СОФИ, ЕНИ, Благодаря за хубавите снимки.

мерси за новата ни красива тема
както винаги си се се справила прекрасно 

Беще много смешна като оправяше юрганите със сантош и правеше знаци на Сурадж да кажел на майка си за идеята пък той се услушва ,че хич не му се ще да размирисва мама 
а Сурадж вика на Сандийка аз ще се наредя първи ,ще хвана Сандия за ръката и ще избягам с нея

Много се радвам, че темата ти харесва ...
Много ти благодаря за хубавите думи и невероятните гифчета и колажи на Сурадж и Сандия. Не мога да им се нагледам ...
Това са едни от любимите ми моменти ...

Навсякъде актьорите казват, че това са промо снимки. Самият епизод още не е заснет ...
Вероятно ще го заснемат тези дни - знаем, че промотата са едно, а епизодите съвсем друго ...
Доста клипове и репортажи напускаха от тук - явно защото такова нещо не се е случвало до сега в "Светлината"!
В един от репортажите, които пуснах вчера намекват, че нещо ще се случи и сватбата ще бъде прекъсната. Дано ...
Въобще не мога да гледам Лалима до Сурадж!
Той милия си мисли, че ще се жени за Сандия за 3-ти път ...
Мечтая за завръщането й и да видя Сурадж, Сандия и Вед пак заедно - те са невероятно семейство и малкия обожава майка си, а Сурадж и Сандия просто не могат един без друг ...

Гледам всеки един с голямо удоволствие - просто не ми остава време да ги коментирам.
Надявам се ако не днес то поне утре да успея да си кажа мнението за тях, защото са Великолепни - особено моментите между Сурадж и Сандия!
Двамата са по-щастливи и по-влюбени от всякога. Сега Сандия иска да се омъжи за Сурадж за втори път. Следват едни от най-готините епизоди. Обожавам ги ...
благодаря за хубавите снимки и колажа 

Наистина са невероятни ...
Винаги щом видя Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия заедно ми пълнят душата ...
Ти също си пуснала невероятен стоп кадър от друг мой любим момент - когато двамата танцуваха и после правиха кекс на пода ...
Колкото и пъти да гледам тази сцена - не ми омръзва. Уникални са ...

Числото 15 е запазена марка на сериала ...
Надявам се, че на 15 август всичко ще си дойде на мястото - искам Сурадж и Сандия отново заедно! Лалима да се разкара, да хванат терористите и Сандия да се прибере - искам трета сватба между Сурадж и Сандия - така и малкия Вед ще може да види сватбата на родителите си ...

А в цитатите за епизода феновете бяха написали, че пандита даже бил казал и подходящ час между 18.15 и 18.30 - това било най-подходящото време, но не съм сигурна до колко това е вярно ...
Брата се съгласи и искаше да се запознае със Сурадж - Сантош тъкмо да каже, че го няма и Сурадж се провикна - търсеше Вед!
Брата на Лалима - Локеш тръгна към стаята на Сурадж да го почерпи със сладки! А Сантош, Арун и другите се изплашиха, че ако го види може да разбере за психичното състояние на Сурадж и че всъщност той мисли, че ще се жени пак за Сандия ...
Сантош толкова бързо скочи и тръгна след него ... 
Ако знае как майка му го лъже - направо ще стане страшно. Тя използва състоянието му, за да си прави каквото иска ...
Просто съм потресена от поведението на Сантош ...
Локеш дойде при Сурадж и го поздрави за сватбата - Сурадж му благодари! Локеш явно го нарече зетко или нещо такова. Сурадж се учуди защо му вика така и кой е той, защото не го познава ...
Сантош дойде и почна да увърта, че го познава от магазина - прави сладки.
Локеш каза, че датата на сватбата е 15 август - даже му даде да си хапне сладка!
Сантош го прекъсна, за да не разбере нищо Локеш и каза на Сурадж, че нямало проблем това ще е вечерта или нещо такова. Сурадж пак искаше да каже нещо за Сандия, ама Сантош го прекъсна. Емили и Менакши също бяха там с Арун. Емили се разплака, че го лъжат така ...
Мохит извика Сурадж долу, защото уж го търсели по телефона - Сурадж слезе. Тогава Сантош даде на брата на Лалима сватбените одежди на Сандия, за да ги облече на сватбата.
Менакши май попита защо не кажат на Чави да ушие нови, но Сантош каза, че ще е с тези - пък и как иначе. Сантош отлично знае, че Сурадж иска да се ожени пак за Сандия. Той мисли, че ще се ожени пак за нея - затова дава нейните дрехи - та да го заблудят. Като нищо на сватбата ще й покрие лицето иначе не знам как ще успее.
Някой обаче трябва да спре тази сватба - и Сандия ще е на същото място! Искам си Сурадж и Сандия заедно отново ...
Милия така се разстрои и разплака - после избяга в стаята си. Емили го видя и тръгна след него ...
Вед е скрил албума със снимки на Сурадж и Сандия, който Сандия подари на Сурадж преди да замине.
Увил си го е в едни парцали и го е скрил горе на гардероба - страхотно дете е!
Явно Сантош е искала да махне всичко, но Вед пази спомените за майка си и ги крие от нея ...
Вед извади албума - започна да разглежда сватбените снимки на майка си и баща си - галеше снимката на Сандия и плачейки каза: "Мамо, защо си отиде? Не мога да гледам никоя друга жена с татко. Ако ти беше тук, това нямаше да стане/ нямаше да се случва"
Невероятно силна сцена - под снимката от сватбата на Сурадж и Сандия леко се виждаше писмото, което Сандия остави на Сурадж преди да замине. Дано тези дни Вед го намери и го даде на Сурадж ...
Емили дойде при Вед! Тогава той затвори албума със снимките и пак си го прибра по същия начин, за да го скрие от баба си!
Емили и Вед плачеха, защото са безпомощни в тази ситуация. Малкия толкова страда от действията на Сантош - не вижда ли тя какво причинява на внука си. Нали е много праведна - това дете се съсипа заради действията й.
Вед обожава Сандия и не иска друга до Сурадж! Милия толкова страда за майка си, а баба му му причинява това и на него и на баща му. Нямам думи просто ...

