Грижи за косата – Тема 97

• 91 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря  Grinning  досетих се, че ние нещо сме им побългарили наименованието. Като се сетя как ми мигаха на парцали  Grinning

# 31
Здравейте, искам да попитам за маската  с рициново масло и водка/ракия и рициново и зехтин, дали някой си ги е правил, спира ли наистина косопада от рициновото масло, защото напоследък много почна да ми пада косата. И  дали ще е проблем ако прилагам някой от двата варианта повече от  веднъж в седмицата.
Много ви благодаря предварително и се извинявам ако не съм за тази тема  Embarassed Heart Eyes

# 32
За първи път си правя отвара с чемшир. Вие пробвали ли сте и има ли някакъв ефект върху растежа на косата?

# 33
Не съм пробвала,но са ми казвали,че много добре се отразява на косата и че доста повлиява растежа. Ще ми е интересно да споделиш след време за резултата  Grinning

# 34
  • SF
Как се прави тази отвара?

# 35
Ето ме и мен Laughing, след маска (ячрм, зехтин, кокосово, малко ракийка, оцет), напротеинчване и термо спрея. Е кристали нали не намерих, ще видим пррез седмицата какво ще взема. Та тоя път без тях. Поръчах и кератиновата преса за изправяне, макар че нямам кой знае какво да се изправям, но подвивам бретон и страничните рошки. За сега косата изглежда супер за след това скапано омбре дето си направих. Дано и да се появи още малко.

Скрит текст:

# 36
  • SF
На първата снимка косата ти изглежда по-хубава! Даже и като цвят ми харесва повече. Не се вижда омбрето. Боядиса ли се след него?
Ако това ти е естествената коса, не виждам за какво са ти преси. Пресата (кератинова, йонизираща, възстановяваща, разкрасяваща, лекуваща, алабала) унищожава косата.

# 37
vici75 страхотна коса си имаш  Heart Eyes.Много ми хареса   Hug

# 38
Здравейте, след няколко дена отивам на море и моля някой да ми препоръча бюджеден балсам, който наистина да помага на косата, ако може и някой лек шампоан за всеки ден. Благодаря предварително! Grinning

# 39
Хе хе момичета благодаря ви  Heart Eyes макар че съвсем не ми е толкова хубава косата. Снимката лъже малко или много. И на първата и на втората съм все с едно и също, но на първата снимката я направихме на по-тъмно та за това е такава. На втората сина ми ме изкара на вън. Та по реална е втората снимка за цвета. На нея се вижда това пусто омбре. И реално го виждам по-русо, отколкото е излязло. Боря се за малко повечко обем, и гъстота, но ще видим. В корените слагам и вафлички, че е много сльопана иначе. А дано с маските и повече защита да не я повредя още    Praynig  Продължавам да чета какво е изписано на зад и пак ще се включвам с въпроси.

# 40
  • В полите на Пирин планина
Вики, а защо не пробваш вместо вафли с преса с някакъв продукт за обем - има подобни на пяна, гелообразни, течни - с различна фиксация. Не, че са особено полезни, но си мисля, че пресите са враг на здравата коса. Ето и Есме споделя същото - колкото и да се грижи за косата си пресата я поврежда и тя цъфти постоянно  newsm78

# 41
Lady Brinne  Heart Eyes пробвала съм какво ли не за обем и пяни от скъпи по-скъпи, и гелове, че и едно като пудра бях взела в корените се ръсеше. Абе не държи и не държи #Cussing out. Там където живея е доста влажен климат и няма нещо дето да ти държи косата. Стои с обем докато се правя в нас и после се сльопва като изляза или максимум до час два Wink. А и косата ми виж каква е една лигава такава не държи ни прическа, ни каквито и да е продукти. До сега 20 години само на букли я държах. Изглеждаше страхотно (ще видим по нататък мога да ви пусна снимка от предишната ми визия). Но именно големия труд и време което отделях да я правя, ме накара да пробвам и този вариянт. И най-ме е яд, че каквото и да ползвам всичко се натрупва много бързо на нея и буквало трябва да я мия на 2 дена. Аз дори и тези вафлички тупирам и пръскам с лак. Не стоя с вафличките само. Тук на скоро открих Bamboo Smooth Anti-Humidity Hairspray by Alterna и съм много доволна от него. Но скъп ми идва (тук е 18$). Държи ми прическата във влагата и не се наслоява. Ако могат момичетата да си го позволят, горещо препоръчвам. А пресата ще гледам да я огранича до един път седмично (то и вафлите един път седмично ги правя). То на тази коса какво да ѝ изправям верно. Но стои по-красиво...

Оф много ми се ще да минимизирам суетнята покрай себе си Wink. Нещо с годините и домашните задължения ми идва в повечко. То на работа ли да ходиш, къща ли да чистиш, манджи ли да правиш (готвя всеки ден или през ден), с деца ли да се занимаваш, на фитнес ли да ходиш, че накрая и грим, прическа. Ако щете ми вярвайте на мен 24ч едва ми стигат Crazy.

# 42
  • В полите на Пирин планина
Моята коса също е много тънка и лесно се слепва, така че те разбирам. Единственото ми спасение е, че е доста чуплива, почти къдрава и едно хубаво намачкване с някакъв флуид с фиксация ме спасява за 1-2 дни. Аз се мия често, точно заради това залепване на косата към скалпа, а и чупливата тънка коса се заплита ужасно  Mr. Green

А пробвала ли си да я прихващаш по подобен начин:

Скрит текст:

С някаква здрава шнола, фиба или щипка за коса стои застопорена за цял ден, има вид и изкуствено създаден обем  Grinning Освен това, като му хванеш цаката сутрин прическата става за секунди ...

# 43
Lady Brinne ееее това е много красиво Heart Eyes. Благодаря  bouquet. Трябва да пробвам. Между другото тази мацка съм се абонирала за нея на фейса (на мъжо на фейса Mr. Green, че аз нямам). И големи красоти показва винаги. Но всичко време иска. Моята цел е да си плисна две шепи вода на лицето и да се видя с грим и прическа Mr. Green Grinning...

# 44
  • Пловдив
Здравейте, относно обема да се включа и аз. На мен фризьорката ми каза, че е добре след като си измия косата да я хващам с фиби (нещо подобно от снимките, които сте показали) и да изчаквам така да изсъхне.

Общи условия

Активация на акаунт