София, жк Младост - тема 25

• 82 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Е нали уж "Към 17-18 ч поетапно столичната топлофикация ще започне да пуска парното и топлата вода в "Младост" - 1, 1а, 2, 3 и 4, "Мусагеница", "Дървеница", "Витоша", ВЕЦ "Симеоново" и посолствата в района, съобщиха от дружеството".  #Cussing out

Това къде го прочете?
ето тук: http://www.dnes.bg/sofia/2015/11/05/puskat-parnoto-v-mladost-dyr … musagenica.282244.

На страницата на Топлофикация във фейсбук от преди няколко часа: "Аварията е отстранена. Започнато е пълнене на системата, но това може да отнеме няколко часа. Някой зони ще имат топла вода по-рано от други поради поетапността на включваниата, но до ранните часове на денонощието топлопоподаването ще бъде възстановено."

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 00:31 от shrekie

# 511
  • София
Абе не е възстановено, явно ще си е до обяд.

# 512
  • София
В Дървеница към 7ч. вече имахме. Явно топлоподаването е започнало.

# 513
  • София
Е нали уж "Към 17-18 ч поетапно столичната топлофикация ще започне да пуска парното и топлата вода в "Младост" - 1, 1а, 2, 3 и 4, "Мусагеница", "Дървеница", "Витоша", ВЕЦ "Симеоново" и посолствата в района, съобщиха от дружеството".  #Cussing out

Това къде го прочете?

На сайта им,. Тотално ме подлъгаха вчера!   #Cussing out
А днес вече просто го няма. Twisted Evil
Да бяха турили ми извинявайте, мислехме, че сме се справили, опитахме се да го пуснем по-рано, имаше проблем, ще се постараем за утре... а не просто да го изтрият...  Mr. Green

# 514
  • София
Младост1 - дойде някъде през нощта. Парното едва сега почва да затопля.

# 515
Направо ми скъсаха нервите от Топлофикация... едвам чакам да дойде и да си измия чиниите.
В Банята имаме бойлер и добре, че съвсем щях да лудна, както и съм с малко дете..

# 516
Здравейте!
Търся си компания за разходки с колички в района на Младост 1А или Младост 3.Ако някой има интерес да пише. Simple Smile

# 517
Днес, когато тръгвах за работа, имаше чистка с паяк на паркирали коли на булеварда при Метростанция Младост 3. Ако някой го засяга, да знае навреме. Защото после на наказателния паркинг се плаща на час.

# 518
Здравейте, дойде ли топлата вода в Младост? Не съм вкъщи и трябва да знам ще мога ли да се изкъпя като се прибера или ще ходя до другия апартамент.

# 519
в Младост 2 още няма топла вода... Как пък не дойде за 12 часа тая пуста вода  Twisted Evil

# 520
Дъщеря ми каза, че току-що са пуснали парното (Младост 3). За водата не знам, дали автоматично значи, че и тя е дошла.

# 521
Благодаря, явно пускат постепенно навсякъде. Аз съм в Младост 1А, но нямам идея първи ли ще сме или последни.

# 522
  • София
Младост 1, около пазара, има от нощеска.

# 523
  • София
В Младост 4 дойде преди час!

# 524
Младост 2 - има топла вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт