Лидл ::68::

• 86 529
  • 740
  •   2
Отговори
# 450
  • Пловдив
Днес ходих до Лидл специално заради керамичните купи от Иберийската колекция и се разочаровах много. Бях харесала голямата купа у едно комплектче от две ъгловати купички. И едната и комплекта ми се сториха толкова малки, че цена 12 лв. ми се стори безумие.
А аз никога не съм виждала олио на Сиен против изгаряне. В спрей опаковка ли е?

# 451
  • София
Днес ходих до Лидл специално заради керамичните купи от Иберийската колекция и се разочаровах много. Бях харесала голямата купа у едно комплектче от две ъгловати купички. И едната и комплекта ми се сториха толкова малки, че цена 12 лв. ми се стори безумие.
А аз никога не съм виждала олио на Сиен против изгаряне. В спрей опаковка ли е?

Да, като спрей е, има различни фактори - 20, 50.

# 452
Някой да сподели мнение за кецовете на PUMA?

Купих си едни лилави миналата седмица, но се оказа, че ме убива дясната обувка и ги върнах...
После обиколих какви ли не магазини за спортни обувки, еми тези никъде другаде ги нямаше, а много ми харесват... Има подобни, но розови, на официалния им сайт...

PUMA имат ли официален магазин в София???  Simple Smile

# 453
Днес бях специално да разгледам блузите Pepperts за момичета,хич не се впечатлив.Тези на Lupilu наистина ми се сториха уголемени,а дънките и розовите панталони нямат ластик за корекция.

# 454
  • Бургас
И аз купих днес сухари- 500 г са в 4 отделни пакетчета.Специално ги гледах защото утре ще правя торта и ще ми трябват 200 г.Видях че другите бяха по малки пакети и бяха ръжени.

# 455
Днес си купих дънки, които принципно стават на 12-годишно момиче, PEPPERTS,
съвсем леко ми стягат, все пак аз съм на 29... Видях, че имат и копче с ластик отвътре, което ги регулира... Още се чудя дали да ги задържа за себе си, в крайна сметка трябва ли да ми пука, че са детски като ми стават???

Peace newsm78

# 456
  • Сливен
щом ти стават и се харесваш не му мисли.

# 457
Днес бях специално да разгледам блузите Pepperts за момичета,хич не се впечатлив.Тези на Lupilu наистина ми се сториха уголемени,а дънките и розовите панталони нямат ластик за корекция.

Мен чак ме хвана яд, че тези със звездичките са ги изкупили... Бях в магазина към 12ч и бяха останали 2-3 бр. и то от много малък номер. Не че съм убедена, че и в тях щях да вляза, но при положение, че имам блуза от H&M ръст 152 що пък не...

# 458
Наистина- сухарите преди струваха 2,79 или 2,89 лв. И аз много се радвам, че са ги пуснали пак, при първа възможност ще взема. Heart Eyes
Не знаех, че има спрей-олио с фактор 50... newsm78 Но тази година заглеждах по-подробно детското спрейче Laughing
Наирянка, на мен почти всичко от иберийската седмица ми се струва безумие... Mr. Green Цените имам предвид спрямо количеството... Crazy
Момичета, купували ли сте от маслиновия пастет? Интересува ме какво точно съдържа, ако някой случайно има опаковка и може да ми напише, ще съм много благодарна!  bouquet
Преди време забелязах, че са сменили опаковките на "зеленото" разтворимо кафе, т.е. това в буркана със зелен етикет- кафето същото ли си е на вкус или са сменили и него заедно с опаковката? newsm78

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 23:37 от dolce miele

# 459
+за слънцезащитното олио 20 и лосиона за след слънце.
Вече няколко пъти ходя и все няма от пакетчетата кафе 2&1 и3&1, дали са ги дпрели съвсем?
Кой зехтин харесвахте повече, видях две разфасовки?

# 460
  • Бургас
...
Преди време забелязах, че са сменили опаковките на "зеленото" разтворимо кафе, т.е. това в буркана със зелен етикет- кафето същото ли си е на вкус или са сменили и него заедно с опаковката? newsm78
Същото си е кафето Wink Peace

# 461
И в Гърция стоките в Лидл са по-евтини от тук  Crossing Arms

# 462
  • София
Някой питаше за джапанки в Люлин - няма никакви.

За другата седмица- пише готви по унгарски и меса на плаката. Може и да не е унгарска седмицата. Mr. Green

# 463
  • 1st floor
Кажете защо следите гръцкия Лидл, де... Laughing...После при нас ли идват тези промоции?

Детско и аз нося без притеснение! Дамското на Лидл дажа в повечето случаи не ми става... Crossing Arms Много рядко имат XS. Ето сега харесах едни якета от изкуствена кожа в гръцката брошура, ама няма как да ме огрее размер 36... Tired

# 464
В гръцкия има доста повече неща, а сега и там е иберийска седмица та надали сме по тях, ама дано ще видим Peace

Общи условия

Активация на акаунт