София, жк Младост - тема 25

• 82 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Някой има ли вече топла вода?... Sad

# 496
Някой има ли вече топла вода?... Sad
В Младост I няма Sad

# 497
  • София
И в 2 няма, ама аз не се и надявам на тая вечер.

# 498
  • София
И в Дървеница няма...

# 499
  • София
Дуньо се намира на "Йерусалим", точно срещу Пикадили,  на мястото на малкия ПроМаркет, който затвориха преди време.

Anabella, благодаря ти!

# 500
и в 3 няма....

# 501
  • Тра-ла-ла
Както се казва "Не изпадайте в прибързана радост"  Tired

# 502
  • СОФИЯ
Както се казва "Не изпадайте в прибързана радост"  Tired
Бойлерът захранва само долната баня и кухнята Simple Smile Създадоха веселие за децата поне. Вреди има.

# 503
Обаждах се. Обещавали, че ще има до утре около обяд.

# 504
Е нали уж "Към 17-18 ч поетапно столичната топлофикация ще започне да пуска парното и топлата вода в "Младост" - 1, 1а, 2, 3 и 4, "Мусагеница", "Дървеница", "Витоша", ВЕЦ "Симеоново" и посолствата в района, съобщиха от дружеството".  #Cussing out

# 505
  • София
Обаждах се. Обещавали, че ще има до утре около обяд.

Това го казаха още вчера по обяд т.е. ще си спазят 48-те часа все пак. Няма да е по-рано.

# 506
Това е авария, по която се работи денонощно, не е завъртяно кранчето на топлата вода и да трябва просто да го отвъртят.

# 507
  • София
Е нали уж "Към 17-18 ч поетапно столичната топлофикация ще започне да пуска парното и топлата вода в "Младост" - 1, 1а, 2, 3 и 4, "Мусагеница", "Дървеница", "Витоша", ВЕЦ "Симеоново" и посолствата в района, съобщиха от дружеството".  #Cussing out

Това къде го прочете?

# 508
  • Тра-ла-ла

Това къде го прочете?
Аз по нагоре пуснах явно фалшива радостна новина. Намерих я из нета

# 509
  • София

Това къде го прочете?
Аз по нагоре пуснах явно фалшива радостна новина. Намерих я из нета

Ясно, защото на мен вчера от "Топлофикация" ми казаха, че ще се пусне на 6-ти към обяд. Не съм очаквала да го направят по-рано.
Денонощно не работят, а и не е нужно. Днес една колежка коментираше, че минала снощи късно оттам и не са работили. Те са си направили вероятно сметка, че за 48ч. ще се справят.

Общи условия

Активация на акаунт