София, жк Младост - тема 25

• 82 607
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Касита, от 15-ти септември всяка група ще бъде в различна градина. Още не са ни казали разпределението. Смятам скоро да питам директорката дали е ясно вече, че сме с 2 деца и това ще ни усложни живота следващите 3 месеца, както и на всички родители като нас.

# 121
placebo7, би препоръчала моята фризьорка, но тя работи в лозенец, иначе точно късите коси са й голяма страст.

Би ли споделила за фризьорката в Лозенец.
Мерси  Hug

# 122
  • София
placebo7, би препоръчала моята фризьорка, но тя работи в лозенец, иначе точно късите коси са й голяма страст.

Би ли споделила за фризьорката в Лозенец.
Мерси  Hug

secret girl, би ли споделила къде е фризьорката ти?
 Ако никой не сподели за добра фризьорка, добре работеща къси прически ( пак да повдигна леко въпроса  Mr. Green  ) ще се опитам да се възползвам от твоята, макар да ми е трудно с малката да се ангажирам за по-далечно пътуване!

# 123
  • София
Някой да препоръча детегледачка, от която е бил доволен?

# 124
Първа да кажа за Двореца на щастливите деца - действително не става въпрос за слухове - спокойно можете да проверите кои са управителите на центъра и какви религиозни убеждения изповядват - всичката информация е свободно достъпна в нета. Аз лично се обезпокоих от тази връзка и не се чувствам спокойна да поверя децата си на техните грижи, но ето че има хора с опит при тях, които са доволни. Та може и аз да виждам под вола теле.

За фризьорката - работи в Лозенец, почти на ъгъла на Кръстьо Сарафов и Света гора, за всеки който се интересува мога да дам тел и на лични, все пак ми е неудобно да й пиша тел из нета. Местото не е много удобно откъм транспорт, но не е безумно далче от метрото - горе-долу за 10тина минути се стига от метростанцията на стадиона.

И пак да питам - други отзиви за частни занимални и места за обучение по английски език?Simple Smile

# 125
  • София
Аз не успях да го намеря туй инфо. Не че много зор съм си дала, де, но от първо търсене нищо се не види. И не разбирам защо е тази потайност, някаква забранена / нерегистрирана религия ли изповядват? newsm78

# 126
Не е потайност (нито кой знае какво задълбочено търсене), просто не ми се минава пак пътя да вадя линкове - някаква евангелистка църква са, доста близо до християнството, но не съвсем.

# 127
  • София
А, ясно.
За протокола, евангелистите са една от многото вариации на християнството
Отново за протокола - не съм евангелистка или каквато и да било друга християнка.
.

# 128
  • София
Ето това четох днес:

Внесено е предложение за връщане на старите спирки на автобуси № 76 и № 111
На 2 септември, в залата на районната администрация на район Младост, се проведе среща между кмета д-р Цвета Авджиева и граждани, живущи в Младост 2. Поводът бе протестът на гражданите,лишени от близки до домовете им спирки на автобуси 76 и 111, след реконструкцията на бул. Ал.Малинов. По време на разговорите бе постигнато съгласие, Районната администрация да внесе предложение от името на живущите в Столична община за връщане на старите спирки,което беше направено на 3 септември.
Предлага се също да бъде възстановена и линията на автобус 306.
Очаква се разглеждането и одобрението на предложението от Столична община, за да бъдат удовлетворени исканията на гражданите от Младост 2.

# 129
  • София
Ха дано, особено за 306 бих се зарадвала, понеже сега линията му е лишена от особен смисъл поради много краткия маршрут.

# 130
Ако по Св. Киприян се разчистят неправилно паркираните коли би имало достатъчно място за автобус, пък макар и еднопосочно за връзка с метро, 76, 111. Така могат да придадат повече смисъл и на 306.
Новата част на Малинов е била предвидена още преди повече от 20г.

# 131
  • София
Ако по Св. Киприян се разчистят неправилно паркираните коли би имало достатъчно място за автобус, пък макар и еднопосочно за връзка с метро, 76, 111. Така могат да придадат повече смисъл и на 306.
Новата част на Малинов е била предвидена още преди повече от 20г.

От '87 или '88ма. Не помня със сигурност, понеже ги смятам на учебни години.

# 132
  • София
Ако по Св. Киприян се разчистят неправилно паркираните коли би имало достатъчно място за автобус
По Киприан разрешиха такова строителство, че не знам живеещите там как дишат изобщо. Неправилно паркирани коли има, но от друга страна - къде да се оставят. Освен това с новото шосе  връщането от ХИТ към долните Младости се извършва изцяло през Киприан, не виждам какво ще стане, ако пуснат и автобус.
Новата част на Малинов може да е предвидена преди 20 години, но като са издавани  разрешения за строеж на  десетките нови блокове, кой помисли, по-точно кой не помисли как ще се придвижват тези хора.
Днес минавах покрай Аско Деница, сградата е почти разрушена и може да се получи представа за площта, която ще се разчисти. Представяте ли си, ако това се оформи като парк вместо поредния строеж? След време в някой форум ще пише "Разрешението за Гранд каньон е дадено преди 20 години".

# 133
Е, жалко аз се радвах на 306 че минава по път, където няма чак такива убийствени задръствания.  Rolling Eyes
Ако смятат да пускат автобус по Киприян, ще трябва да разширят улицата. То не е само до премахването на автомобилите. Обаче пък колите няма къде да се сложат, виждам и на други места в младост е така. Изобщо не е предвидено нищо за тях ooooh!

# 134
За съжаление, когато строят не мислят къде ще паркират хората. Паркоместата в сградите може и да са празни, поради високите им цени.
Та както разчистиха паркиралите  в други части на Младост, могат и на Киприян за да се осигури нормално движение.

Общи условия

Активация на акаунт