Лидл ::68::

• 86 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
А аз като съм се заблудила, че днес е четвъртък и съм се засилила за детски дрешки...  Mr. Green Гледам - бебешко, погледнах си тел-а и ми стана ясно, че съм съвсем отнесена  Joy Купих само черно грозде, поничка за детето и детски четки за зъби и си тръгнах неудовлетворена  Mr. Green Blush

# 271
  • 1st floor
А аз пък се чудех, че няма нова брошура. И аз живея за пустия четвъртък!!!  Mr. Green

# 272
  • София
А аз като съм се заблудила, че днес е четвъртък
Скрит текст:
и съм се засилила за детски дрешки...  Mr. Green Гледам - бебешко, погледнах си тел-а и ми стана ясно, че съм съвсем отнесена  Joy Купих само черно грозде, поничка за детето и детски четки за зъби и си тръгнах неудовлетворена
  Mr. Green Blush
Да ти кажа, не си единствената - много сме  hahaha
Добре, че нищо не ме изкушава, че съм в предфалитно състояние Crossing Arms Иначе, винаги има какво да си харесам.

# 273
Не сте сами  Peace
Сега като Ви прочетох, установих, че утре не е петък  Confused

# 274
scrye , благодаря за отговора.  bouquet

# 275
  • До морето
Здравейте, мисля че в предната тема някой писа как приготвя картофите в тази тавичка с дупките. Някой спомня ли си къде беше или ако може пак да повторите, за неразбрали като мен  Blush

# 276
  • велико търново
Някой да сподели ,ако има вече излязла новата брошура. За сандали номер 33 детски за момиче никой не писа далиима изостанали в някой магазин?

# 277
  • софия
Здравейте, мисля че в предната тема някой писа как приготвя картофите в тази тавичка с дупките. Някой спомня ли си къде беше или ако може пак да повторите, за неразбрали като мен  Blush
Мисля, че dolce miele беше писала. Слага в купа картофите, ръсва малко мазнина и подправки, хубаво обърква и изсипва. Трябвало картофите да са на 1 ред, за да се изпекат хубаво. Бяха писали и че слагат хартия за печене. Не пречело.
Имам такава тавичка от първото пускане. Нищо не успях да направя в нея. Проблемът е в мен, де.

# 278
Нарязвам картофите в купа, поръсвам ги с подправки и с олио. Разбърквам ги да поемат добре.
В тавата постилам хартия за печене и ги мятам във фурната. Да са на 1 ред, за да се запекат добре.
Градуси не мога да кажа, че печката е турска, тип Раховец.
В тавата пека също и пица, разни сладки или соленки от бутер тесто/лидълско/.
Кюфтета от телешката кайма пробвах.
Всичко пека върху хартия.

# 279
  • До морето
Много благодаря   bouquet

# 280
Аз пека бланширани картофи в тавичка с дупки (и аз слагам хартия за печене), моите като закопнеят много за пържени картофки. Само малко олио им слагам, стават супер. И не толкова вредни, надявам се, като изпържени в един тон олио Grinning

# 281
  • 1st floor
Аз не купих от тавите, че бяха всичките с дефекти, пък и малки нещо ми се видяха. Та се зачудих дали не могат тези картофки да се приготвят върху хартия в обикновена тава, или само върху хартия сложена на решетката на фурната?! newsm78

# 282
  • До морето
Станаха гумени, пак се изядоха, ама нищо общо с хрупкавото.

# 283
Аз не купих от тавите, че бяха всичките с дефекти, пък и малки нещо ми се видяха. Та се зачудих дали не могат тези картофки да се приготвят върху хартия в обикновена тава, или само върху хартия сложена на решетката на фурната?! newsm78
И аз не взех само защото бяха дефектни тавите...Иначе картофките стават и в обикновена тава. Peace Но малко по-бавно и евентуално може да се наложи да се обърнат да се запекат и от другата страна. Wink
Mariposa_Malva, отговорили са ти вече. Само да добавя, че картофките не трябва да се докосват.  Peace В противен случай не стават хрупкави. А твоите може ли просто да не са били доопечени? newsm78
Днес минах за рукола- нямаше. Sad За сметка на това взех стъбла целина и копф салата. Grinning

# 284
  • Щастлива мама на 3 слънца
Запис

Общи условия

Активация на акаунт