Лидл ::68::

• 86 638
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
teta75 да определено са различни и по мощност и по размер. А се оказа че старата има и вентилатор а тази няма. Аз си мислех че има защото се чуваше и от дупките отстрани и отзад излизаше топъл въздух. Но на старата се е виждал вентилатора отзад и е имало копче да включване а на тази няма...
Старата http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-50D22BD8-D62468F2/lsp/hs … Attr=bg&title
Новата http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-95D38A59-0FED6225/lsp/hs … D1%80%D0%BD%D0%B0
Върнах я, ще чакам още 6 месеца новото им предложение на мини фурна Simple Smile Вече поне имам база за сравнение Simple Smile
Скрит текст:
А, ако не Ви се чака, може да пообиколите немските магазини тип TCM Там съм виждала доста от нещата предлагани в Лидл. От ел. уреди, през дрехи, спортни дрехи и уреди и т.н.

# 301
  • София
Аз се отчетох с един чорапогащник за момиче и по 7 чифта чорапи на всяко дете. Мислех да мина само със 7 чифта чорапи и да им ги разделя, ама каката се заинати за розАви.  Mr. Green

# 302
Някой успя ли да се добере до бутилките със спортната капачка Ernesto-питах и назад дали са метални или стъклени?

Ако става въпрос за тези

загледах ги.
Отвътре са като термос - с такова стъклено покритие.
Имаше знак , че не стават за микровълнова, а аз на моята все още от време на време и изварявам шишетата и затова не взех. Замислих се и ако се изтърве няма ли да се счупи.  newsm78

# 303
 Купих шишето днес, няма нищо стъклено в него. Цялото си е метално. Супер ме учуди това със стъкленото покритие даже сега ходих пак да го гледам, дали аз нещо не съм видяла- метално си е,затова не става за микровълнова,защото е метално  Peace

# 304
ок
На мен ми се видя стъклено като на термос.
Нищо не пише на опаковката.  Peace

# 305
Взех 3 блузки и чорапки, блузките според мен са уголемени, но пък са сладки. Дънките ми се сториха широки и не взех. Гледах полската и румънската брошура, има много сладки есенни детски дрешки, дано и при нас дойдат скоро Wink

# 306
Ще купувам шише с Елза и Ана,дрехите Паперс хич не ми харесаха с тези леопардови шарки.И аз се чудих много за въпросните шишета,но гледах капачката,отвътре не обърнах внимание какво е шишето.

# 307
Раничките от 9.99 дали ще стават за Детска Градина.
Нямат никакви размери  newsm78

# 308
  • Русе
Може ли дължина на блузката и ръкавите за момчета на 116 р?

# 309
  • в ябълковата градина
Дължината на ръкава от рамото е 45 см, на блузата от яката до долу е 49 см. - това за размер 110/116 - момче. Наитина са малко уголемени.

# 310
Има ли сладоледени торти в Лидъл?

# 311
Да,има сладоледени торти,към 5 и нещо и са чудесни,нищо общо със слад.рула.Блузките,особено жълтата за момчета е уголемена,гледах размер 116

# 312
  • Русе
Дължината на ръкава от рамото е 45 см, на блузата от яката до долу е 49 см. - това за размер 110/116 - момче. Наитина са малко уголемени.

Да, уголемени са малко, ръкава е ок, дължината малко по-дълга. Но пък се посвиват, така че точно за р 116 ще са ок.

# 313
Да,има сладоледени торти,към 5 и нещо и са чудесни,нищо общо със слад.рула.Блузките,особено жълтата за момчета е уголемена,гледах размер 116
Мерси. За съжаление не видях да има и взех руло, дано не е много лошо.

# 314
  • Пловдив
Мерси. За съжаление не видях да има и взех руло, дано не е много лошо.
Рулата Ноблисима са страхотни!Не се подвеждай! Wink Ако си взела онези другите няма да ти харесат толкова...

Общи условия

Активация на акаунт