Каза, че отива да види гривните и седна при шефа си! Докато се правеше че продава - тя го попита как са Сурадж, Вед и другите от семейството. Той каза, че са добре - че е предал сладките от нея и че Сурадж много ги е харесал и е взел всичките. Сандия така се зарадва ...
После Бхарат уж й продаде гривни, но в тях имаше бележка. В нея явно пишеше, че Чанду готви да се срещне с някакви хора на 15 август и тя трябва да разбере повече за тази среща - къде ще е, какво ще става. Сандия взе гривните и отиде при жената на главатаря.
Май започна да я лъже, че имала някаква алергия и й трябва някакво лекарство от града - но кой да помоли. Та тогава тази май й каза, че Шекар ще ходи там! Сандия се почуди Чанду него ли праща. Още не знае, че Шекар е Чанду, но ще разбере - сигурна съм ...
Сантош гледаше как Сурадж си говори сам и се молеше да успее с плана си ...
По едно време Сурадж видя Лалима облечена със сватбените дрехи на Сандия да седи при шивача - той веднага искочи от колата и тръгна да вика - Сандия, Сандия, Сандия! Сантош видя Лалима и се притесни, че ако Сурадж иде при нея тя ще разбере, че той иска да се жени за Сандия и няма представа, че Лалима ще е булката. Затова веднага хукна след Сурадж ...
Сурадж тичаше по пазара и се буташе в хората, за да стигне до мястото, където мислеше, че е Сандия! Когато стигна - Лалима вече я нямаше. Сантош му каза, че се е припознал - но Сурадж каза, че е видял сватбената рокля на Сандия, неговата Сандия е била тук! Продавача каза, че не знае нищо и Сантош отведе Сурадж! Милия той обожава Сандия, а Сантош само го лъже ...

благодаря за новата ни красива тема
както винаги си се се справила страхотно

усмихнат неделен ден и за теб
..откъде е невероятната снимка на Сурадж и Сандия като Сагарика
сигурно съм пропуснала сцената 
благодаря,а снимката я взех от фейса,не бях я виждала до сега и затова реших да я използвам,не знам дали съм нарушила правилата,нооо ми харесват така заедно двамата,не знам дали е от сцена,на предстоящ епизод,но предположих,че ще е и затова я пуснах и тук.
усмихнат неделен ден и за теб
..откъде е невероятната снимка на Сурадж и Сандия като Сагарика
сигурно съм пропуснала сцената 
благодаря,а снимката я взех от фейса,не бях я виждала до сега и затова реших да я използвам,не знам дали съм нарушила правилата,нооо ми харесват така заедно двамата,не знам дали е от сцена,на предстоящ епизод,но предположих,че ще е и затова я пуснах и тук.
дано е от сцена на специалния епизод който предстои и с това
а не само романтичен спомен на Сагарика
..благодаря ти още веднъж
страхотна снимка
пусни още такива
нищо не си нарушила

Препоръчани теми