София, жк Младост - тема 25

• 83 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Какво, за бога, означава това?

Въвежда се временна организация на движението за въвеждане в експлоатация на кръстовището бул. „Александър Малинов“ – ул. „Димо Дичев“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.
Считано от 04.30 часа на 1 октомври „Център за градска мобилност“ – ЕАД ще промени маршрутите на автобусни линии №№ 76 и 111 в посока съответно ж.к. „Младост-1“ и ж.к. „Гоце Делчев“, както следва: автобусите ще се движат по маршрутите си до кръстовището бул. “Александър Малинов”/ул. “Александър Паскалев”, наляво по ул. “Александър Паскалев” /нов участък/, надясно по старото трасе на бул.„Александър Малинов“ до кръстовището с улицата минаваща между „Магазин ХИТ“ и „Princess outlet center“ /срещу ул. „Акад. Румен Цанев“/, надясно по същата, наляво по новото трасе на бул. „Александър Малинов“ и по маршрутите си.
Разкрива се нова спирка за двете линии на улицата, продължение на ул. „Акад. Румен Цанев“ на 50 метра след кръстовището със стария участък на бул. „Александър Малинов“.
Измества се спирка с код 2753 „бл. 458 ж.к. Младост 3“ напред на бул. „Александър Малинов“ след кръстовището ул. „Акад. Румен Цанев“.

# 241
Последно в коя ДГ разпределиха децата от 9-то ОДЗ?
В Ян Бибиян и Слънчево зайче, ако не се лъжа има и в Деница, според канцеларията на 28 ОДЗ тази одисея може да продължи до декември  ooooh!

# 242
Последно в коя ДГ разпределиха децата от 9-то ОДЗ?
В Ян Бибиян и Слънчево зайче, ако не се лъжа има и в Деница, според канцеларията на 28 ОДЗ тази одисея може да продължи до декември  ooooh!

Това са част от градините. 10 групи са разпределени в 10 градини в Младост. Групите, в които са моите деца са в 11-то и 26-то ОДЗ.

# 243
Какво, за бога, означава това?

Въвежда се временна организация на движението за въвеждане в експлоатация на кръстовището бул. „Александър Малинов“ – ул. „Димо Дичев“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.
Считано от 04.30 часа на 1 октомври „Център за градска мобилност“ – ЕАД ще промени маршрутите на автобусни линии №№ 76 и 111 в посока съответно ж.к. „Младост-1“ и ж.к. „Гоце Делчев“, както следва: автобусите ще се движат по маршрутите си до кръстовището бул. “Александър Малинов”/ул. “Александър Паскалев”, наляво по ул. “Александър Паскалев” /нов участък/, надясно по старото трасе на бул.„Александър Малинов“ до кръстовището с улицата минаваща между „Магазин ХИТ“ и „Princess outlet center“ /срещу ул. „Акад. Румен Цанев“/, надясно по същата, наляво по новото трасе на бул. „Александър Малинов“ и по маршрутите си.
Разкрива се нова спирка за двете линии на улицата, продължение на ул. „Акад. Румен Цанев“ на 50 метра след кръстовището със стария участък на бул. „Александър Малинов“.
Измества се спирка с код 2753 „бл. 458 ж.к. Младост 3“ напред на бул. „Александър Малинов“ след кръстовището ул. „Акад. Румен Цанев“.

Ето нагледно за безсмисленото заобикаляне: https://www.facebook.com/198997223526446/photos/a.22845844391365 … ype=3&theater

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 18:24 от shrekie

# 244
  • София
Момичета, виждали ли сте магазини за прежди в Младост 3,4? Тези на пътеките в 1А ги знам

# 245
На Манията в Младост 3 има магазинче за прежди.

# 246
От много хора съм чувала, че най-зареден магазин за прежди и кинкалерия е в блока/входа до Макдоналдс.

# 247
  • София
Прежди има на метростанция Младост 1 - магазинчетата срещу пешеходния светофар, до 45 блок.

# 248
  • София
А за преглед за лещи? На възрастен, мна мен - аз до сега нищо не съм си слагала в очите, де, и очилата толкова не ползвам, ама май още по-зле ми е зрението...

Д-р Нелидия Танева, в Младост 3, бл.383 - ново блокче горе-долу зад супермаркет Дар. Работи и по здравна каса. Много е добра, наскоро водих детето при нея, през зимната ваканция ще ходим и за лещи.

Благодаря!
С предварително записване ли е? Колко време се чака за час?

# 249
  • София

Преди няколко дена минах от там - нямаше го, имаше нещо друго на негово място... освен, ако тотално не съм се объкала с мястото.

# 250
  • София
http://www.sofiatraffic.bg/bg/news/1827/za-avtobusni-linii-nono-76-2

ЗА АВТОБУСНИ ЛИНИИ №№ 76 И 111 ОТ 01.10.2015 Г.
30.09.2015 13:16

‹‹ назад

ВЪВ ВРЪЗКА С ВЪВЕЖДАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА КРЪСТОВИЩЕ БУЛ. “АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ” – УЛ. “АКАД. РУМЕН ЦАНЕВ” (СТАРО ИМЕ УЛ. “ДИМО ДИЧЕВ”) И ЗАПОВЕД НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА:

СЧИТАНО ОТ 01.10.2015 Г. СЕ ПРОМЕНЯТ МАРШРУТИТЕ НА АВТОБУСНИ ЛИНИИ №№ 76 И 111 СЪОТВЕТНО В ПОСОКА Ж.К. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И Ж.К. МЛАДОСТ 1 КАКТО СЛЕДВА: АВТОБУСИТЕ СЕ ДВИЖАТ ПО МАРШРУТИТЕ ДО КРЪСТОВИЩЕ БУЛ. “АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ” – УЛ. “АЛЕКСАНДЪР ПАСКАЛЕВ (НОВ УЧАСТЪК), НАЛЯВО ПО НОВИЯ УЧАСТЪК НА УЛ. “АЛЕКСАНДЪР ПАСКАЛЕВ”, НАДЯСНО ПО СТАРОТО ТРАСЕ НА БУЛ. “АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ” ДО КРЪСТОВИЩЕТО С  УЛИЦАТА, МИНАВАЩА МЕЖДУ МАГАЗИН “HIT” И “PRINCESS OUTLET CENTER” (СРЕЩУ УЛ. “АКАД. РУМЕН ЦАНЕВ”), НАДЯСНО ПО СЪЩАТА, НАЛЯВО ПО НОВОТО ТРАСЕ НА БУЛ. “АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ” И ПО МАРШРУТИТЕ СИ.

РАЗКРИВА СЕ СПИРКА С КОД 0155 “БЛ. 202 Ж.К. МЛАДОСТ 2” НА УЛИЦАТА МИНАВАЩА МЕЖДУ МАГАЗИН “HIT” И “PRINCESS OUTLET CENTER” (СРЕЩУ УЛ. “АКАД. РУМЕН ЦАНЕВ”) НА 30.00 МЕТРА СЛЕД ЛЕВИЯ ЗАВОЙ ОТ БУЛ. “АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ” (СТАРО ТРАСЕ).

СПИРКА С КОД 2753 “БЛ. 458 Ж.К. МЛАДОСТ 4” СЕ ИЗМЕСТВА НАПРЕД СЛЕД КРЪСТОВИЩЕТО С УЛИЦАТА МИНАВАЩА МЕЖДУ МАГАЗИН “HIT” И “PRINCESS OUTLET CENTER” (СРЕЩУ УЛ. “АКАД. РУМЕН ЦАНЕВ”).

Нищо не  разбрах...

# 251

Преди няколко дена минах от там - нямаше го, имаше нещо друго на негово място... освен, ако тотално не съм се объкала с мястото.

Там е, но вътре продават и пижами, и чехли, и чанти.  Crazy

# 252
Aila малко по-горе съм дала линк към картата, която са публикували от ЦГМ. Ще обикалят Princess Outlet Center за 200м.

# 253
  • София
Мерси  Hug
Не знам как съм го пропуснала поста  Embarassed

# 254
  • София

Там е, но вътре продават и пижами, и чехли, и чанти.  Crazy

Ми... нещо съм го пробляла някак значи.

Общи условия

Активация на акаунт