София, жк Младост - тема 25

• 82 448
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали изпитан фризьор в Младост след който няма да ми се реве като си погледна косата а ще се усмихвам?  Laughing

Аз съм доволна от Салон Магия в 438 бл. в Младост 4. Фризьорката се казва Биляна.
До нея точно има КАLO fashion, и оттам само добри отзиви съм чувала.

# 451
  • Sofia
Здравейте, бихте ли ми препоръчали изпитан фризьор в Младост след който няма да ми се реве като си погледна косата а ще се усмихвам?  Laughing

Също така Мария салона в бл. 483 в Мл. 4, при Биби в бл. 438 също съм била, но зависи какви са предпочитанията. Марийка е младичка и отворена към вякакви щуротии, докато Биби е по-традицинна и класическа в работата си.

# 452
Момичета, дайте идея за био магазин в Младост 1а и околностите?

# 453
  • София

Не знам за Младост 1А, но в РУМ на ет. 2 има БИО магазин + добре заредени щандове в ХИТ. Peace

# 454
  • с/у ОколоМръсТното
Моля за контакт на учител по пиано, музика, пеене за дете на 6г.в Младост/ите.Не става въпрос професионално да се занимава, а да се провери дали иска да се развива музикално.Благодаря!
Преди години ходех в читалищетов Младост 1 и бях много доволна. Гръблева ми преподаваше пиано и солфеж, ако все още е там препоръчвам Simple Smile!

там е още.
Ако може да те попитам... да нямаш Школите по Солжеж? И да искаш да ги продадеш? Или временно да ни услужиш?

Ядки, при Сами. В РЕЯ-та. Точно зад фермерския пазар.
https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0 … -382069615252759/

# 455
  • София
Не знам за Младост 1А, но в РУМ на ет. 2 има БИО магазин + добре заредени щандове в ХИТ. Peace

В Младост 1, на ул. Йерусалим е магазин BeFit.

# 456

В Младост 1, на ул. Йерусалим е магазин BeFit.
+1 фаворит ми е Wink
Био магазинче има и зад офиса на ЦКБ срещу пазара на Младост I.

# 457
  • София
И на пазар Мания има био магазин/

# 458
  • София

В Младост 1а в блок 550 до Била има биомагазинче.

# 459
  • София
Био да искаш в Младост  Joy

# 460
  • София
Ядки, при Сами. В РЕЯ-та. Точно зад фермерския пазар.

+1  Peace

# 461
В Младост 3 ,блока срещу Кауфланд,има Био магазин

# 462
Къде в младост продават хубаво месо?

# 463
  • София
Аз месо купувам от малката бакалия на гърба на ПИБ на пазара Младост 1. Имат и машина за мелене и като ми трябва истинска кайма ги карам да ми мелят. Но асортиментът е беден - свински котлети, врат, обезкостена плешка, бекон и понякога ребра. Много рядко имат телешко. По Гергьовден имат агнешко винаги, но само тогава.

# 464
  • София
Аз месо купувам от малката бакалия на гърба на ПИБ на пазара Младост 1. Имат и машина за мелене и като ми трябва истинска кайма ги карам да ми мелят. Но асортиментът е беден - свински котлети, врат, обезкостена плешка, бекон и понякога ребра. Много рядко имат телешко. По Гергьовден имат агнешко винаги, но само тогава.

В тази сграда е магазинът на "Партньори", в прохода към пазара, до магазина за обувки. Имат хубаво месо-свинско, телешко, кайма, пил. п-ли и пил.филе, както и различни видове кюфтета (свински, телешки, агнешки), наденици, вурст (много харесвам пилешкия) и много и различни видове колбаси (банският старец е чуден-само от месо, варената им шунка-също...). Имат си машини и за рязане на колбаси, и за меслене на месо. Препоръчвам ги определно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт