София, жк Младост - тема 25

• 83 157
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Препоръчайте ми очен лекар за дете в района - нищо сериозно не ми трябва, просто профилактичен преглед.

Сийка Павлова, жк. Младост 1, бл.54, вх.3,"Очен и кардиологичен кабинет". Не е специализиран детски лекар, но от няколко години водя голямата ми дъщеря при нея и съм доволна.

Тук има повече информация и телефон за връзка.

Още един глас за Д-р Павлова. Работи със ЗК.

# 256
Благодаря на дамите, които отговориха за 9-то ОДЗ.
 Поне са се стремили да ви намерят близки градини.

# 257
  • София
За новия път на 76 и 111 нямам думи. Изобщо не виждам как ще стане с това заобикаляне. Това е още 1 светофар. Безмислица!

# 258
  • София
За новия път на 76 и 111 нямам думи. Изобщо не виждам как ще стане с това заобикаляне. Това е още 1 светофар. Безмислица!

Другото безумие е с маршрута на 113. В посока "Младост-4" е отклонен от спирка "115-ти пощенски клон" директно посока "Лидл", а преди пак стигаше до "Лидл", но обикаляше през БПС. В резултат на това 113 се движи много често по маршрута, но празен. Каква им е сметката не знам?! Tired

# 259
  • София
Благодаря за мненията ви за преждите, Simple Smile

# 260
  • София
Здравейте момичета ,вчера минах покрай парка до читалището в Младост 1 и останах потресена от новия строеж ,който се извършва в края на паркчето .Пред мен се режеха борчета и елхички ... Имам усещането ,че в последните месеци строителството в района на Младост 1 и Младост 2 ескалира ужасно много !

# 261
  • София

Другото безумие е с маршрута на 113. В посока "Младост-4" е отклонен от спирка "115-ти пощенски клон" директно посока "Лидл", а преди пак стигаше до "Лидл", но обикаляше през БПС. В резултат на това 113 се движи много често по маршрута, но празен. Каква им е сметката не знам?! Tired

Идея си нямам, при положение че и 76 минава по тоя път.

# 262
  • София
А за преглед за лещи? На възрастен, мна мен - аз до сега нищо не съм си слагала в очите, де, и очилата толкова не ползвам, ама май още по-зле ми е зрението...

Д-р Нелидия Танева, в Младост 3, бл.383 - ново блокче горе-долу зад супермаркет Дар. Работи и по здравна каса. Много е добра, наскоро водих детето при нея, през зимната ваканция ще ходим и за лещи.

Благодаря!
С предварително записване ли е? Колко време се чака за час?

Предварително записване по телефона, на нас ни дадоха час за след 2 дена, друг път може и да не се чака толкова. Аз използвах номера на оптиката (кабинетът е към нея), там осъществяват записването, за да не се пречи на работата й - 0878 407 227.

# 263
Здравейте, да попитам за най-бърз и удобен транспорт до УНСС от младост 3, 4 или 1?

# 264
Здравейте, да попитам за най-бърз и удобен транспорт до УНСС от младост 3, 4 или 1?

Ако не греша, 413.  Peace Провери все пак.

А иначе на новата отсечка на Малинов, вече има още един светофар между хит и аутлета.    ooooh!

# 265

Ако не греша, 413.  Peace Провери все пак.

А иначе на новата отсечка на Малинов, вече има още един светофар между хит и аутлета.    ooooh!

Много благодаря, върши ми работа Simple Smile

# 266

От Младост 1 - 88 е най-удобен Simple Smile

# 267
Здравейте момичета ,вчера минах покрай парка до читалището в Младост 1 и останах потресена от новия строеж ,който се извършва в края на паркчето .Пред мен се режеха борчета и елхички ... Имам усещането ,че в последните месеци строителството в района на Младост 1 и Младост 2 ескалира ужасно много !

Къде това, Гери?

# 268
  • София

От Младост 1 - 88 е най-удобен Simple Smile
88 минава доста далече от УНСС. 413 спира пред него. Много мои познати, работещи в района, ползват метрото до Г.М.Димитров и после 280 или 294. Така е по-дълго трасето, но предвид рядкото минаване на 413 може и да е по-бързият вариант.
А за блокчето до читалището, май е по-добре, че го построиха. Там имаше някакви стари бараки, пункт за вторични суровини и руините от едно кафене. Мястото беше много мръсно, навъдиха се кучета и се заселиха цигани. Да те е страх да минеш по тъмно. Гледам, обаче, че са заградили и малко от тревната площ зад новия блок. Не знам това към същия строеж ли е или ще е нещо друго newsm78 Дано си залесят пак след като сега режат.  
На строежа на мястото на Деница също орязаха много дървета Sad

# 269
Да, де, ама те взеха, че започнаха да строят и нов блок. Днес минах специално от там да видя.
Не че съм пускала децата си да играят на заградената, вече бивша полянка, но все пак умряха още 300-500 квадрата зелена младостка площ.
Не бойте се, де, то 2008-ма имаше и брожения, както и импровизирани митинги срещу застрояването на градинката между читалището и блок 79А.

Общи условия

Активация на акаунт