София, жк Младост - тема 25

• 83 157
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София-Младост
Бихте ли споделили за обущар в Малдост 2.
Има до 39-то СОУ, но не съм го ползвала лично.

# 286
В Младост 2 точно незнам, на най-близки са този на Била /в магазинчетата отстрани/ и този в Битовия комбинат в Мл. 1, на 2 етаж.
А можете ли да ми препоръчате добър частен учител по английски език за дете в 3 клас?

# 287
  • София
Ох, не съм решилая къде да отида - ако трябва да съм честна... май си ме е страх и затова си намирам оправдания. Знам, че трябва да го направя, но... ми страх си ме е пък.

Няма нищо страшно, носила съм лещи, даже първия път не ми създадоха дискомфорт, поставянето и свалянето им е лесно и безболезнено. Дъщеря ми сега няма търпение да дойде ваканцията, докторката иска детето да има седмица-две за адаптиране преди да тръгне пак на училище и да си натовари пак очите.

# 288
  • София
Със сегашните лещи обикновено няма никакъв проблем, а слагането и свалянето след първите няколко пъти не е проблем. Аз съм с лещи от ученичка, в момента ползвам едномесечни и общо взето ги свалям само за да си сложа новите. С очила ми е невъзможно да съм, тъй като съм -10 диоптера.
Записах и аз отново час на каките за преглед, че покрай мен ме е страх, дано отново няма проблем.
Ще питам за шаха, но мисля, че не беше в квартала.
При нас учителя по шах не е възрастен.

# 289
  • с/у ОколоМръсТното
Мъжът ми носи лещи от почти 35г. Щерката на 10-ия ден си ги слагаше дори без огледало и в тъмното (беше 1-ва смяна), но за мен това са нелицеприятни неща.
Така, че и аз не съм фен на лещоносенето.  Laughing Това постоянно да си бъркаш в очите... мнеее  Crossing Arms

# 290
  • София
Някой ми беше препоръчал козметик за оформяне на вежди и сега не мога да намеря информацията.
Отново моля за предложения и координати.

Благодаря!

# 291
  • София

Носила съм няколко пъти обувки за поправка, нямам забележки.

# 292
  • София
Някой ми беше препоръчал козметик за оформяне на вежди и сега не мога да намеря информацията.
Отново моля за предложения и координати.

Благодаря!

Аз  харесвам много Ваня, работи в 342 блок (до съвета, на спирката), точно до магазина Цана, будка за вестници, лаборатория не знам   Рамус ли беше....
Скрит текст:
Тел: 0879859081

# 293
  • София
Мерси! Peace

# 294
  • София

Носила съм няколко пъти обувки за поправка, нямам забележки.

Може ли да ме ориентирате, къде по-точно се намира въпросния обущар. Аз преди време ползвах този, който е в началото на улицата срещу Тото пункта, но го дебна поне от 2 седмици и не виждам да работи. За същият ли става въпрос или има и друг обущар там?
Благодаря.

# 295
  • София-Младост
За същият.

# 296
  • София
Може ли да ме ориентирате, къде по-точно се намира въпросния обущар. Аз преди време ползвах този, който е в началото на улицата срещу Тото пункта, но го дебна поне от 2 седмици и не виждам да работи. За същият ли става въпрос или има и друг обущар там?
Благодаря.

Хм, не съм обръщала внимание дали е отворен в последно време..... newsm78  Ако се сетя, ще хвърля един поглед утре.

# 297
  • София
Малко ми е спешно!

Някой да знае зоомагазин, където продават храна за птици?
При нас в Мл.3 махнаха тази стока от Фантастико, а зоо магазина в отпуска.
Май ще се ходи до Хита...обаче там е малко по-скъпа.

# 298
Нова вет до Била в Младост 4.

# 299
и в ММ Вет зад старото Фантастико Мл4 .

Общи условия

Активация на акаунт