Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между оригиналната копринена CHI Silk Infusion и кристалите със силикон и натурални масла?
Кои са най-добрите продукти за грижа за косата по време на кърмене?
Кои са популярните продукти с масло от арган за суха, изсветлявана коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между оригиналната копринена CHI Silk Infusion и кристалите със силикон и натурални масла?
-
Кои са най-добрите продукти за грижа за косата по време на кърмене?
-
Кои са популярните продукти с масло от арган за суха, изсветлявана коса?
-
Какви са препоръките за грижа за косата при проблеми с обема и рядкостта й?
-
Какви са ефектите на рициновото масло върху растежа на косата?
досетих се, че ние нещо сме им побългарили наименованието. Като се сетя как ми мигаха на парцали
Продължавам да чета какво е изписано на зад и пак ще се включвам с въпроси.

. Там където живея е доста влажен климат и няма нещо дето да ти държи косата. Стои с обем докато се правя в нас и после се сльопва като изляза или максимум до час два
. А и косата ми виж каква е една лигава такава не държи ни прическа, ни каквито и да е продукти. До сега 20 години само на букли я държах. Изглеждаше страхотно (ще видим по нататък мога да ви пусна снимка от предишната ми визия). Но именно големия труд и време което отделях да я правя, ме накара да пробвам и този вариянт. И най-ме е яд, че каквото и да ползвам всичко се натрупва много бързо на нея и буквало трябва да я мия на 2 дена. Аз дори и тези вафлички тупирам и пръскам с лак. Не стоя с вафличките само. Тук на скоро открих Bamboo Smooth Anti-Humidity Hairspray by Alterna и съм много доволна от него. Но скъп ми идва (тук е 18$). Държи ми прическата във влагата и не се наслоява. Ако могат момичетата да си го позволят, горещо препоръчвам. А пресата ще гледам да я огранича до един път седмично (то и вафлите един път седмично ги правя). То на тази коса какво да ѝ изправям верно. Но стои по-красиво...
.
. Трябва да пробвам. Между другото тази мацка съм се абонирала за нея на фейса (на мъжо на фейса