят аварията, че вече през нощта е студено и не можем да се стоплим с духалки.

# 471
  • София
При нас на входната врата на входа пише, че поради аварията няма да има парно и топла вода от днес 14:00 до 06.11 до следобяд.... Shocked

# 472
  • СОФИЯ
При нас на входната врата на входа пише, че поради аварията няма да има парно и топла вода от днес 14:00 до 06.11 до следобяд.... Shocked
Crazy А на страницата на Топлофикация София няма такава иф. Само това

2015-11-04

“Топлофикация София” ЕАД уведомява своите клиенти, че за отстраняване на авария на главен топлопровод е прекъснато топлоподаването към кварталите Младост- 1, 1а, 2, 3 и 4, ж.к. „Мусагеница”, ж.к „Дървеница”, кв.”Витоша”, ВЕЦ "Симеоново" и посолствата в района.

Незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на топлоснабдяването.   

“Топлофикация София” ЕАД поднася своите извинения на засегнатите клиенти."

# 473
  • София
На мен от "Топлофикация" ми казаха 48 часа (т.е. 6-ти).

# 474
  • СОФИЯ
Как може да няма актуална иф на сайта, щом са наясно, че повредата е по-сериозна. Кретени!

# 475
Ако няма парно цели два дни блоковете ще изстинат страхотно. И защо трябва да го разбираме от форума?

# 476
  • София
Е как защо, щото сме в бг  #Cussing out

# 477
  • Тра-ла-ла
В Дървеница вече няма парно

# 478
  • София
Няма, и в Мл2 цял ден ни топла вода, ни парно. Пуснахме печки вечерта, ама с душа беше драма.

# 479
  • София
В тези случай много се радвам на решението ни да си сложим и бойлер. Това с малко дете не си е работа да разчиташ на парно и топла вода само. Добре, че тока не спира често и за дълго, че с него спира и парно и топла вода и няма ни бойлер, ни печка.

Общи условия

Активация на акаунт