София, жк Младост - тема 25

• 83 157
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
в кауфланд има кабинка за снимки
срещу старото Фантастико в Мл. 4 има фото - мисля, че работи в събота

# 166
  • София
Благодаря  bouquet Забравих да питам точно за кабинката в Кауфланд. Колко са големи снимките? Стават ли за бележник?

# 167
мисля,че имаше възможност за избор на размера
не сме се снимали в нея от няколко години, но преди 2-3 дни влизах в магазина и видях, че работеше

# 168
  • София
Утре ще се фотнем  bouquet

# 169
  • София
Днес имаше кошмарно задръстване сутринта, просто уникално...

# 170
Някой знае ли къде в Младост да търся ветеринарна аптека..

В младост 2 съм, но поне в тази част май не съм виждала...

# 171
  • София
Днес имаше кошмарно задръстване сутринта, просто уникално...

Щото някакъв щурак с бмв се беше забил в мантинелата по средата и беше излязъл от другата страна  ooooh!

# 172
  • София

В младост 2 съм, но поне в тази част май не съм виждала...

В Хита има ветеринар, към него аптека, отделно има и зоо магазин.

# 173
Здравейте, Искам да ви питам за добър обущар в района, който евентуално може да работи тези почивни днил

# 174
Можете ли да ми препоръчате треньор за групови/индивидуални уроци по плуване в басейна на Овергаз?

# 175
  • София
Можете ли да ми препоръчате треньор за групови/индивидуални уроци по плуване в басейна на Овергаз?

За дете или за възрастен? Най-малката ми дъщеря ходеше миналата година при Васил Спиров от ПК "Спринт". Млад човек, внимателен, обича да работи с деца. Препоръчвам също Катя Крумова - ако не се лъжа, от ПК "Нерея". Нея пък я познавам от ученическата школа към басейна на 131 СОУ. По-голямата ми дъщеря ходеше на плуване при нея от 2 до 6 клас.

# 176
Здравейте! Живея в чужбина, но в Интернет не намерих достатъчно хубави снимки на младост, а ми липсва и имам носталгия. Ще помоля някой от Младост ако му се занимава и има телефон с хубава камера да поснима малко Блок 125 в Младост 1, както и Евромаркет и района около него. А в Младост 2 блоковете покрай Александър Малинов, които имат много дървета отпред, мисля, че са номера 202 и 204. Благодаря предварително!   bouquet Hug

# 177
  • София
      Здравейте, включвам се да попитам има ли някой от вас впечатления от г-жи Василева и Ганева
от 28 ОДЗ в Младост2. Ще бъда благодарна, ако някоя от вас сподели мнения и наблюдения.От три
дни синът ми е в първа Б група и съм леко напрегната.Разбирам колко нормално е това, но все пак се притеснявам в какви ръце го поверявам Rolling Eyes :.
                                               Предварително благодаря! Grinning

Синът ми пролетта завърши 4 група при тях. Сега след празниците и дъщеря ми ще е там 1 група (където е синът ви). Мога само хубави неща да кажа. Синът ми е много добре подготвен за първи клас, което е също +. Много си обича учителките и се радва, че и сестра му ще е при тях и като я взимаме ще може да ги вижда.
Кажи какво по-конкретно те интересува? Имай предвид, че на децата им трябва време да свикнат с промяната.

# 178
  • с/у ОколоМръсТното

Във Ветеринарна клиника НОВА, в Младост 4 (в сградата на BILLA) има.

# 179
  • София
Защо копаят точно с/у общината? Там, където беше циркът?

Общи условия

Активация на акаунт